8/10
Ildikó Nóra 2025 jún. 19. - 13:23:14 8/10
(22/42)
Kikapcsolódásnak teljesen jó, végig izgalmas volt. A szinkron nem tetszett (kivéve Kubik Anna és Györgyi Anna csodás hangja).
5/10
nikato 2025 jún. 18. - 12:27:52 5/10
(21/42)
A karakterek unszimpatikusak, nincs kinek drukkolni. Szörnyű színészi játék! SPOILER: Sok idő ment el a család bemutatásával, a körítésekkel, a családi drámával. Nagyi, hogy bírt 20 évig egy bunkerben élni? Úgy vitték neki a kaját? Ha a halál annyira utol akarta érni elég lett volna, ha egy falat a torkán akad, nem lett volna aki segítsen neki. Az első jelenet ért a legtöbbet ami a múltban játszódott. Azt se értem miért a nagybácsi és családja halt meg először, időrendben a nagybácsi után a húga jött volna, majd aztán a gyerekeik születési sorrendben. Még a piercing-es csávó ért a legtöbbet az egészben. Neki voltak jó jelenetei. Amúgy a fél rokonság meghalt, de boldogan készülődnek a bálba a végén. SPOILER VÉGE
Roland75 2025 jún. 18. - 10:12:46
(20/42)
A színészi játék említésre méltatlan, de a sztori klassz. CGI tsunami igazából . A jegy árát nem érte meg.
6/10
Gulácsi Péter 2025 jún. 17. - 22:57:49 6/10
(19/42)
Sok volt benne a duma, sokadjára már a sztori is vontatott, a karakterek ellenszenvesek, a színészek elég gyengék, a humoros részek nagyon bugyuták, az utolsó jelenet meg kimondottan fantáziátlan volt. Viszont, az tetszett, hogy többszörösön megcsavarták a sztorit, Tony Todd is szuper volt még utoljára...
A CGI és az eltúlzott halálok is tetszettek, bár lehetett volna még pörgősebb az egész.
Az külön jó volt, hogy átívelt a sztori az összes filmen és a végére teljesen le is zárták az egészet.
A nyitójelenet meg mindent vitt...
Összességében egész jó film volt.
7/10
Dortmund 2025 jún. 01. - 20:04:47 7/10
(18/42)
10/7
Nem véletlenül lett felkapott ez a film, mivel ahogy a címe is sugallja, ez a rész szakít az elődökkel és próbál újítani. Volt benne meglepő fordulat, a végéig érdekes is maradt. Egy kicsit ki is parodizálja az eddigi filmeket, majdnem hogy horrorvígjátéknak éreztem. Ez sem váltja meg a műfajt de kikapcsolódásnak jó. Legalább van valami erőfeszítés, hogy ne csak egy újabb bőrlehúzás legyen, de a végén is lehetne már valami újdonság.
9/10
King Diamond 2025 máj. 29. - 21:29:26 9/10
(17/42)
SPOILERES LEHET!!!
Nagyon jól tettem, hogy moziban néztem, mert ott kell megnézni az ilyen bitang látványos filmeket. Én minden percét imádtam, igaz, az első öt részét is. Szerintem továbbra is a második rész autópályás balesete viszi a prímet minden tekintetben, de a harmadik hullámvasútas és az ötödik rész hidas jeleneteihez felzárkózik ez a toronyházas baleset. Komoly jelenetek vannak benne és a halálnemek itt is tökéletesen vannak ábrázolva, kivitelezve - én egyáltalán nem éreztem őket gagyinak, stb.
A szereplők hozzák, amit kell, a sztori, cselekmény kicsit eltér az előző részektől. Tony Todd utolsó szerepe rövidre, ám meghatóra sikerült, méltó módon búcsúzott/búcsúztatták el a Végső állomás sorozattól. Azt sajnáltam egyedül, hogy semmilyen visszautalás nem volt az előző részekre semmilyen formában - igaz, ezt is be lehet tudni annak, hogy nem igazán van köze ennek az előző részekhez már - egy-két jelenetet, történést leszámítva, ami most derül ki. Örülök, hogy végül csináltak hatodik részt, azt kicsit sajnálom, hogy 4DX-ben nem sikerült megnézni, mert csak egy hétig adták úgy itt Debrecenben, de sima 2D-ben is nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy terveznek-e még folytatást a sorozatnak - én szívesen megnéznék még egy-két részt.
9/10
2/10
Andras11111 2025 máj. 29. - 15:54:24 2/10
(16/42)
Unalmas az egész, aki szerint ez látványos 😅, az nézze meg az első kettőt.. na ott legalább lehet is látni valamit. Ne költsetek jegyre, nem éri meg! A mai világban ilyen röhejes gagyi effekteket csinálni vicc kategória!
10/10
buncow 2025 máj. 27. - 00:50:05 10/10 Előzmény Bartosz
(15/42)

Azért, mert ha jól rémlik ő halt volna meg utoljára, mikor a bunkerben élő nő családfája már kihalt.

5/10
KriszXD56 2025 máj. 26. - 20:24:17 5/10
(14/42)
Spoileres!

Kezdjük ott, hogy ha láttad az első 5 részt itt váratlan nem fog érni. Azaz minden kikövetkeztethető. (Kivéve egy dolgot. Hogy Tony Todd halotkém karaktere volt, a feka kisgyerek akit a nagyi megmentett a toronyban. Jó csavar!) Nyitunk egy retró jelenettel. Ahol egy terhes csaj és a pasija egy kilátó torony megnyitójára érkezik. Megtörténik a baleset. És hopp ugrunk a jelenbe és kiderül hogy egy latina csaj "látomása" volt. Na itt már kb tudtam mi lesz Meg mikor szóba kerül a mamája. Innen már nem ért váratlan. Azaz a mama a múttban kicselezi a halált. Főhősnőnk nyomozni kezd a múlt után (mama megöleti magát hogy az unoka higyjen neki. Előtte pedig átadja a rögeszmés kutatásait, ami a első 5 rész összes. :) ) Ám a halál még nem mondott le arról hogy végezzen a leszármazottakkal is. (mivel túl sokáig tartott levadászni neki azokat akiket a mama megmentett ezért lettek bőven) . Így az unoka szintén cselezésre kényszerül :) Még az orrkarikás csávó zabigyerekségét is ki lehet következtetni mikor a csajt kukázzák helyette :) (később persze a halál útjába áll, így vele is végez.) Aztán jön a szokásos tanácskérés Tony Toddtól (aki itt már elég rossz bőrben volt. Sajnálom, ikónikus horror színész volt. ) Ö elmondja a szokásost. Megjátszanák a 2 rés fulladós majd újraélesztős jelenetét de ismerve a többi filmet, tudtam hogy itt is lesz csavar. A halál végül győz. A többi látvány CGI és körítés. Összegezve ez jobb volt mint a 4-5 rész. Nem fogom sűrűn újranézni de unaloműzésként megfelel. :)
8/10
doricki23 2025 máj. 24. - 21:09:01 8/10
(13/42)
Jo film. Tetszett a sztori, megvalositas. Remdben volt.
2/10
sawyerx 2025 máj. 21. - 19:52:28 2/10 Előzmény sawyerx
(12/42)
Bocs, javítanom kell, a film elején a zenés montázs jó lett, úgyhogy 2/10.
2/10
sawyerx 2025 máj. 21. - 18:39:32 2/10
(11/42)
Nem gondoltam volna, hogy a borzalmas negyedik részt alul lehet múlni, ezzel sikerült. Nyomokban tartalmazza a formulát, de egy elnyújtott családi dráma, sok picsogással vagy éppen "nemkéne" jópofizással. A kórházas rész emlékeztetett valamennyire a klasszikusokra, egyébként rossz egy paródia, ami nem tudja megtalálni stílusában az egyensúlyt és amiben sok-sok más filmből lenyúlt ötlet fellelhető. Effektekben az első kettőt meg sem közelíti, inkább a gagyibb újabbak felé hajlik, kivéve szintén a kórházas rész. Nem hiszem el, hogy az írók ennyire voltak képesek, ennél még a rajongók is kretívabbak. A bolond Stifler az egyből komolyabb karakter volt, mint itt bárki.
+ Tony Todd: sajnálom szegényt, de az ő jelenete is súlytalan és a sok klikkvadász hír ellenére, egyáltalán nem volt ez akkora mély monológ, mint aminek leírták.

1/10, a jegy árát meg azért nem sajnálom, mert rég voltam moziban és a délutáni vetítésen egyedül voltam a nagyteremben.
7/10
danek87 2025 máj. 21. - 08:41:35 7/10 Előzmény King Kong
(10/42)
Szerintem a 4-dik a paródiája az addigi részeknek, gusztustalan CGI, Tom és Jerry-be illő balesetek, fárasztó és rosszul játszó típuskarakterek..
4/10
King Kong 2025 máj. 21. - 08:23:49 4/10
(9/42)
Ez a film más címmel, önálló filmként nem lenne annyira rossz, de Végső állomás 6-nak kifejezetten borzalmas, mert kb a paródiája az eddigi részeknek.
Próbál látványosabb, brutálisabb lenni, de a látványon kívül semmi nem próbál lenni ez a film. A szereplők idegesítőek, a sztori... még ezt a nagyon egyszerű sztorit is sikerül komolytalanná tenni.

Ha nem láttam volna az első 5 részt, akkor lehet tetszene, de hozzájuk mérve ez egy katasztrófa.
7/10
danek87 2025 máj. 20. - 13:00:40 7/10
(8/42)
A parodisztikuan rossz negyedik és a korrekt ötödik után végre egy rész ami ha el nem is éri de megközelíti az első kettő színvonalát, ez egy hatodik résznél nem kis dolog..
9/10
tapirova 2025 máj. 20. - 08:53:43 9/10
(7/42)
4DX-ben néztük, nem voltak nagy elvárásaim, de kellemes csalódást okozott!
Hozza régi filmek hangulatát, kicsit poénosabb, morbid, remek szórakozás volt, tetszett!
Tony Todd pedig méltóan búcsúzott a szereptől.
9/10
remo 2025 máj. 19. - 00:06:24 9/10
(6/42)
Pont annyira rendben van, mint az előző részek!

Semennyivel se vártam többet ettől a résztől!
Látvány: pont "végső állomásos"!
Történet: "végső állomásos"!
Mivel, ez a sokadik rész, szerintem nem cseszték el.
9/10
kate77 2025 máj. 18. - 23:19:31 9/10 Előzmény Bartosz
(5/42)

Mivel rákos volt, valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb végzett vele is.

kaposznyak 2025 máj. 18. - 17:15:49 Előzmény Bartosz
(4/42)
Ő a kampókéz, nem mer belekötni:-)
8/10
Bartosz 2025 máj. 18. - 16:25:01 8/10
(3/42)
Egyetértek bunkóval, pozitívan csalódtam én is a filmben. A film eleji "baleset" szerintem übereli még a legendás autópályás mészárlást is, rendesen kapaszkodtam a moziszékbe. A halálesetek kicsit túlzóan brutálisak, de maga a sztori jó, van benne csavar, új ötlet és poénkodás is. Egy két ellentmondás ellenére is nagyon bejött. Ha tehetitek moziban nézzétek!

Ja és ne lopd ki az érmét a vízből mert balszerencsét hoz!

A fekete csókát hogy hogy nem vadászta le a halál?