5/10
Dancs1229 2020 márc. 15. - 15:39:00 5/10
(1238/1238)
üdv,kezdeném azzal,hogy az ezel(10/10) és a szulejmán(10/9) sorozatok nagyon tetszettek,ezért elkezdtem ezt is, azzal első 30résznél erőltetve néztem,mert nagyon nem tetszett (túl nyálas és rettentően gyerekes és kamu jelenetek kikészítettek). A főszereplő férfit a Szulejmánba imádtam,hát itt se Kemállal se Nihánnal nem tudtam azonosulni,igazából a negatív szereplők miatt néztem tovább és mert sok jó vélemény volt a sorozatról. hát 5pontnál többet nem ért,nem nézném meg újra.
és egy kis SPOILER:
Nem tetszett a sorozat ,mert Nihan rettentő idegesítő gyerekes stílusa nem jött át,nem tudtam meg szeretni,később mikor gyereke lett pedig nagyjából semmi időt nem töltött a pár hónapos gyerekkel,az a gyerek mindig másra volt bízva és esténként ő dobott neki 1puszit, na hát nulla a nő a szemembe már csak ezért is, Kemál -t jó pasinak tartottam eddig a sorozatig,mert az ő szerepe is gázos itt, a nagy igazságérzete , a világon mindenkit a saját testvéreit börtönbe juttatja ,mert ő olyan "jó", az amikor ő fenyegettet,veret meg embereket,tör be az otthonukba az nem rossz,hisz az ő érdekei miatt van, na itt ő is egy szánalmas férfi szereplő.
Emírt a sorozat elején rendesen sajnáltsm olyan mocskosan beszélt,bánt vele Nihan, miközbe jó dolga volt,se lefeküdni,se dolgoznia se bántva nem volt, szabadon élhetett mint Emír felesége, ha Emír olyan gonosz a minimum ,hogy rendes házasságra kényszeríti,de nem tette.
Igazából Emír attól ,hogy negatív szereplő attól egy vicces és szerethetőbb figurát alakított, a sorozatot miatta,zeynep és ozan miatt folytattam majd néztem végig, de így se ért többet mint 5pont.
Nagyon gyenge szerelmi életetek és furcsa lelke lehet annak aki ezt 10pontra értékeli és 17év feletti.
10/10
Meg semmi 2020 jan. 18. - 09:55:38 10/10
(1237/1238)
Edward magyar
1/10
Elhaym 2019 dec. 07. - 22:43:04 1/10 Előzmény Baraka1975
(1236/1238)
Kaan Urgancioglu
10/10
Baraka1975 2019 dec. 05. - 16:18:43 10/10 Előzmény helvecia
(1235/1238)
Én most látom először s rögtön megtetszett Emir , mint egy igazi macho , mi a színész neve ? Köszönöm !
10/10
meggy100 2019 okt. 03. - 15:17:35 10/10 Előzmény kornyezet
(1234/1238)
szia nem láttam a fatih harbiye-t, de állitolag jó
10/10
kornyezet 2019 aug. 22. - 12:56:11 10/10 Előzmény meggy100
(1233/1238)
Láttad, látta valaki a Fatih Harbiye c. sorozatot?
10/10
meggy100 2019 aug. 09. - 04:26:58 10/10 Előzmény helvecia
(1232/1238)
Ez egy nagyon jó sorozat !!! Most ismétlik először !! Miért nem azokat a sorozatokat sokalja, amiket már ezeszer ismétetek, ismételnek ?? PL: Rex felügyelő.....hegyi doktor ujra rendel, alpesi őrjárat és sorolhatnám....
helvecia 2019 jún. 21. - 18:43:50
(1231/1238)
Még hányadszor adják le? Ennyire nincs pénze a köztévének?
mihenike 2019 jan. 13. - 20:59:11 Előzmény malvinkicska
(1230/1238)
Én ezt nagyon szerettem! Zeynep volt benne a legidegesítöbb, egy lehetetlen személyiség... ennyire betegesen szeresse Emírt?!? Nagyon sokszor szó szerint néztem mint „Rozi a moziban“:D
A vége nagyon szomorù, viszont ennek ellenére is az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam :D
malvinkicska 2019 jan. 06. - 06:49:20
(1229/1238)
Az biztos jó sorozat csak a vége nagyon el van baltázva , azzal, hogy ilyen ronda vége lett. A tv-be gondolom a lehetetlen szinkron meg ront rajta, szerintem a török sorozatoknál nagyon mellé fognak a hang adással.
mihenike 2019 jan. 03. - 21:27:15
(1228/1238)
Nagyon jó sorozat! Ezek a törökök nagyon tudnak sorozatot készíteni! 3 nagy kedvencem, a Végtelen szerelem, „Ezel“ és a „Bosszù vagy szerelem“.
Yoshi-Hashi 2018 máj. 07. - 16:10:56
(1227/1238)
Néha gitározás közben ez szólt nálam háttérzajnak, úgyhogy nem vagyok teljesen képben, de nekem az jött le, hogy ez egy túlbonyolított sorozat.

Borostás 1 beleszeret Hisztis Csajba, de Borostás 2 zsarolás útján magához kényszeríti Hisztis csajt. Innentől kezdve az egész arról szól, hogy Borostás 1 és Borostás 2 tolja a verbális erőfitogtatást meg a szájkaratét. "Ó, elveszem tőled Hisztis csajt, és tönkreteszlek!" "Nem is, mert előbb végzek veled!" Újra meg újra meg újra. Nem tudom, ennyi intrikálás mellett mikor volt idejük a cég dolgaival foglalkozni.

A vége már nevetséges volt, hogy a rendőrök elől menekülő, becsődölt, meglőtt Borostás 2-nek (meg a sörhasú "Kommandós" haverjának) dolgozott kb. minden második rendőr meg takarító...
6/10
napraforgó 2018 máj. 03. - 18:57:37 6/10 Előzmény Vélemény
(1226/1238)
Mikor ért rá Baran aláaknázni a hegyet? Mert állandóan menekültek Emírrel, vagy épp ápolta Emírt. Valahogy nehezen hiszem el, hogy volt ideje beszerezni taposóaknákat - azért azt nem árulják a piacon, vagy a boltban, aztán fölment és ásogatott is kicsit az állandó menekülés közben.
A lényeg - nagyon durva volt a befejezés, kicsit sem tetszett.
10/10
kornyezet 2018 máj. 03. - 14:03:56 10/10 Előzmény Bözsemama
(1225/1238)
Tényleg?
10/10
Vélemény 2018 máj. 02. - 18:43:05 10/10 Előzmény napraforgó
(1224/1238)
"De miért volt az a sziklás szirt aláaknázva? Ki aknázta alá, mikor és miért?" Egyszerű a válasz Baran

"És hogy hurcolták oda Nihánt? Baran kézen fogva bevezette, megkérte üljön nyugton, amíg lekötözgeti?" Minden bizonnyal úgy ahogy előtte is, kloroform.

"és Emír meg sem próbálja kiszabadítani a kezét... Elég lett volna egyet csavarni rajta és már szabad. Miért nem tette?" Egy aknamező közepén leállni dulakodni......öngyilkosság, Hakan,Nihan a rendőrök biztos távolságba ,így semmi se tartja vissza Kemált h akár ne lépjen le abba a pillanatba az aknáról ahogy szökni próbál.

" a lába elé nézett volna" mikor perceken múlik a szerelmed élete nincs idő vizsgálgatni a talajt, ex kommandós létére talán ért ahhoz h hogyan rejtsen el pár aknát szinte észrevehetetlenül

Emír cselekedetei szerintem pont h életszerűek voltak, kapcsolatokkal,ismeretséggel,pénzzel "bármit" el lehet érni, s neki ebből akadt bőséggel

Végéről pedig annyit h szinte tökéletes volt, túl klisé lett volna ha csak a "rossz" hal meg. Maga a sorozat remekműve is abba rejlik h nincs igazából rossz és jó benne, persze Emír tölti be a rossz fiú szerepét, de ő maga is csupán egy áldozat ,az apja áldozata, s s Nihán iránti megszállót szerelmének az áldozata.A sorozat alatt rengetegszer betekinthettünk a lelkivilágába,láthattuk h milyen szinten szenved ,2.évad 91 rész 20.perceibe ez főként megfigyelhető. Nagyszerű sorozat volt, többször nézős az egyszer biztos :)
6/10
napraforgó 2018 ápr. 28. - 04:59:27 6/10 Előzmény napraforgó
(1223/1238)
Összeségében: Kevesebb több lett volna.
Túl sok bőrt akartak lehúzni a rókáról, nekem ezért nem tetszett.
6/10
napraforgó 2018 ápr. 28. - 04:30:08 6/10
(1222/1238)
Nekem egyáltalán nem tetszett a sorozat vége. Nem azért, mert meghalnak, azzal semmi bajom.
De miért volt az a sziklás szirt aláaknázva? Ki aknázta alá, mikor és miért? Isztambul külterületén egy kirándulóhely és alá van aknázva - na ne. Meg még csak nem is hatástalanítható - Ez annyita béna.
És hogy hurcolták oda Nihánt? Baran kézen fogva bevezette, megkérte üljön nyugton, amíg lekötözgeti? Jajj...
Aztán a végén Nihán szétbőgött képét nézegetni hosszú-hosszú perceken át, majd Kemál "szavalatát" hallgatni szintén hosszasabban, mint ahogy kellene. Csak mondta a mondókáját, ahelyett, hogy a lába elé nézett volna - mind, mind olyan momentum, ami merőben életszerűtlen.
Aztán Kemál elkapja Emír csuklóját, és Emír meg sem próbálja kiszabadítani a kezét... Elég lett volna egyet csavarni rajta és már szabad. Miért nem tette? Ott volt a rendőrök hada. Borzasztó ostobaságok sora.
Számomra az egész második évad fölösleges volt, nem is szól másról, csak arról, hogy Nihánt vagy féltucatszor elrabolják - egy idő után én ezt már untam. Kemál a fene nagy tisztességével - inkább ölte, vagy ölette volna meg Emírt, mintsem ezt a rengeteg zaklatást elviseli. A felesége, a lánya biztonsága megérte volna,még egy esetleges felelősségrevonással együtt is. Inkább, mint ez a rengeteg inzultus Emír részéről. Mert van az a határ, amit már nem lehet tolerálni.
Semmi, semmi nem volt életszerű benne, kezdve azon, hogy Emír hány száz , hány ezer embert fizetett le, fenyegetett meg, hány embert kényszerített a szerettei elrablásával olyasmire, amit azok nem akartak.
Borzasztó rossz volt, annak ellenére, hogy az Emírt játszó színész zseniálisan játszott, nagyon szuggesztív volt, helyenként szórakoztató is a humorával, meg az egészet sikerült izgalmasra megcsinálni.
De úgy egészében mi a fene értelme volt ennek az egésznek?
10/10
s1u2x3e4l 2018 ápr. 27. - 21:16:13 10/10
(1221/1238)
Lemaradtam valahol a második évad 30-as részeinek környékén, de majd utólag bepótolom azt a 100 részt. Az biztos, hogy az egyik legjobb török sori, amit láttam. Bár a végével nem vagyok kibékülve, de már csillapodtam azóta.

Nem vagyok egy török sorozat rajongó, mert sokat bepróbáltam, de eddig csak 3 jött be az összes közül, amit vetítettek: a Végtelen szerelem, a Bosszú vagy szerelem és a Feriha. Mind a három elnyerte a tetszésemet. Vannak azért jók közöttük.
Bözsemama 2018 ápr. 27. - 20:34:39 Előzmény Dee
(1220/1238)
Az életben Emír a nagybátyja Deniznek.
10/10
Dee 2018 ápr. 27. - 20:29:27 10/10
(1219/1238)
Ez volt a legjobb török sorozat, amit valaha láttam. Meg vagyok elégedve a végével, szerintem szép lezárása volt a történetnek. Ha csak egy szimpla happy enddel végződött volna, akkor ez is csak egy lett volna a sok szappanopera közül.
Kemál karakterét egyáltalán nem kedveltem, számomra már irreálisan jó volt, és a folyamatos harca az igazságtalanság ellen is kezdett fárasztóvá válni. Nekem valahogy nem jött át a Nihán és Kemál közti szerelem, túlságosan erőltetett volt.
Azonban az utolsó részen tényleg meghatódtam. Kemál önfeláldozása valóban bizonyította a végtelen szerelmet, amit Nihán iránt érzett. Az utolsó jelenet az asztalnál pedig leírhatatlanul szép volt.
Akiért azonban imádtam a sorozatot az Emir volt. Kaan Urgancıoğlu fantasztikus alakítást nyújtott. Tisztában vagyok vele, hogy Emir egy beteg és gonosz ember volt, de nem tudtam nem szeretni. A humora gyakran színt vitt a néha már túságosan nyálas részekbe, és valljuk be őszintén nélküle nagyon unalmas lett volna ez a történet. Kemálhoz kellett egy hozzá hasonló ellenpólus. A közös jeleneteikben szinte vibrált a levegő.
Emir, Deniz és Nihán iránti szeretete pedig bebizonyította, hogy nem eredendően gonosz, csupán őszinte szeretetre vágyik, amit soha nem kapott meg. A Denizzel közös jelenetei mindig mosolyt csaltak az arcomra, érezhető volt, hogy a kislány nagyon kedveli a színészt. Ez pedig már tényleg csak az én személyes véleményem, de szerintem sokkal több kémia volt Emir és Nihán között, mint a Nihán-Kemál szálban.
A többi szerplő közül még Galipot, Asut, Tufánt , Leylat és Ayhant kedveltem.
Végezetül, szerintem Hilal Saral fantasztikus munkát végzett a sorozattal, ezért sem értem miért kritizálják annyian.
6/10
napraforgó 2018 ápr. 27. - 05:14:48 6/10
(1218/1238)
Tegnap Nihán lecsapja Ászut és kiszabadítja magát a láncból. Vajon miért nem láncolta meg Ászut? Akkor garantáltan nem tudta volna üldözni. Aztán egy telefon a rendőrségre, hol találják a nőt.
De nem, Nihánnak nincs ennyi esze, dacáre, hogy már hányszor elrabolták, stb., kicsit sem tud előrelátóan gondolkodni, meg is fizet érte, lecsapják, aztán megint csak elrabolják.
Azt sem értem, hogy miért nem áll tucat rendőr Emír kórházi szobája előtt - esetleg benne, miért nem bilincselték az ágyhoz, stb, így aztán megint kisétál, ahogy kicsit rendbetették.
Millió értelmetlen dolog van benne.
Annyira örülök, hogy ma vége lesz. Most egy darabig nem nézek törököt, az biztos.
6/10
napraforgó 2018 ápr. 25. - 20:01:06 6/10
(1217/1238)
Csak nézem, hogy Kemálra golyóálló mellényt adtak, a rendőrök meg egy szál ingekben tűzharcolnak egy őrülttel, meg egy bűnözővel. És nem is értem, hogy Hakan miért nem tudott jobban célozni? Csak egy vállövés. Apropó hogy-hogy hirtelen visszatért Hakan? Merdzsán meg hová tűnt?
Na és Leyla is merre van? Ayhan ott volt a búcsúzkodásnál, még Vildan is előkerült, na de Leyla?
Emírnek nagyon szuggesztív nézése van, de azért nem volt ez egy jó sorozat. Helyenként nagyon izgalmas, de sokszor csak szenvedős.
6/10
napraforgó 2018 ápr. 25. - 05:46:49 6/10
(1216/1238)
Már csak 3 rész és vége. Én csak azon csodálkozom,hogy erre a sok aljasságra, emberek százainak megfizetésére, a sok ingatlanra miből telt Emírnek, amikor a cége már igencsak le volt amortizálva. Az apja börtönben, Aszu a diliházban, senki nem dolgozott a cégnél. Leyla is eléggé eltűnt és Vildant sem láttam mióta. Ki a fene vezeti a Kosdzsuolu céget és miből van bevételük?
Emír élete meg csak a szervezkedésből, meg a menekülésből, gyerekrablásból áll. Eléggé költséges passziók.
A végére ezt már annyira túltolták.
mamucili 2018 ápr. 24. - 23:09:46
(1215/1238)
Jó, hogy vége lesz már ennek a filmnek, olyan katyvasz, lehetetlenség, csak a jajveszékelés van. A rossznak minden sikerül, mindent a kezében tart. Amikor el kezdtem nézni, azt hittem, egy aranyos, romantikus történet lesz, de talán már az ötödik résztől csak az intrika, hazudozás volt a főszereplő. Aztán már Kemál jóképűsége sem volt elég, hogy a kíváncsiságon túl lekössön a történet. (Bár az esküvőn a fehér öltönyben jól mutatott! )
Magenta99 2018 ápr. 19. - 11:00:40
(1214/1238)
Hihetetlen ez a sok töltelék rész.
Az esküvőn is vagy 4-5 részen át nyűglődtek, aztán a nagy napon az aktuális rész 90%-ában ismerkedhettünk a török zenékkel történés semmi.
Befejeződhetne már ez a rétestészta sorozat is.
10/10
kornyezet 2018 ápr. 18. - 12:59:25 10/10
(1213/1238)
Majd előkerítik a kórház igazgatóját is akik kiadták a kórházat Emírnek?
6/10
napraforgó 2018 ápr. 06. - 15:00:13 6/10 Előzmény kornyezet
(1212/1238)
Annyira igazad van. Engem is idegesítenek sokszor a hogy - hogy kiejtési formái, meg más kiejtésbeli hibák is.
Én biztos vagyok benne, hogy a szinkronrendezőknek ilyesmikre figyelni kéne és mivel ott van idő
az ismétlésre, javításra lehetőség, hát kellene. Kellene.

De sajna én is néha melléütögetek, úgyhogy elnézőbb vagyok... De most már hál istennek nem soká vége leszt..
10/10
kornyezet 2018 ápr. 06. - 06:57:15 10/10
(1211/1238)
Egyelőre és egyenlőre közti különbséget még a szinkronszínészek sem tudják????
10/10
kornyezet 2018 ápr. 03. - 14:03:51 10/10
(1210/1238)
Emír honnan vette, hogy az a "szép fiú" név Kemált takarja, amikor a csokrot látta a nyomozónő?
6/10
napraforgó 2018 márc. 30. - 05:01:40 6/10
(1209/1238)
Már szinte utálom Nihánt, amiért örökké féltékenykedik. Mintha nem is ő ment volna feleségül Emírhez anno. Jaj és állandóan idétlenkedik. Mintha nem is felnőtt nő lenne, hanem egy dilis tinédzser.
Leyla meg az egyik percben "meghalt", úgy kellett újraéleszteni, aztán hopp, hrtelen kipattant az ágyból és most már az esküvőjét tervezi. Jahajj, szinte már vicces a sorozat. Már Emír borús tekintete is inkább megröhögtet, mint megfélemlít. Zeynepet meg sürgősen be kéne utalni egy zárt intézetbe a hülye mániájával.
10/10
kornyezet 2018 márc. 29. - 06:51:28 10/10
(1208/1238)
Galip bácsi nem tudta lefizetni a nyomozót stb.? Megdőlt a hatalma? sok rossz visszajár.
6/10
napraforgó 2018 márc. 27. - 19:19:35 6/10
(1207/1238)
Ma kivételesen az aktuális tartalmat ismertetik.

Fárasztó ez a sorozat, ugyanazokat a köröket futják újra meg újra.
Zeynepben végtelenítve van a magnó, Emír, válj el Nihántól, vegyél feleségül engem....Kemál és Nihán ragozzák a jövőbeli idilli együttlétüket, Emír sötét arccal néz és kavarja a kakit. Ayhan szaval és szaval, és a zene szól, megállás náélkül.
sch.gertrud 2018 márc. 24. - 14:46:09
(1206/1238)
Miért nem az aktuális részekrol ír? ! Fölösleges az elmúlt évadokat leírni azokat már láttuk! Ha nem tud az aktuális részről irni inkább NE írjon! !!!
6/10
napraforgó 2018 márc. 23. - 17:18:58 6/10
(1205/1238)
OFF
A profilodat itt balra a nevedre és az emberkefejre kattintva éred el. A privátot meg szintén ott, de - bár sokan szóvá tették - valószínűleg csak az e-mail címeden keresztül közvetítik. Nem tudok újabb fejleményről. Valami úniós adatvédelmi rendelet szerint a régi rendszer nem felelt meg. Talán kitalálnak még valamit, hogy ne váljék nyilvánossá az e-mail elérhetőségünk, reménykedjünk.
Magenta99 2018 márc. 23. - 14:03:12
(1204/1238)
Offtopic....

Pár napja nem jártam erre, látom, megint átszabták a fórumot.
Tud segíteni valaki, hogy most merre találom a profilomat és a privát üzeneteimet?
Köszönöm!
Magenta99 2018 márc. 23. - 13:58:08
(1203/1238)
A tegnapi részbe jól belehúztak.
Leylát lelőtték, Nihan és Kemal ájultan fekszenek az égő házban, Hakan meg akarja ölni Emirt - aztán egyszer csak lövés hallatszik, felteszem Emir egyik smasszere lőtte le Hakant.
Egyébként ez egy akkora baromság, Tarik is és most Hakan is fél órát prédikálnak, hogy lelövik Emirt, ahelyett, hogy rögtön lőnének - akkor nem jöhetne közbe semmi :)
Letty72 2018 márc. 22. - 10:29:18 Előzmény Letty72
(1202/1238)
Nihan Vildan is elmesélte, hogy megvan a boncolás eredménye, és Vildan rá is kérdezett: Ugye Zeynep volt? Ez után mondta el Nihan, hogy mi történt Ozannal a halála előtt.
Letty72 2018 márc. 22. - 10:26:34
(1201/1238)
A nyomozónő konkrétan elmondta Kemálnak és Nihannak, hogy Ozan haláláért 3-an felelősek:
1. aki elrendelte (Asu), 2. aki beadta a mérget (Gürcan), 3. aki felakasztotta (Tarik), az akasztás miatt halt meg, de a méregtől mindenképpen meghalt volna. Alig volt pulzusa, ha Tarik pár perccel később akarja Zeynepet megmenteni, már csak a holtestet akasztotta volna fel.

Tarik visszaemlékezésében mutatták, hogy amikor felhúzta, Ozan kinyitotta a szemét, próbálta megtartani de nem sikerült, de ha le tudta volna szedni a kötélről, akkor is meghal, csak akkor a méreg miatt.
6/10
napraforgó 2018 márc. 22. - 04:20:59 6/10
(1200/1238)
Kicsit fura, hogy semmit nem mondanak, hogy mi lett Ozan boncolásának eredménye. Már jó rég megtalálták a fiú holttestét, azóta már minden volt, Aszu állítólagos elrablása/meggyilkolása, Tufán meggyilkolása, Tarik letartróztatása, az illegális bányászkodás felfedezése, epertorta és Nihán letartóztatása, majd rövidesen a kiengedése, válási papírok oda-vissza, Leyla és Ayhan nyomozgatása bánya-ügyben, meg a szennyezett talaj miatt, stb, stb.
Hetek telhettek el, de én még nem láttam, hogy hivatalos boncolási jegyzőkönyv készült volna Ozan testéről, hogy azt tudatták volna a családdal.
Azt is csak Tariktól tudjuk, a Nihánnak tett vallomásából, hogy Ozan még valóban élt, amikor felakasztotta. Hisz ő azt hitte eleinte, hogy meghalt a fojtogatástól (Gürcán méreginjekciójától ugyanúgy meghalhatott volna akkorra...), és már a zsinóron lógott, amikor észrevette, hogy a szíve még ver. De akkor már nem birta úgy felemelni, hogy ki vegye a nyakát a hurokból, így belenyugodott, hogy a fiúnak annyi.
Annyira lassan halad ez a történet.
Nihán meg egyre idegesítőbb, útálom, ahogy időről-időre vicceskedik, hülyeségeket hord össze, amikor a világon semmi oka rá, meg állandóan Kemált nyúzza, ha az csak ránéz is a nyomozónőre. Ayhan szavalása is idegesítő, én nem így képzelem el a gáláns férfit. És közben hangosan bömböl a zene, talán még tetszene is, ha a hangerőt lebvennék minimum felére. Ha lehalkítom a TV-t, hogy ne legyen annyira hangos a zene, akkor a beszédet nem hallom, ha meg ahhoz igazítom a hangerőt, hát az agyamat smirglizi ez az állandó nyenyergés.
6/10
napraforgó 2018 márc. 21. - 08:30:30 6/10 Előzmény napraforgó
(1199/1238)
Haha, ma viszont megint az első évadból húztak ki valamit....
Ebben Zeynep forral valamit a Sezin család ellen és házassági szerződést akar kötni Ozannal. Szegény fiú, rég a föld alatt...
6/10
napraforgó 2018 márc. 20. - 08:13:17 6/10 Előzmény napraforgó
(1198/1238)
Nem hiszek a szememnek, úgy tűnik, hogy megint az aktuális tartalmat ismertetik!
6/10
napraforgó 2018 márc. 20. - 08:11:46 6/10 Előzmény Gödöllõ
(1197/1238)
Ez tetszik. Zsákbamacska. Mindjárt meg is nézem, hogy ma mit húztak ki a kalapból.
Gödöllõ 2018 márc. 20. - 08:06:52
(1196/1238)
Az aktuális részek tartalmának leírásait bedobálják egy dobozba és naponta kihúznak egyet és azt közlik,függetlenül attól,hogy mit vetítenek?Ennél még az is jobb lenne,ha egyáltalán nem közölnének semmit.
almasi45 2018 márc. 20. - 07:08:48
(1195/1238)
Nekem is olyan nonszensz ez a film, hogy már sokszor nem nézem. átkapcsolom. A korrupciót, és a pénzt, oligarcha hatalmát viszont nagyon jól bemutatja, nekik mindent lehet, ez így megy ebben az országban, ezért volt a felkelés. Ezért állították le egyik napról a másikra a film folytatását fentről, s ezért lesz érthetetlen a befejezés, amint már olvastam máshol. A szerelemhez nem sok valós köze van, nem ezért kapott Amerikában dijat. Egy okos Sátán eltart, vele él a szerelmével és 7 évig nem fekszik le vele, mese, jó másokkal hűti le magát.
6/10
napraforgó 2018 márc. 19. - 19:56:29 6/10
(1194/1238)
Írtam egy hosszabb értekezést, hogy miért parodisztikus a sorozat, legalábbis a mai rész röhejes volt.
Leírom újra:
Nihán találkozik Tarikkal a börtönben. Bánatosan végighallgatja, kissé depis lesz, de nem akar lemondani Kemálról. Emír megzsarolja, erre mégis belemegy és ígéretet tesz neki.
Aztán elsiet egy ingatlanirodába (feltételezem), mert rögvest vesz egy vidéki házat. Aztán hazasiet, hogy epertortát süssön a két kezével (nem számít, hogy a gyereke allergiás az eperre, fő, hogy Kemál szereti). Aztán már rendeli is a pasit a vidéki házhoz és boldogan vigyorogva ábrándozik. Depijét elfújta a szél.
Na de Emír sem tétlenkedik, egy bokorból lesi őket - mert igaz ugyan, hogy leállíttatta a felesége megfigyelését, de ő valahogy kitalálta, hogy hol vett az asszony házat. És már hívja is egyenesen a minisztert, hogy följelentse imádott hitvesét. Elmeséli az ilélegális bányát, ahol 40 ember élete veszélynek van kitéve - igaz, hogy nincs egy órája, hogy ő maga állíttatta le a termelést és úgy rendelkezett, hogy azt csak Nihán indittathatja újra. Vagyis ott már egy bányász sem bányászkodhat,nemhogy 40.
S lám, Nihán és Kemál még meg sem ették a tortát, a rendőrség már ott dörömböl az ajtón. És már viszik is Nihánt, (meg sem nézik a helyszínt, hogy igaz-e a bejelentés,már le is tartóztatták a nőt. Eközben Aszu még be sem lépett a rendőrség kapuján feljelentést tenni.
Én viccesnek találtam ezt az epizódot.
A többit meg fárasztónak, tényleg végtelen, az istennek sem akar vége szakadni.
6/10
napraforgó 2018 márc. 19. - 18:46:17 6/10
(1193/1238)
Újra és újra visszatérnek ahhoz, hogy az első évad tartalmát ismertetik. Ha már nem képsek naprakészek lenni, inkább ne írnának oda semmit.
AngieAnne 2018 márc. 15. - 07:00:33
(1192/1238)
Az első évadban melyik részben szúrják le Kemalt?
6/10
napraforgó 2018 márc. 13. - 19:35:08 6/10
(1191/1238)
Még mindig nem teljesen világos, hogy Gürcan kinek a megbízásából adta be a méreginjekciót Ozannak?

Ozan már kapott valamennyi mérget az ételébe, hogy kórházba kerüljön. A gyomormosás nyilván legyengítette kicsit. Jött Gürcan, belényomta a halálosmérget, nyilván valami olyat, ami nem azonnal öl, de rövid időn belül. Zeynep kicsit fojtogatta, ami nyilván nem tett jót neki, majd a méregtől és a fojtogatástól eszméletlen állapotba kerülő fiút Tarik felakasztotta.
A sors iróniája, hogy Tarik egyáltalán nem akarta megölni. Ezt Zeynepről már nem merném állítani, neki nagyon is jól jött volna Ozan halála, ha az némileg természetesnek tűnik.
És az az illető, aki Gürcan kezét irányította, aki kiadta a halálos parancsot, és akinek a kiléte még mindig homályos. Aszu volt, hogy Emíren üssön? De akor Emír már nem zsarolhatja Ozannal Nihánt, aki otthagyhatná és elsétálna Kemállal.
Vagy maga Emír volt? De miért? ezzel ő ugyanúgy felszabadította volna Nihánt és ez ugye nem állt az érdekében. És ő nem tudhatta, hogy a Soydere testvérek is megjelennek a kórházban és beleártják magukat a tervébe - má rha az ő terve volt.
Most már kibogozhatnák végre a szálakat, kezd fárasztó lenni a helyben toporgás.
10/10
kornyezet 2018 márc. 06. - 17:17:16 10/10
(1190/1238)
Mandula illatú kézkrémet használ Emír édesanyja, nekem is épp mandula és narancsvirág illatú volt a kezem.
6/10
napraforgó 2018 márc. 04. - 15:00:30 6/10
(1189/1238)
Ó, dehogynem. Aklárhányszor szóba áll Kemál a nyomozónõvel, Nihán annyiszor cirkuszol vele a telefonban.
10/10
Ancsi85 2018 márc. 04. - 14:48:58 10/10 Előzmény Anna Mária Pintér
(1188/1238)
Mielött olvastam volna a kérdésedet, én is ezt tettem fel. Most tudom, köszi!
10/10
Ancsi85 2018 márc. 04. - 14:46:17 10/10
(1187/1238)
Szia! Szerencsére már nem gyanusitgatja:)) Ravasz ez a Kemal!:)))
10/10
Ancsi85 2018 márc. 04. - 14:43:24 10/10
(1186/1238)
Sziasztok! Összesen hány részbõl áll a Végtelen szerelem? Köszönöm elöre is a válaszokat!
Magenta99 2018 márc. 02. - 13:43:34
(1185/1238)
Az aktuális rész ismertetõje teljesen összevissza van. Pl. a hétfõi 94. résznél egy régesrégi rész leírása van.
Ez totál értelmetlen, vagy a jó, pár soros tartalmat írják le vagy inkább ne írjanak semmit
10/10
kornyezet 2018 márc. 02. - 12:39:38 10/10
(1184/1238)
A nyomozónõ szebb, mint Nihan. Nem?
malvinkicska 2018 febr. 28. - 15:48:12
(1183/1238)
Ami nálam kiverte a biztit az a befejezés, nekem az ronda nem tudják semmivel magyarázni, az biztos drámába nagyok.
Sok török sorozatot néztem nézek, mert azért nem olyan nyálasok, mint amiket most ismételgetnek, mert nekem egyik bugyutább, mint a másik. Azt gondolom jobb ha bele sem fogok, Álmodj Velem meg Betolakodó, mert mind csalódás a mit nézetem vagy nézek is, nem ismétlem magam.
A Tégla 39 részes nem egy esti mese észre alapul, ha van benne kis durvaság elnézhetõ.
Most fordítják a Fekete Fehér szerelmet, abban is Istenien alakítanak a színészek pörög az esemény, nem egy helyben topognak.
Az biztos embere válogatja mit néz kinek mi tetszik, mert nekem a vígjátékok nem nagyon jönnek be.
6/10
napraforgó 2018 febr. 28. - 13:52:06 6/10
(1182/1238)
Nyugodtan bánthatod a második évadot, mert igen sok benne az üresjárat.
Pl. Tarik mi a fenének tartja fogva Gürcánt egy egész részen át, amikor ÁSzu azt mondta neki, hogy ölje meg? Ehelyett megkötözi, a fejéhez pisztolyt nyomkod, és nem történik semmi órákon át. Semmi! HA valami vallomást akarna belõle kiszedni, vagy várna valakire, aki majd eldönti a továbbiakat... de nem volt semmi ilyen! Csak közben megjön Kemál és Nihán, akik kopogtatnak, dörömbölnek, de nem jutnak be. És mi történik? Nihán elkezd hintázgatni a kerti hintán és beszél zöldségeket, amíg megjön a rendõrség és elzavarja õket.
Aztán ott van az az epizód, amikor Tarik habókra odamegy Ayhan telepére, ahol az elfogott Gürcánt õrzik, de igazából erre semmi oka, mert nem csinál semmit. JÓ, lead egy fihgyelmeztetõ lövést, de addigra Ayhan és a társai már rég tudták, hogy megtámadták õket.
Aztán, Ayhan egész részeket végigszavalgat a Kleopátrájáról, ami biztos nagyon szép, csak engem spec nem érdekel. A lényeg az, hogy megy az idõ, a zene bömböl és nem haladunk tapodtat sem. Emír sötéten néz, NIhán pattog, hepciáskodik. Õt elvileg Emír ellenõrzi, ehhez képest egész napokra, sõt éjszakákra kimarad, gyerekét a nagymamára, nagynénire, cselédekre bízva.
Ozan meggyilkolását, illetve a nyomozást meg a végtelenségig elhúzzák. Döbbenten nézem, hogy Ozan holttestét még csak most fogják exhumálni, és akkor hol van még a boncolás, meg annak az eredménye?
Ászu eltûnését meg egy kis vértócsa miatt máris gyilkosságként kezelik, gyanúsítgatnak, stb, holott sehol sincs holttest.

Na egyszóval nem olyan összeszedett és logikus a második évad, mint az elsõ. Most már kiböjtölöm a végét, de igazából nem tudom azt mondani erre sem, hogy jajj de jó volt.

Ezért nem nagyon akaródzik újabb török sorozatba fogni. Habár azt mondod te is, mások is, hogy ha nem sikeres, hát hamar elkaszálják, de én ezt kevéssé hiszem, mert itt is csak hosszabbították, hosszabbították ok nélkül.
Ha meg eleve megrövidítették, akkor már õk is látták, tudták, hogy nem jó, hát akkor meg minek nézzem?
malvinkicska 2018 febr. 28. - 07:44:48
(1181/1238)
Nem akarom bántani a második évadot de nagyon túl volt benne sok minden, amit követtek a gyilkos kereséssel az egy kicsit sok, de ez már ilyen.
Az a gond a téma nem bírt el ennyi részt, és szerintem azért unalmas néha. Azt olvasom mostanában ami nem megy akár 4 rész után is leveszik a képernyõrõl.
6/10
napraforgó 2018 febr. 28. - 05:57:06 6/10
(1180/1238)
Érdekes ez a Merdzsán felügyelõ, ez a tûsarkas szexi nõ, habár érthetetlen számomra Nihán hisztije, féltékenysége. Ha Kemál már kibírta 7 kemény évig nõ nélkül, akkor miért pont azzal a nõvel, a nyomozónõvel szûrné össze a levet, aki õt gyanúsítja Aszu megölésével???? Fárasztó....
Apropó Astu, nincs holttest, akkor miért is gondolkodnak gyilkosságban???? No, nem mintha nem érdekelné meg....
10/10
kornyezet 2018 febr. 27. - 13:30:41 10/10
(1179/1238)
Az aktuális rész ismertetõje szerint valaki megpróbálja Kemálra terelni a gyanút. Akkor talán mégsem õ a tettes. Miért nem mondta el az igazat, hogy este ott volt, de részeg volt és nem emlékszik stb. stb., ha olyan igazságos, hogy egybõl mást vinne a rendõrségre?
Gödöllõ 2018 febr. 26. - 15:44:57
(1178/1238)
Ha jól tudom,akkor:130.
10/10
kornyezet 2018 febr. 26. - 08:44:14 10/10
(1177/1238)
6/10
napraforgó 2018 febr. 24. - 04:01:17 6/10
(1176/1238)
Miért is kellett Tariknak részt venni a Gürcsán "kiszabadítására" indított akciónan? Mert ott igazi szerepe nem volt.... És miért is akarta Aszu kisabadíttatni ezt a Gürcsánt Emírrel, amikor már kiadta a parancsot Tariknak, hogy ölje meg?
Vagy Emír is megölette volna - miután elmondta, amit hallani akart? Nekem ezek a dolgok nem világosak. Szerintem ezek az akciók csak azért vannak, hogy izguljunk egy kicsit, és persze, hogy még ne érjen véget a történet.
Most már kiderült, hogy Aszu ölette meg Ozant (Gürcsánnal, aki beadta a méreginjekciót), csak az nem világos, hogy miért???? Mi oka volt Ozan megölésére, az a fiú annyira súlytalan volt, a világon senkit, semmit nem zavart. Miért volt útjában Aszunak, mit akart elérni vele? Nem értem.
Hisz még Emírt sem zavarta, holott Ozan felesége a szeretõje volt, és általa Nihánt is sakkban tudta tartani. Azzal, hogy Aszu eltette láb alól Ozant, megszüntette az okot, amiért Nihán Emírrel maradt (persze a gyerekkel nem számolt, azzal Emír újabb tárgyhoz jutott, amivel Nihánt zsarolhatja). Ez meg nem volt Aszu érdeke, hisz ha Nihán elhagyja Emírt, neki esélye sincs Kemálra.
Valahogy már nem világos a történet, hogy ki mit és miért csinál....
offtopic
Anna Mária Pintér 2018 febr. 23. - 13:16:50
(1175/1238)
Valaki tudja, hogy hány részes lesz ez a 2. évad? nagyon megköszönöm a választ....
6/10
napraforgó 2018 febr. 21. - 15:00:02 6/10
(1174/1238)
Nihánnak meg hirtelen kedve támadt az erdõben romantikázni egy fára szerelt sátorban. Mert nincs semmi problémája. Már majdnem megtalálták az öccse gyilkosát, az anyja meg romokban hever, de sebaj, menjünk fán hintázni átlátszó mûanyag sátorban.
Aszu egy gonosz kis bestia, rászabadítja Tarikot Gürdzsánra. Így szép az élet, a piszkos munkát mindig végezze el más.
10/10
kornyezet 2018 febr. 21. - 13:42:27 10/10
(1173/1238)
Érdekes, Kemálnak csak úgy eszébe jutott a motoros számtáblája és eddig nem is foglalkozott vele.
6/10
napraforgó 2018 febr. 16. - 14:33:48 6/10
(1172/1238)
Ezen az unokatestvéren én is fennakadtam, de nyilván azért mondta ezt Emír, mert Zeynep gyerekérõl még nem derült ki, hogy fiú-e, vagy lány. Ha unokaöccsöt mond, akkor Tarik nem hiheti azt, hogy Denízrõl beszél. Ha meg unokahúgként említi, akkor lehet, hogy téved, mert Zeynep fiút vár. Semlegesnemben meg a magyar nyelvben nincs olyan szó, amely arra utalna, hogy Tarik nagybácsi lesz.
Vildan esetében pedig az lehetett az ok, hogy látta, amikor a futár levelet hozott Nihánnak, aki utána futott. Ezért lehetett kíváncsi, hogy mi lehetett abban a levélben.
10/10
kornyezet 2018 febr. 16. - 12:33:33 10/10
(1171/1238)
Emil azt mondta Tariknak, hogy Tarik unokatestvére apja õ (Emír)? Nem jó a fordítás? Unokahúg vagy unokaöccs. Nem?
Egyébbként Vildan néni honnan tudta, hogy ki írta a Nihan táskájában kapott levelet?
6/10
napraforgó 2018 febr. 14. - 06:42:59 6/10
(1170/1238)
És miért is kellett Nihánnak odarohanni Zeynephez, azon kívül, hogy jól megtépje, mert a videó és Zeynep levele pont elég lett volna a letartóztatásához. A rendõrség meg biztos ugyanúgy ki tudta volna deríteni, hogy Zeynep hol lakik. Talán az ingatlanos nõ eleinte nem lett volna olyan készséges, de a rendõrségi jelvény hatására talán elárulja...
Az meg, hogy Ozan holttestén eleve nem végeztek boncolást, az megdöbbentõ. Még ha öngyilkosságnak is könyvelték el elsõ blikkre, egy ilyet kihagyni rendkívüli halálesetnél???? Mert az azért csak nem rendes, természetes haláleset, ha egy huszonéves fiú meghal - akármilyen módon is...
Mondom, megy itt az idõhúzás ezerrel....
6/10
napraforgó 2018 febr. 14. - 05:17:11 6/10
(1169/1238)
Ozan szobáját nyilván Aszu kameráztatta be (ahogy korábban Emír villáját is). De vajon honnan tudta Aszu, hogy Oazannal történni fog valami és kórházba kerül? És pláne, hogy az ételmérgezés és s gyomormosás után is fog történni vele valami?
Valószínûleg itt is Gürcant használta, aki kórházi egyenruhában bejuthatott Ozan szobájába... De a miért még akkor is fennáll.
6/10
napraforgó 2018 febr. 13. - 05:12:07 6/10
(1168/1238)
Na most végre volt egy kis történés de elég zavaros minden. Kemál is és Nihán is látja, hogy Zeynep fojtogatta Ozant, de Kemál sejt emögött valami csavart, emiatt nem is közli Nihánnal a videót. Sem a szüleivel, sem Leilával, senkivel.
Még jó, hogy utána akar nézni... Emír meg beleegyezett Zeynep leleplezésébe, de a gyerek miatt mégis csak újra megmenti a nõt. És micsoda szervezés, hogy Ászu is pont jókor legyen jó helyen.
Én kicsit csodálkozom, hogy Ozan halálának pontos okát még egy évvel késõbb sem hozták igazán nyilvánosságra, úgy értem, hogy a családdal nem közölték.... Mert ott még komoly dolgok fognak kiderülni...
OFF
Nem beszélve arról, hogy Zeynep tuti nem birta volna fölakasztani egy férfi holttestét a zsinórra... Egy 50 kilós nõ nemigen bir megemelni egy 80 kilós férfit...
10/10
kornyezet 2018 febr. 12. - 14:03:47 10/10
(1167/1238)
Szerintem azért nem hajította ki az apja Zeynepet, mert akkor segített, amikor volt az a Deníz rablás. Nem_
10/10
kornyezet 2018 febr. 12. - 14:02:39 10/10
(1166/1238)
Jó gondolat, lehet, hogy tényleg Kemál ajánlotta Zeynepnek a zárcserét.
abakos1214@hotmail.com 2018 febr. 10. - 16:41:44
(1165/1238)
Hol lehet megnézni a Bosszú (Intikam) címû filmet a neten?
linket kérnék.
Köszönöm.
6/10
napraforgó 2018 febr. 10. - 03:38:04 6/10
(1164/1238)
Kemál még ki sem lépett az ajtón, Zeynep már elárulta újra. De Kemál sem ártatlan, hazudik Nihánnak Zeyneprõl, meg sok mindent elhallgat elõle.
Vicces az a mellékszál az orvossal, meg az ujjlenyomatával (apropó, hogy hamisították rá a gombra??? Nincs olyan hülye rendõr, aki összetéveszt egy nõi blúzra való gombot, meg egy orvosi köpeny gomját.
Ez a "tortasütés" is elég fura volt. Úgy néz ki, hogy Kemál és Nihán most feküdtek le másodszor Nihán házassága során. Egy egész napig elszórakoztak. És hol volt közben Emír??? Aki elõl úgy kellett megszökni, hogy bevásárlóközpontok, plázák parkolójában kellett hagyni az autóját... Aki figyeltette, követtette, lehallgatta, sõt bekamerázta a feleségét. Na és hol volt közben Aszu? Dolgozott az irodában a férje helyett? Vagy az anyját látogatta?
És vajon miért is kell egy kb. 50 éves nõnek, mint Leyla eltitkolni, hogy eljegyezte magát Ayhannal?
Hogyhogy Hüsszein nem szól semmit Zeynep láttán, amikor nemrég még úgy hajította ki, hogy a lába sem érte a földet....
Kezd nagyon fura lenni ez a sorozat is, mondom megy az idõhúzás ezerrel, sehonnan sehová se jutunk. Engem nem andalít el annyira a baromi hangos zene, hogy a történet hibáit, gyengeségeit ne vegyem észre. Bocs, elandalít, már párszor elaludtam mellette, meg a semmi történésen...
6/10
napraforgó 2018 febr. 09. - 17:59:57 6/10
(1163/1238)
Igen, ezt én is megnéztem régebben, és láttam, hogy a Vildant játszó színésznõ is csak 41 volt a sorozat kezdetekor, Fehime 46, vagyis jóval fiatalabbak a szerepüknél. Emír viszont 35, vagyis egyáltalán nem lehetett egyidõs a 24 éves Nihánnal... Pedig a sztori szerint õk egykorúak... Na mindegy, ezeken nem rágódok, inkább a történet buktatói idegesítenek.... (nem a színészek nevét írtam, most semmi kedvem megkeresni, marad a szerep neve)
Valahogy már az egész rétestészta, és akárhogy is, de a házasságuk 7 évének már elégnek kellett volna lenni, hogy dûlõre jussanak....
Nekem sok ez a nyûglõdés már...
6/10
napraforgó 2018 febr. 09. - 15:39:30 6/10
(1162/1238)
Hát ez elment befejezetlenül.
Tehát sikerült lecserélni a zárat, amíg Nihán odaért a kulcsokkal.
6/10
offtopic
napraforgó 2018 febr. 09. - 15:38:17 6/10
(1161/1238)
Én nem vagyok meggyõzõdve, Hogy nem épp Kemál adta az ötletet Zeynepnek a zárcseréhez.... Zeynep magától nem ilyen okos, pláne nem abban az idegállapotban, amiben most van. Kemál talán csak annak örült, hogy Zeynepnek sikerült lecserélni a zárat addig, am
malvinkicska 2018 febr. 09. - 14:48:07
(1160/1238)
A Nihant alakító Neslihan Atagul színésznõ 1992-es születésû valóban nagyon fiatal
A második évad nekem nem jött be annyira , mint az elsõ nem beszélve a ronda befejezés.
10/10
kornyezet 2018 febr. 09. - 12:52:00 10/10
(1159/1238)
Nagyon lefoglalja a nyomozás. Kemál mintha megkönnyebbült volna, hogy nem talál a zárba a kulcs, de viszont elgondolkodhat rajta, hogy csak van valami, hogy lecserélték a zárat.
6/10
napraforgó 2018 febr. 09. - 02:42:17 6/10
(1158/1238)
Feltûnt már, hogy ebben a második évadban Nihán soha nem festeget? Csak most, a gyilkosról készített egy profilképet. Korábban eljárogatott a mûtermébe, ott Jaseminnel, a
barátnõjével és mûvésztársával találkozgatott, és alkotott is, most meg mi van? Semmi. Sõt, gerekeket is patronáltak. Most meg semmi.
Egyébként egy akkora telken, egy akkora házban, mint ahol laknak, egyáltalán nem okozna berendezni egy mûtermet, vagy egy külön kis pavilont. Nihán közel a 30-hoz valójában nem csinál semmit, még a gyerekével sem õ törõdik napszámra, ott az anyja, a nagynénje, meg Eda, vagy akár Efasane is, õ meg eljár napszámra Ozan gyilkosát üldözni. Ha leülne és kicsit gondolkodna, rájöhetne, hogy Emír ölette meg, majdnem mindegy, hogy X, vagy Y voélt a végrehajtó. Szegény Ozannak meg már úgyis mindegy, Deníznek sokkal nagyobb szüksége lenne rá.
10/10
kornyezet 2018 febr. 08. - 13:49:55 10/10
(1157/1238)
Hát igen, tényleg nagy durranás lett volna. Hátha a mai részben valami fog történni.
6/10
napraforgó 2018 febr. 08. - 13:25:28 6/10
(1156/1238)
Épp ezért lett volna nagy buli, ha Nihán a sajtónak is bejelenti, hogy a házasságuk csak névházasság és a gyerek sem Emírtõl van. Ha ez széles nyilvánosságot kap, meg az is, hogy Emír zsarolással kényszeríti maga mellé Nihánt, akkor kisebb az esély, hogy egy bíró Emírnek ítélné a gyereket. (még akkor is, ha jó szokásához híven megvesztegetné a bírót is).
6/10
napraforgó 2018 febr. 08. - 13:19:03 6/10
(1155/1238)
Mivel Nihán 7 éve Emír felesége - legalábbis papíron, Deníz nem házasságon kívül született. Csak a törvény mindig a férjet tekinti apának, egészen addig, amíg az érintettek egy bírósági eljárásban az ellenkezõjét nem bizonyítják. Erre utazik Emír, hivatalosan õ a kislány apja és egy válás esetén elperelheti a felügyeleti jogot Nihántól.
10/10
kornyezet 2018 febr. 08. - 12:30:14 10/10
(1154/1238)
Köszönöm a részletes leírást. Gondolom, hogy Nihan talán azért nem tért ki, hogy ki Deníznek az apja, mert házasságon kívül született. Összesen a második évad nem 130 részes?
6/10
napraforgó 2018 febr. 08. - 02:54:02 6/10 Előzmény kornyezet
(1153/1238)
Valóban, Nihán kizsarolta Efsanétól, hogy elárulja, hallotta, hogy Emír kiadta a parancsot, hogy a szöktetés helyett öljék meg Ozant. Ennek ellenére õ és Kemál nem ebben az irányban nyomoznak, hanem Zeynepet kergetik. Persze Zeynep sem ártatlan, mert a párnával fojtogatás elég veszélyes, na és Tarik mester közbelépése is eléggé kétséges. Na de mi van Emír megbízottjával, aki megkapta az utasítást?
Azt sem értem, hogy ha Nihán most kiállt a sajtó elé, hogy a házassága csak hazugság, miért nem folytatta és jelentette ki azt is, hogy Deniz nem Emír lánya? Mert ha már belevágott a nagy õszinteségbe, akkor ezt végig is vihette volna. Miért nem árulta el, hogy Emír Ozannal zsarolta (õ már halott, mit árthat neki), meg azt, hogy most meg a gyerekkel zsarolja? Emír meg közben hazudozhat a sajtónak az õ mentális problémáiról.
Nihán szabadon mászkálhat, éjjel-nappal, mégsem próbál elköltözni a pszichopata férjétõl, a gyerekét sem menti elõle, úgy, hogy védõörizetet kér ellene. A butuska szökési kísérletei helyett inkább komoly rendõrségi védelmet kellett volna kérni. Vagy Kemál apparátusa védhette volna õket, ha a rendõrséget Emír lefizette volna (habár mindenkit csak nem tud lefizetni...). De nem, még jó 100 részen keresztül csak szerencsétlenkednek. Szegény Ozan nem volt annyira érdekes, hogy többszáz részen át nyomozgassanak a halála ügyében. Emírt símán el kéne intézni - van ott pár nehézfiú akiknek ez nem probléma, akkor a legtöbb probléma egycsapásra megoldódna.
10/10
kornyezet 2018 febr. 07. - 11:45:24 10/10 Előzmény napraforgó
(1152/1238)
Szóval szobát kamerázott... Én a folyosó kamerájára értettem.
6/10
napraforgó 2018 febr. 06. - 14:29:04 6/10
(1151/1238)
Általában nem szokás egy kórházi szobát bekamerázni. Az csak az olyan pszichopaták szokása, mint Emír.
10/10
kornyezet 2018 febr. 06. - 13:34:22 10/10
(1150/1238)
Júúú. Csoda, hogy eddig arra nem gondoltak.
6/10
napraforgó 2018 febr. 05. - 17:32:07 6/10
(1149/1238)
Már megint az elsõ évad tartalmát ismertetik... Hakki úr összehívja az igazgatótanácsot - mi van, feltámadt?
6/10
napraforgó 2018 febr. 05. - 17:29:43 6/10
(1148/1238)
De van. Egyszer majd elõ is kerül.
10/10
kornyezet 2018 febr. 05. - 13:43:30 10/10
(1147/1238)
A kórházból nincsen kamerafelvétel amikor Ozant meggyilkolták?
Amúgy hallotta Nihan Efsanétól, hogy Emír adta ki a parancsot.
Szép volt a vers Ayhantól. Le is írtam:)
6/10
napraforgó 2018 febr. 03. - 03:58:12 6/10
(1146/1238)
Kicsit csodálkoztam, hogy Leyla - egy ötvenes nõ - nem mutatta meg a húgának Ayhan versét, dugdosta a háta mögé, mint egy tinilány. De aztán eszembe jutott, hogy hisz Vildan egyszer már elszerette tõle a kedvesét, a võlegényét, Öndert, talán ezért óvatos még most is.
Elég vicces, ahogy Nihán és Kemál idõrõl-idõre nekiugranak, hogy megkeressék Ozan gyilkosát, máskor meg hónapokig semmi sem történik ezügyben.
És az is érdekes, hogy Emír olyan hatalmas apparátust mozgat, most például egy hamis ápolót küldött be a kórházba, hogy megvezesse Kemálékat.
De bárhol, bármikor, mindig rengeteg embert, hatalmas apparátust mozgat (na mondjuk Kemál is), komolyan mondom, hogy nem is értem, mitõl olyan gazdag üzletemberek õk, hisz a tényleges munkával már nem is érnek rá foglalkozni. Nem is beszélve arról, hogy az a sok léhûtõ mindkét oldalon, akiket erre-arra lehet ugrasztani, milyen sokba kerülhetnek... És azt sem, hogy soha senki nem árulja el õket... pénzért, vagy bármi másért... Ekkora apparátusnál ilyesmi is elõfordulhat...

Már ez a sorozat is ellaposodott, sok-sok részen keresztül nem történik semmi, vagy alig valami, igazából nem halad a végkifejlet felé.
6/10
napraforgó 2018 febr. 01. - 08:18:55 6/10
(1145/1238)
Ez egy jó kérdés. Na és Kemál háza, az az üvegfalú betonhasáb?
10/10
kornyezet 2018 febr. 01. - 06:24:29 10/10
(1144/1238)
Köpekkel mi történt?:)
6/10
napraforgó 2018 febr. 01. - 03:13:36 6/10
(1143/1238)
Erõsen érezhetõ rajta az idõhúzási szándék. És azt sajnos én sem bírom.
6/10
napraforgó 2018 jan. 26. - 18:31:47 6/10
(1142/1238)
Látszik, hogy Kemálnak dunsztja sincs a gyerekekrõl, a kb. fél éves gyerekkel epret etet, na majd jönnek az allergiás csalánkiütések.
Emírt máskor is leszedálhatnák....
6/10
napraforgó 2018 jan. 26. - 18:29:20 6/10
(1141/1238)
A tartalom maga jó, csak a számozás nem.
Gondolkodtam rajta, hogy talán az eredeti bölümszámokat közlik, de nem, még így se stimmelne.
Amúgy engem a hibás számozás kevésbé zavar, legalább az aktuális rész tartalmát megismerhetjük.
A Port.hu gondosan ügyel a részletekre. Célkitûzésüket, hogy nehogy véletlenül hibátlanul közöljenek valamit, azt most is sikerült megvalósítani.
Gödöllõ 2018 jan. 26. - 18:22:38
(1140/1238)
Itt senki sem figyel semmire?02.05. 39 rész,02.0.6 75 rész.Közben folyamatosan rossz aktuális rész tartalmat közölnek!Megtisztelhetné a nézõket a port.hu,hogy ilyen apróságokra figyelnek!
10/10
kornyezet 2018 jan. 23. - 13:32:25 10/10
(1139/1238)