6/10
napraforgó 2017 máj. 02. - 19:34:54 6/10
(938/1238)
A mai részt megint végigbõgte Nihán. Jajj, de únom ezt a nõt! Már sajnálni se tudom, olyan idegesítõ.
zsazsa777 2017 máj. 02. - 19:23:59
(937/1238)
SPOILER

A fõ gonosz vadállat apja fogja lelõni

SPOILER VÉGE
6/10
napraforgó 2017 máj. 02. - 18:22:44 6/10
(936/1238)
Köszi a spoilert!
Legközelebb tartsd vissza.
AmazonGirl 2017 máj. 02. - 18:04:44
(935/1238)
Amíg él??? Ez azt jelenti hogy meg fog halni?
10/10
bermike 2017 máj. 02. - 16:40:42 10/10
(934/1238)
Én nézem törökül, magyar felirattal, s jelentem , Leyla SOHA nem változik a legszimpatikusabb az egész sorozatban... (amig él)
6/10
napraforgó 2017 máj. 02. - 08:55:56 6/10
(933/1238)
Oké. Bevallom neked, hgy már belenéztem az 1. évad utolsó részébe. De az annyira izgalmas volt, hogy akkor ott az kicsit sem érdekelt, hogy kinek milyen a hangja eredetiben. Engem a hangok egyébként nem annyira érdekelnek, amikor én képeket nézegetek... Ha valaki ennyire vájtfülû, hát lelke rajta, engem meg nem érdekel.... Ha valakinek a szinkron nem élvezhetõ - mint mondjuk nekem - akkor az nézegesse felíratosan, vagy akár törökül. Ez engem kicsit sem fog zavarni.
zsazsa777 2017 máj. 02. - 08:25:11
(932/1238)
"Azt javaslom mindenkinek, akinek módjában áll, hogy a szinkront felejtse el, nézze feliratosan, "
Tehát javasoltam és írtam, hogy akinek módjában áll. (Nem árt azért összehasonlítani)
Egy héten 2,5 óra fél-fél órákra elosztva nem jelenti azt, hogy
" nem merednek egyfolytában a képernyõre,"
Magam részérõl nem nézek 5-6-7 sorozatot naponta, mint esetleg mások, akik le se veszik a szemüket a képernyõrõl és a különbözõ fórumokról.
Ne is nézd feliratosan, mert Nyhan hangját ennél jobban fogod .....nem szeretni?
6/10
napraforgó 2017 máj. 02. - 05:02:29 6/10
(931/1238)
Nem tudom, nekem általában nincs semmi bajom a szinkronokkal. Szerintem nagyon is igényesen csinálják, még az ostobácska mexikói sorozatokat is feldob egy-egy jó szinkron. Persze, nekem eléggé botfülem van, meg rendszerint nem is nézem eredeti nyelven a sorozatokat, így baromira nem érdekel, hogy kinek a hangja kiére nem hasonlít olyan nagyon. Be kell valljam, hogy - bár igyekszem szórakoztató és engem érdeklõ sorozatokat kiválasztani, azért annyira egyik sem érdekel, hogy többször is végignézzem õket (eredeti nyelven, feírattal, no meg szinkronosan is). No, azért annyira egyik sem jó. A legtöbb ugye az egyszer nézhetõs kategóriába tartozik, sõt nagyon sok van, ami még egyszer sem....
Ne bántsuk tehát a szinkront, inkább örüljünk, hogy van, mivel sok embernek gondot jelentene a felírat nézése (rossz a szeme, lassan olvas, stb), az idegen nyelv meg, hát, nahát.... És sokan vannak, akik nem merednek egyfolytában a képernyõre, hanem sok minden mást csinálnak közben, varrnak, kötögetnek, vasalnak, mosogatnak, reggelit, vacsorát készítenek ésatöbbi, és bizony nekik a magyar hang az, ami a történet folytonosságát biztosítja, mert csak oda-odapillantanak és nem nézik folyamatosan.
Klassz, ha valakinek olyan rengeteg ideje van, hogy akár a TV, de fõleg a számítógép képernyõjére tud meredni több órán keresztül, csak hát vagyunk páran, akik meg nem. Nekünk marad a szinkron.... és jó hogy van!
6/10
napraforgó 2017 máj. 01. - 17:28:17 6/10
(930/1238)
Hát ha már megnyirbálják, akkor legalább Nihán sírdogálásait nyírnák meg, mert únom már, hogy annyit nyafog az a nõ.
zsazsa777 2017 máj. 01. - 17:16:46
(929/1238)
Már megint beletenyereltem, pedig nem akartam! Azt javaslom mindenkinek, akinek módjában áll, hogy a szinkront felejtse el, nézze feliratosan, mert (utánanéztem) általában az utolsó elõtti jelenet szokott kimaradni, mert a szinkronossal idõhöz vannak kötve. Az eredeti 1óra 50 és 2 óra 35 között mozog. ezen kívül a magyar hangok Makó vitéz és Jeruzsálem távolsága. Különösen érvényes ez a fõ gonosz vadállatra, mert törökül fröcsög a szájából a gyûlölet, magyarul pedig.....ezt sajnos nem tudják visszaadni. Ezen kívül ott van Nyhan hangja is.
Nem tudom, hogy azok, akik törökül nézik, de nem tudnak törökül hogy tudnak hozzászólni a témához.
Láttam a 67 bölüm elõzetesét és már nagyon itt a vége, hacsak nem csavarnak rajta megint, mint a 60-ik bölümnél.

SPOILER

Egyedül Leyla a következetes, a becsületes, a kiszámíthatóan nagyon jó, míg a feddhetetlen hõsszerelmes járkál a pozitív és a negatív között (SZERINTEM) , mert mindenki a maga szemszögébõl ítéli meg az emberek cselekedeteit. Ami nekem rossz, az lehet, hogy neked jó, v. fordítva. Semmiképp nem akarlak ezzel megsérteni!

SPOILER VÉGE

Sok erõt és jó kara sevdázást Karácsonyig!
harmadiksuxel 2017 máj. 01. - 12:00:10
(928/1238)
Spoiler

Ayhan az egy uj ferfi szereplo a masodik evadban.
10/10
kornyezet 2017 máj. 01. - 09:59:12 10/10 Előzmény malvinkicska
(927/1238)
Ayhan az ki? Jasemin?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 30. - 18:56:53 6/10 Előzmény zsazsa777
(926/1238)
Csak nem a Grál lovag fog csúnyán megváltozni?
zsazsa777 2017 ápr. 30. - 10:33:59
(925/1238)
Talán rossz a tipped??? Majd õsszel megtudod!
6/10
napraforgó 2017 ápr. 29. - 04:41:18 6/10
(924/1238)
Szerintem nem spoiler. Azt írta zuzuzu, hogy kettejük közül egyikükben csalódni fogok. Én voltam az, aki feltételezte, hogy Leyla lesz az, hisz Kemál a fõhõs, a gáncs nélküli lovag, az ezüstpáncélos Grál hattyúlovag, meg minden, amit csak akarunk. Akkor pedig nem marad más... kizárásos alapon Leylára tippeltem.
Na de majd meglátjuk, lehet, hogy nekem nem is annyira csalódás az, ami másnak talán igen. Ezt nem tudhatom, de majd csak odaér a történet énnálam is.
kkanai 2017 ápr. 28. - 19:44:31
(923/1238)
Február 20-án írtad, hogy neked igazából csak Kemal és Leyla szimpatikus, erre válaszolt Zuzuzu777 másnap (nem akarok spoilerezni, fõleg, ha nem is igaz ...).
malvinkicska 2017 ápr. 28. - 16:46:56
(922/1238)
Leyla nem változok Ayhannal végig Kemál és Nihan mellet lesz, még õ fog emiatt bajba keveredni, butaságokat nem kell írni, mert 65-ös részig láttam lefordítva.
Valaki kérdezi hány részes, nem tudni pontosan 70- vagy 73 Bölüm lesz június elején lesz kint vége, nem beszélnek nagyon róla, mert van ott is titok tartás.
kokocska 2017 ápr. 28. - 16:01:37
(921/1238)
Sziasztok, tudja valaki, hogy összesen hány részbõl áll az egész sorozat ? Köszi a választ elõre is.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 10:21:21 6/10
(920/1238)
Én meg sajna nem jegyeztem meg, hogy ki írt ilyesmit. De el tudom képzelni, hogy olyan valaki, aki nézi törökül, egy árva kukkot sem ért belõle, de azért rögvest "mindent tud".
Akkor visszavonom, én sem tudok Leyla színe-változásáról, de hát mi nem elképzelhetõ egy ilyen sorozatban? Még akár ez is.
harmadiksuxel 2017 ápr. 28. - 09:54:44
(919/1238)
Az is hulye volt szerintem aki azt irta korabban hogy Leyla rossz iranyba valtozik. Hat nekem nagyon nem ugy tunik a 66. bolumben, szerintem o mindvegig megmarad tamogato szerepben. Beletekergettem tobb helyen es Malvin sem irt egy rossz szot sem nekem eddig rola.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 07:25:43 6/10
(918/1238)
No igen, semmiben. Sõt, még az a felvétel sem állt a rendelkezésükre, ami most már a neten is kering. Ha ebbõl sem tud a rendõrség semmit leszûrni...
Amúgy most megtudtuk, hogy van olyan felvétel is, ahol Emír tölti meg éleslõszerrel a pisztolyt és egy másik, ahol alkudozik Karennel. Ha ezek a felvételek meglennének, Emírnek annyi... Akkor bizonyítást nyerne az, hogy õ szervezte az egészet. D ehát látszik, hogy Emírnek nagy a hátszele, nem fog õ még leleplezõdni.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 07:20:23 6/10
(917/1238)
Én ezt igazából nem tudom, mert nem néztem elõre, de valaki ezt írta. És meg is meglepõdtem rajta, hogy Leyla esetleg elhagyja a Kemál-tábort... No, majd meglátjuk. Lehet, hogy csak õsszel....

Bár én nem pártolom az ilyen félbehagyott sorozatokat, amikor 3-4 hónapra szüneteltetnek egy olyasmit, ahol mindennap történt valami... Egy olyasminél, mint pl a Matteo atya el tudom fogadni, hisz abban minden rész egy-egy nyomozás története. Egy-egy megoldott bûnügyé. Ha nem látom egy-két hónapig, nem lesz hiányérzetem. De egy Végtelen szerelemben, ha félbehagynak egy-egy momentumot, na és majd 3-4 hónap múlva folytatják.... Hát nem egy élmény...
10/10
kornyezet 2017 ápr. 28. - 06:50:26 10/10
(916/1238)
Amikor Kemállal megszökött Nihán, akkor úgy volt, hogy feladja magát Ozan. Akkor kibírta volna? vagy ez miben más?... hogy nem önként ment?
10/10
kornyezet 2017 ápr. 28. - 06:48:52 10/10
(915/1238)
Szóval Leyla fog változni??? Én csak arra emlékszem, hogy írta valaki itt, hogy Kemál vagy Leylában fogunk csalódni.
10/10
kornyezet 2017 ápr. 28. - 06:47:39 10/10 Előzmény napraforgó
(914/1238)
Igen, rá gondoltam. Volt még egy nõ aki mondott hasonlót a TV-ben, de az jól végzõdött. (amikor a forradalomra emlékezett a Duna tv)
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 06:02:16 6/10
(913/1238)
Számomra Ászu eddig még elfogadható. A bosszúja rejtve volt eddig, és az eddigi megnyilvánulásai nem voltak ellenszenvesek. Szereti Kemált, ezt nem is rejti véka alá. Segít itt-ott Zeynepnek, ezt lehet nõi szolidaritásnak elkönyvelni, de persze lehet, hogy "jó akar lenni" a jövendõbeli sógornõjénél. Na és Zeynep közel van a tûzhöz, vagyis Emírhez és Galiphoz, és ez sem elhanyagolható szempont. Ászu a barátkozás révén sok infohoz juthat...
Az, hogy sem Emír, sem Ászu nem árulta el a testvéri kapcsolatot a rajtuk ütõ Kemálnak és Nihánnak, hanem inkább hamukáltak valami hülyeséget, arra mutat, hogy õk késõbb is meg fogják érteni egymást. Hiába no, a Koszdzsuoglu vér..... A spoilerekbõl már tudom, hogy õk ketten valóban össze is fognak fogni. MOst már csak azt nem értem, hogy ki ellen? Kemál, Nihán? Leyla? Vagy mindenki?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 03:37:43 6/10
(912/1238)
Olvass vissza a 911-es hsz-ig.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 28. - 03:35:19 6/10
(911/1238)
Leyla nekem kicsit tüskés, kicsit karcos, nem egy simulékony, kedves nõ. Persze megsebezte, hogy a testvére és a võlegénye összeszûrte a levet, de ez, mint mondták, már 30 éve volt, ennél azért jobban túlléphetett volna rajta. Sajnos itt már korábban elspoilerezték, hogy idõvel Leyla is meg fog változni és nem pozitív irányba...
Kvár. 2017 ápr. 27. - 22:54:42
(910/1238)
Második évfolyamot mikor tûzik mûsorra?

AmazonGirl 2017 ápr. 27. - 21:10:18 Előzmény napraforgó
(909/1238)
Hát ja, a nõi fõszereplõk nem a legjobbak. Nihan egyszerûen hülye, gyerekes és feszt bõg, Zeynep mindenkit manipulál, aki a környezetében van és hazdik mint a vízfolyás, Asu meg bosszúálló, bosszúra nevelték és õt utálom a legjobban a sorozatból.
De viszont kárpótlásul ott van Leyla, aki a legszimpatikusabb szereplõ ebben az egész végtelen drámában, és szerintem nagyon korrekt. Ha kell kedves, meghallgat, de tud sértõ és bántó is lenni. Mindezt azután, hogy a testvére lenyúlta a võlegényét. És a szinkronhanja, Détár Enikõ is nagyon jó.
A másik jófej nõi szereplõ, Yasemin, sajnos elég keveset szerepel. Szinte csak a "bulikon" van jelen és néhányszor Nihan mellett festeget. De mindig meghallgatja Nihat, tanácsot ad neki, védi Emirtõl, hazudik miatta Emirnek. Nihan drága pedig mit csinál? Bõg neki, nem hallgatja meg, róla semmit nem beszélnek, mindig Nihanról, Kemalról, Emirrõl van szó. Ennyi Nihannak a legjobb barátnõ. Önzõ dög.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 27. - 20:00:19 6/10
(908/1238)
Vajon mikor jön rá Kemál, hogy Ászu Emír testvére? Mert most mindketten gondosan hallgattak róla.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 27. - 07:26:41 6/10
(907/1238)
Nem tudom, ki hogy van vele, de énnekem egyik nõi szereplõ sem szimpatikus. Zeynep, a kis számító kígyó alapból nem, az összes machinációjával együtt. Ászu , aki a bosszúra lett nevelve, még ha a végsõ összecsapástól, a bátyja lelövésétõl vissza is riad, azért elég félelmetes. Na, talán, van még benne valami jó érzés, valami gátlás...
De Nihánt sem tudom szeretni. Ez a mániákus hülyeség, hogy mentsük meg Ozánt, és közben vesszen akár száz másik ember, nekem sehogyse szimpatikus. Szép dolog az önfeláldozás, de amit Nihán csinál, az már hülyeség. Amúgy se csípem az állandó vinnyogását. Kemál okosan tenné, ha végre elfelejtené.... De nem fogja. Sajnos...
6/10
napraforgó 2017 ápr. 27. - 07:18:50 6/10
(906/1238)
Zámbó Jimmyre gondolsz, ugye?
Na igen. Erre mondom, hogy egy fegyverrel nem szabad játszani. Se úgy, hogy meg van töltve, se úgy, hogy nincs.
Ozan fiatal volt és meglehetõsen tapasztalatlan (mondhatnám buta), hogy ezt nem tudta. Nem ismerem a qrvákkal szokásos játszadozásokat, de milyen ostoba játék lehetett az, amikor valaki fegyvert fog egy másik emberre? Miért nem játszottak szobalányost, vagy ápolónõvérkést? Vagy tanítónénist? Miért kellett pont banditásat játszani?
10/10
kornyezet 2017 ápr. 27. - 06:33:57 10/10
(905/1238)
Május 8.-tól: "A hegyi doktor - Újra rendel".
10/10
kornyezet 2017 ápr. 27. - 06:32:23 10/10
(904/1238)
Csak sajnálom Ozant.
Persze, tudok példát, hogy játszott a fegyverrel, mert azt hitte, hogy nincsen benne golyó és így fõbe lõtte magát.
harmadiksuxel 2017 ápr. 27. - 01:07:58
(903/1238)
Igen. 6-án vége. A következõ felvonást pedig õsszel kapjuk meg.

Én azt mondtam nem nézem feliratosan majd, hát már elbizonytalanodtam. Túl nagy a kísértés. Plusz belenézegettem a második évadba, és Malvin is tudósít folyamatosan privátban, amiért nagyon hálás vagyok neki. Úgyhogy ha vége, én bizony lehet folytatom
6/10
napraforgó 2017 ápr. 26. - 08:28:24 6/10
(902/1238)
Ezt most úgy érted, hogy Ozant eleve egy mentõ-személyzet jelenlétében lett volna csak szabad kihallgatni? Hát azért ennyire talán nem volt bolond.

Amúgy a felügyelõ látta már a felvételt, így tudnia kellett, hogy Ozan mennyire meglepõdött, meg kétségbeesett, amikor Linda meghalt, így nyilván nem is feltételezik róla, hogy szándékosan ölte meg.
De azért aki pisztolyt fog, annak valahol számolnia kell azzal is, hogy azzal esetleg bajt okoz, úgyhogy ilyesmivel eleve nem szabad játszadozni. Pláne ha nem ismeri fel még azt sem, hogy melyik az igazi pisztoly és melyik a játékfegyver.

És amikor Ozan rosszul lett, egybõl kórházba vitették, és látszik, hogy végül is nem történt komoly baja, még ha a családja ott hisztizik is a kórházi folyosón.
10/10
kornyezet 2017 ápr. 26. - 06:28:12 10/10
(901/1238)
Talán jó lett volna, hogy ott legyen a kihallgatáson, azaz a folyóson a mentõsök. Akkor most 6.-án vége?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 26. - 05:22:33 6/10
(900/1238)
Most Ászu is rájött, hogy Hakki nem annyira a jótevõje volt, hanem õt is áldozatra szánta, és ezt a férfi valamelyest meg is írta neki a búcsúlevelében. Azt hiszem, Ászu magától nem akart volna ennyire radikális lenni, hogy lelõje a bátyját, vagy pláne lelövesse magát, neki nagyon megfelelt volna az, hogy Emír börtönbe kerül. Galip ellen akkor még mindig lehetett volna lépéseket tenni, fõleg üzleti alapon - csak hát erre Hakkinak már nem maradt ideje.
Túl sokáig húzta az idõt, végül is Hakkinak is volt jó 5 éve, hogy börtönbe juttassa Emírt és Galipot. De hagyta õket elharapózni, pedig a kezében volt a bizonyíték, a felvétel! Ha meg egy egyszerû kivégzést akart volna, arra is meg megvoltak az emberei. Lelõhették volna akármelyiket, vagy balesetnek álcázhatták volna a gyilkosságokat, na de ez a módszer Hakkinak nem felelt meg. Õ azt akarta, hogy tudják miért szenvednek, miért halnak meg. De ha erre nem elég 5 év.... Akkor hagyni kellett volna az egészet. És fõleg nem a nevelt lányát odadobni a bosszú eszközének.

Most föltették az internetre a felvételt, gyanítom azt, amelyik szerint Emír rendezgeti a nõket, meg aztán ahogy eltünteti a holttestet. Valahogy azt hiszem, nem látjuk majd azt, hogy nem is Ozan adta le a gyilkos lövést.... Én legalábbis azt hiszem, hogy nem is õ lõhetett...

Ozanról elmondták vajon az elején, hogy mitõl ilyen gyenge, mitõl ilyen dilis? Már kezdettõl szó volt róla, hogy õ ezt nem bírja, azt nem bírja, rosszul lesz, meg gyógyszert szed, de mi ez nála? Szülés körüli agyi sérülés, vagy epilepszia, vagy mi ez a mentális sérülés? Mitõl zakkant így meg?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 24. - 19:38:11 6/10
(899/1238)
Nem mutatták meg sajnos azt a felvételt, amit Kemál átadott a rendõrségnek.
Jól tippeltem, Hakki egymásnak akarta ugrasztani a testvéreket. Ászunak pisztolyt adott, lõje le Emírt. Emírt meg egyenest elvezette Ászuhoz. Azért az sejteni lehetett, hogy a gonosz, álnok, kiszámíthatatlan Emír lefegyverzi Ászut, nem várja meg, míg eldönti, hogy lelövi-e, vagy sem. Ha nem jönnek a rendõrök, tán tényleg elintézi a lányt.
Bírom Tufánt, ahogy ott megátalkodottan, de elég szerencsétlenül álldogál.
Nihánnak nincs igaza, egyszer tényleg véget kell vetni Emír zsarolásfolyamának és az elhulló áldozatok sorának. Csak azért, mert Ozanka nem tudta, hogy valódi fegyvert kapott...
Végre, így az évad végén kezd izgalmassá válni a cselekmény.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 21. - 19:45:36 6/10
(898/1238)
Nekem úgy tûnik, hogy Hakki hõbörgése ellenére Ászunak csak sikerült megszereznie a 9. számú pendrive-ot. Kíváncsi vagyok, mi van ezen és valóban tisztázza-e Ozant.
De azt is látni, hogy Hakki nagyon machinál valamit, ahogy ott az óráját nézegeti, készül valamire. Tévednék, de talán õ maga akarja leleplezni a Koszdzsuoglu testvért Emír elõtt? Egymásnak akarja ugrasztani a fivért a húgával? Nekem már a múltkori részben is úgy tûnt, hogy Ászut is áldozatnak szánta. sajnos a hétvége most megint kimarad, csak hétfõn fogom megtudni.
Zeynep a rafkós kis ribi házassági szerzõdést íratott alá Ozannal, az az ostoba meg nem konzultált sem a családjával, sem egy ügyvéddel, csak aláírta, mint egy eszement szemellenzõs ló. (bocs a költõi képzavarért).
harmadiksuxel 2017 ápr. 21. - 18:35:40
(897/1238)
Nyári szünet megerõsítve!!!
http://musorvizio.blog.hu/2017/04/21/megtudtuk_mikor_erkezik_a_duna_tv_sorozatanak_folytatasa

Akkor én is nyári szünetre vonulok vele, mert én már ezt szoktam meg a szinkronos verziót, nagyon szeretem a fordítását is a sorozatnak, úh. én kivárok. Nem haladok tovább az online feliratos változattal a youtuben.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 21. - 06:39:15 6/10
(896/1238)
Valami ilyesmit mondott, amikor Müjdzsán fiatalkori fényképét nézegette. Sajnos nem jegyeztem meg pontosan, de azt szûrtem le belõle, hogy a bosszúja Galip mindkét gyermekére kiterjed. Ezért is akadtam ki, Ászut õ nevelte pici baba korától, hogy nem tudta annyira megszeretni, hogy ne hagyja veszélyeztetni? Azt láttuk, hogy már a 10 éves kislányt dresszírozta a bosszúra, az apját és a bátyját mint ellenségeket mutogatta neki.
Szerintem ez a Hakki éppoly mániákus õrült, mint Emír, és kicsit sem sajnálná feláldozni Ászut is. Ez is csak ütne Galipon a végén, hisz nyilván kiderülne, hogy a lány mégiscsak az õ gyermeke volt. Amúgy nem is értem ezt a török egyke-õrületet, miért ne lehetne egy párnak több gyermeke? Még ha nem is tervezték, azért ennyire elutasítólag nem lehet hozzáállni egy váratlanul érkezõ gyermeknek. Meggyanúsítani egy asszonyt a hûtlenséggel, csak mert egy másik férfinak is megtetszett....
10/10
kornyezet 2017 ápr. 21. - 06:12:57 10/10
(895/1238)
Öt évvel azelõtt ill. öt és fél, ha tudtak Hakki bácsiék a gzilkosságról, akkor miért is nem léptek akkor? Tehát Hakki bácsi Aszut is holtan akarná látni???
10/10
kornyezet 2017 ápr. 21. - 06:11:26 10/10
(894/1238)
Köszönöm.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 20. - 20:30:26 6/10
(893/1238)
Valamit nem értek.
Hakki és Tufán valamikor rég bekamerázták Emír nyaralóját. Azt nem tudhatták, hogy ott mi fog történni, nyilván csak kíváncsiak voltak, hogy kikkel is találkoznak ott a Koszdzsuóluk. Aztán véletlenül belefutottak ebbe a megrendezett halálesetbe és jó ötletnek tûnt fölhasználni és zsarolni vele.
Tufán most azt tanácsolja Ászunak, hogy adják oda a felvételt Kemálnak, akkor Emírt börtönbe zárják és megszabadulnak tõle. A lány így kiszállhat, mielõtt Emír a nyomára jutna és megölhetné. Ászu azt mondja, megkérdi a bácsikáját, Tufán meg leinti, hogy felesleges, úgysem egyezne bele. Na és most ezt nem értem, mert az orvos is megmondta Hakkinak, hogy hamarosan meghal, egyre romlik az állapota, akkor mi a fenének tiltakozna az ellen, hogy Emírt rács mögé juttassák? Ha meg akarta volna ölni Emírt, akkor már rég megtehette volna. Egyszóval nem értem. Van egy aduász a kezükben és nem akarják kijátszani. Pedig milyen egyszerû lenne Kemál kezébe adnia a fegyvert, õ végezné el a piszkos munkát és utána csak élvezni a mûsort.
Igazából mi a fenét akar Hakki, azt nem tudom, csak annyit, hogy Galip mindkét gyermekét holtan akarja látni. (Szegény Müjdzsán, õ is jó pasiba szeretett bele - csöbörbõl - vödörbe. Jól vigyáz a gyerekére, akit rábízott....) De a hogyan és miként az rejtély, mikor, hogy akarja mindezt végrehajtani a haldokló öreg?
Persze, tudom én, hogy azért nem történik semmi végzetes, mert akkor vége is lenne a sorozatnak, és még további egy-kétszáz részig kell nézni Emír végnélküli szemétkedését és Nihán ugyancsak végnélküli szenvelgéseit.
Na de akkor sem értem, mert annyira nem logikus kihagyni ezt a ziccert.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 20. - 19:48:46 6/10
(892/1238)
Fehime a fene nagy erkölcsösségével felnevelt egy kisebbségi komplexusokkal küzdõ, késõbb gyilkossá váló fiút, meg egy hazug, nagyravágyó, undok kis ribi leányzót. Az egyetlen tisztességes gyermeke Kemál, aki viszont szinte Don Quijotei szélmalomharcot folytat Emír egyre újabb cselei és csapdái ellen.
harmadiksuxel 2017 ápr. 20. - 17:43:06
(891/1238)
Azért nem tudja, hogy Asuval beszélt, mert ha jól emlékszem a telefon azt írta ki, hogy rejtett szám/privát szám, magánszám. Tehát Asu nem fedte fel a hívószámát Naziff elõtt.
harmadiksuxel 2017 ápr. 20. - 17:40:32
(890/1238)
Szeretném már látni Fehime szembesülését Zeynep valódi jellemével, bár szerintem nem bírnám hallgatni a jajjveszékelését. Idegesítõen sok az a nõszemély, úgy károg, mint egy varjú.
Tufánt innentõl kezdve, hogy gyilkolt, 100%, hogy kinyiffantják a sorozat végére.
Most leginkább Asura vagyok kíváncsi, az õ karakterét merre viszik tovább. Korábbi elcsepegtetett infók alapján itten, tudom, hogy akik eredetiben nézik sokan utálják, és szerintem nem lesz alaptalan. Fog rá okot szolgáltatni.
Ami még nagyon izgat, vajon hogyan zárják le az elsõ évadot, hisz jóformán 2 hét már csak. Egy nagy nyitott kérdést, sõt akár többet is hagynak a folytatásra, mert ha évadokról beszélünk, mindig kapunk egy cliffhangeres/függõ véges zárójelenetet. A bonyodalom ott indult, hogy Ozan megölt egy nõt majd azt eltusolták, valahogy úgy gondolom, hogy az évadzárásnak is így Ozannal kapcsolatosan kell záródnia. Az ügy viszont nem oldódhat meg, mert van egy második évad, vagy ha megoldódik netán, akkor kell jönnie egy újabb csapóajtónak, ami visszatereli a szerelmeseket egy végtelen játszmába. Vegyük a Született Feleségeket, új évad - új szomszéd, erre a mintára mondjuk itt új évad - újabb rejtélyes haláleset. Amire még kíváncsi leszek, mennyire hoznak új szereplõket a második évadra, vagy az alkotók úgy érzik, hogy nincs túl sok szükség rájuk, mert a mostaniakból még van mit kihozni.
Lényeg a lényeg, nekem, ahogy közeledünk a szezonfináléhoz egyre izgalmasabb.
AmazonGirl 2017 ápr. 20. - 14:35:13
(889/1238)
Kép!!! Rég nem volt. Már hiányzott. Én szeretem Tufant. Az elején enyhén szólva csicska volt, de megváltozott, kétszínüsködött, többszínüsködött, segített Kemálnak, kiderült hogy szerelmes Asuba, majdnem megölte Emirt és Nihant, most pedig gyilkos lett. A színésze tényleg jó.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 20. - 09:28:20 6/10
(888/1238)
Én sajnos a neveket, meg a számokat nem láttam szemüveg nélkül, de: Kemálnak is volt telefonja, arról is felhívhatták volna a közeledõ Emírt, nemcsak Nihán (talán benn maradt, vagy elkobzott) telefonjáról. Ehelyett ott szerencsétlenkedtek, megvárták, míg Emír odaér. Amúgy meg ha Ászu hívta volna fel Nihánt a telefonján, az nyilván kiírta volna a nevét. (mondjuk a közös projektjük miatt...) Ha meg eleve Nazifot hívta, a bácsikája emberét, talán nem is volt pontosan jelölve a név, csak valami kód. Mert ha Ászu neve így, vagy úgy ki lett volna írva Nazif telefonján, Emírnek már tudnia kéne, ki is a testvére, ki a zsarolója!
És lám, a lövések után Kemál rögvest elõveszi a telefonját és felhívja a rendõrséget. Számomra ez azt jelenti, hogy Emírt is fel tudta volna még hívni, mielõtt odaér, vagy mielõtt kiszáll a kocsiból. Ha õ rögvest elhajt, Kemál meg Nihánnal menekül, akkor Nazif halálához nem lenne semmi közük. És Nihán kérésére Kemál még telefonált is volna Emírnek. Na ja, persze, nem jutott eszükbe, de még csak kiabálni sem, hogy vigyázzon.
10/10
kornyezet 2017 ápr. 20. - 07:41:40 10/10
(887/1238)
Nem Nihan telefonja végezte a földön ott Nazifnál? Amikor hívta Asu telefonon Nazifot és Emír vette fel, nem a név volt látható? vagy a számot nem tudta volna átírni magának??? Akkor mégsem tudja, hogy Asuval beszélt?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 20. - 04:40:10 6/10
(886/1238)
Nagyon jók a képeid. Kemál, ahogy derüsen, magabiztosan néz, Emír meg gonoszul, sötéten néz, és ahogy a harmadik képen a két férfi bámul egymásra... Emír szeretné elérni, hogy Kemál féljen, rettegjen tõle, és borzasztóan nehezen uralkodik magán, mert õ sokkal idegesebb, mint Kemál.
Tarik élete is alakul, szeretné bemutatni Banut a szüleinek, de Fehime anyakirálynõi allûrjei miatt egy olyan nõ, aki már valaki más szeretõje volt korábban, szóba se jöhet. Meg is sérti szegény lányt. Birtam Tarik szövegét, amikor arra utalt, hogy ugyan kicsoda, micsoda az õ családjuk, hogy oda nem kerülhet be akárki. (Csodálkozna szegény, Fehime, hogy õk miféle lányt neveltek fel....)
Tufant sajnálom, mert az elején valóban egy kis talpnyaló genyának tûnt, aztán késõbb láttuk, hogy titkos információkat csepegtet Kemáléknak, láttuk, hogy kettõs ügynök, hogy ide is oda is hûséget kell mutatnia, de akármit is szervezett korábban, nem tapadt vér a kezéhez (tényleg jól játszik a színész). Látszott Tufánon, hogy már Leyla megtámadása se tetszett neki, ott is nagyon mozgatta az állkapcsát, mielõtt beküldte a "betörõt" hozzá. Aztán valahogy kitalálta, hogy megszabadul Emírtõl, és a halálát balesetnek álcázza, de nagyon nem tetszett neki, hogy egy ártatlan embert, Nihánt is veszélybe sodort. De mivel nem õ maga intézte a dolgot, hanem az ügyetlen Nazifra bízta, így valóban közel volt a lebukás veszélye. Abban Hakkinak igaza volt, hogy Nazifban nem lehetett megbízni, elment volna Emírhez és jó pénzért elárulta volna neki, hogy ki volt a megbízója. És nemcsak Tufánt, Hakkit is be tudta volna mártani (hisz tudta, õ a fõnök, hozzá ment jelentést tenni). Meglehet, hogy Hakki nem is Ászu védelmében ölette meg a pasit, sokkal inkább azért, hogy õ maga ne bukjon le idõ elõtt. Tufán eléggé pocsékul is érezte magát utána. Gyanítom, hogy a végére a forgatókönyírók ezt a szereplõt sem hagyják életben.....
Emírt én is leginkább rácsok mögött szeretném látni, ahol ordibál, hogy õ Emír Koszdzsuolú és nem akar egy levegõt szívni itt senkivel.... Imádnám, ha majd akkor néhány börtönbéli nehéz fickó kicsit megrendszabályozná...
harmadiksuxel 2017 ápr. 19. - 22:54:09
(885/1238)
Hakki úr amennyire szimpatikus volt a sorozat elején, most annyira nem, egy gonosz bosszúálló az öreg. Kemény volt, hogy Tufanból gyilkost csinált. Egy biztos, hogy a Tufan karakter amilyen kis semmilyen csicska talpnyaló gonoszsegédnek indult, mostanra kivirágzott, és egy sokszínû karakterré alakult át. A színész egyébként jól játszik, egyre több teret is kap.
Emir, ahogy letaroltatta Kemal járgányát, hát az valami félelmetes volt. Nem csodálkozom, hogy Nihan még a szemét is eltakarta. Kemalnak jó volt nézni az arcát, miközben látja, mit mûvelnek az autójával. Emirnek minimum kényszerzubbonyban a helye. Nem is szeretném, hogy megöljék a végére, legyen csak harcképtelen és diliházban mondjuk, hadd szenvedjen élete végéig. Túl egyszerû bünti lenne neki a halál.
A Zeynep - Vildan vita is tetszett, és egy pofonnal zárult. Ez a nõ igazi bajkeverõ és bájkeverõ egyben. Mindenhol megcsinálja a bajt, ahová beteszi a lábát, ott kialakul a káosz, de a férfiakat is remekül az ujja közé csavarja, kihasználja az adottságait. Kíváncsi vagyok, mit lehet még a karakterébõl kihozni.
Ozan már szánalmas nekem, nem bánnám, ha kiírnák. Egy kis feszkó, és már is összeesik. Önzõnek is tartom, gyáva is, semmi szimpatikus nincsen benne. És még Öndert tartottam a kezdeti részekben egy gyenge tuskónak, aki valóban az, na az Ozan. Ami még tetszett, amikor Kemal megkérdezte Nihant, hogy hány embert kell még feláldozni Ozan miatt, Naziff már a 4. volt. Nem sok ez egy kicsit?!
6/10
napraforgó 2017 ápr. 19. - 19:31:35 6/10
(884/1238)
Szegény Tufánból gyilkost csinált Hakki úr. Na, õ sem normális. Nemcsak Emír halálát kívánja, föláldozná a nevelt lányát is, csak, hogy Galipon bosszút álljon. Mondjuk nem tudom, mit szólna hozzá az imádott Müjdzsán, ha megtudná, hogy mindkét gyereke halálát tervezgeti....
Nihán még Emírre is gondol, ne hagyják besétálni a csapdába. Kár, hogy nem jutott eszükbe telefonálni neki, minek várták meg?
A rendõrfelügyelõ jó emberismerõ, ahogy kijelenti, az a kettõ hazudik, maga meg információkat tart vissza.
Emír meg szabályos pszichopata. Ahogy csak úgy passzióból tönkreteteti Kemál autóját....
Zeynep egyre pimaszabb, pedig vaj van a fején. Ozan meg egy szerencsétlen gyenge fajankó.
De Kemál majd kihúzza a pakliból és akkor Emír már nem revolverezhet vele.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 19. - 07:30:20 6/10
(883/1238)
Nem birta magában tartani, hogy még mindig szereti Nihánt. Hiába viselkedik közömbösen, meg szenvtelenül, az érzések csak ott vannak benne.
10/10
kornyezet 2017 ápr. 19. - 06:34:05 10/10
(882/1238)
Nem értem, hogy mi volt a lényeg, hogy Kemál beleordít a kútba.
Hakki úrról azért nem gondoltam volna (a neten pár perccel tovább van a bölüm vége).
6/10
napraforgó 2017 ápr. 19. - 04:35:18 6/10
(881/1238)
Fele rész elment az álommal és a bánatos zenével. Zeynep machinációi idegesítenek, valahogy nem tudom, tényleg vannak-e ilyen emberek, akik ennyire manipulálják a környezetüket. Ellenszenves kis tyúk.
Az utolsó pár perc volt csak izgalmas, Nazif randevúra hívja Nihánt és aztán meg Emírt is. Nem úgy néz ki, hogy valóban megmutatná neki, hogy Ozan miért nem bûnös, Emírt akarná, Nihánnal odacsalja, de az egész nekem annyira zavaros, hogy mit is akar most Hakki? Ráadásul ott van Kemál is, ai majd belezavar a történetbe.

Amennyire megismerjük mostanában hakki urat, én úgy látom, hogy õ gondolkodás nélkül fölûldozná Nihánt, hogy üssön Emíren, aztán Emírt, hogy Galipon bosszút álljon. Nem szimpatikus az ürge. Ászu és Tufán is csak eszköz a kezében, egyikük érzéseivel se sokat törõdik. Vagy legalábbis minden további nélkül föláldozná az õ érzéseiket, sõt õket magukat is a bosszúja érdekében.
harmadiksuxel 2017 ápr. 18. - 19:22:46
(880/1238)
Most már biztosan mazochista vagyok :D :D :D
Mai két kedvenc jelenetem:
1, Kemal Nihannal álmodik, és tudtára adja, hogy nem szereti
2, Pont ellenkezõleg: Kemal Nihan után ordít a kútba. Hová lett? Mi lett vele, belõle?
6/10
napraforgó 2017 ápr. 18. - 18:10:16 6/10
(879/1238)
Szia!
Hol van az az itt?
jakibabu 2017 ápr. 18. - 16:19:52 Előzmény napraforgó
(878/1238)
Kedves napraforgó!
Itt látható - estére már fent van az aktuális rész! Én is itt nézem! Az viszont - hogy nem biztos,hogy lesz folytatása májustól?! Hm...
10/10
kornyezet 2017 ápr. 18. - 09:32:48 10/10
(877/1238)
Párszor megállt a TV a film közben és így neten belenéztem itt-ott. Az a török zene magyarul van felíratozva és érdekesnek találom, hogy épp azt hallgatja Leyla.
harmadiksuxel 2017 ápr. 17. - 11:13:07
(876/1238)
Érzõdik, hogy az elsõ évad végéhez közeledünk. Pörögnek és pörögnek az események, aki valamennyit tudni akar elõre olvassa el a holdponton a 105-109 tartalmát. Izgi lesz!!!
harmadiksuxel 2017 ápr. 17. - 11:11:36
(875/1238)
Mivel a 114. résszel lesz vége a 35. bölümnek, így azért a 65. bölüm biztosan nem a 145. magyar részre esik, nem gondolod?
10/10
kornyezet 2017 ápr. 17. - 10:36:10 10/10
(874/1238)
Áldott Feltámadási Ünnepeket!
malvinkicska 2017 ápr. 16. - 09:47:06
(873/1238)
Istentõl Áldott nagyon szép húsvéti ünnepeket kívánok.
AmazonGirl 2017 ápr. 16. - 09:45:19
(872/1238)
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
zsazsa777 2017 ápr. 16. - 09:33:01
(871/1238)
Szerdán nézem a 65. feliratos bölümöt, tehát kb. magyar 145-150. részt. Amennyiben nem vagytok annyira oda a szenvedésekért és a mártíromságért, szadizmusért, önsanyargatásért (mondhatnám: mazochizmus) stb. és az emberi nagy butaságokért, ne is sírjatok amiatt, hogy nem vetítenek többet, csak õsszel folytatják. Sajnos a rétestészta effektus továbbra is mûködik. Azt írta valaki, hogy a jellemek fejlõdnek! Lehet, de pozitív vagy negatív irányba? Sajnálom, hogy elkezdtem nézni, de nem szoktam semmit félbehagyni, úgyhogy szenvedek még egy kicsit a végéig.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 14. - 18:33:44 6/10
(870/1238)
Május 8 itt van mindjárt, azért illene tudni, hogy megvették-e, leszinkronizálták-e, vagy az legalább folyamatban van-e, stb.

Ráadásul a médiaklikk sem mindig teszi föl idõben, és ott is csak kb. egy hétig érhetõ el, ha valaki nem látta. Máshol meg nem is tudom, hogy látható-e.
harmadiksuxel 2017 ápr. 14. - 18:24:15
(869/1238)
Egyelõre még nem kaptak mûsortervezetet tovább, úgyhogy lehet folytatódik május 8-ától, de simán kinézem azt is, hogy elküldik nyári pihenõre a sorozatot, mert akkor általában jóval kevesebben néznek tévét. Bár ez utóbbi inkább csak a saját gyártású tartalmakra jellemzõ, és nem a vásárolt anyagokra, mint a sorozatok.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 14. - 17:41:06 6/10
(868/1238)
Köszi az információt. Én nagyon meg vagyok lepve, hogy nem biztos, hogy lesz második évad. Én úgy érzem, a második évad izgalmasabb lesz, mint az elsõ, amelyben sok a szenvedõs jelenet, legalábbis a két fõhõst illetõen. De mostanában felpörögnek az események, legalább a többi szereplõt illetõen.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 14. - 05:40:25 6/10
(866/1238)
A tegnapi rész meglehetõsen unalmas volt megint. Ez a "csináljunk iskolát a hõerõmû területén" projekt nekem nagyon furcsa. Mi a fenének kell iskola egy hõerõmû üzemi területén? És ha már igen, pont a vezérkarnak kell kiszállni megnézni egy lepukkant épületet?
Emír igyekezete az erdei kunyhóval nem volt túl sikeres, viszont hálistennek valóban balesetet szenvedtek. Gondolom Nihán kinyírása eredetileg nem volt benne a pakliban, csak hát Emír gavallér akart lenni, aki hazaviszi.
Zeynep viszont mégis bajban van, Emír - minden ígérete ellenére - mégis abortuszra küldi. Mondjuk én nem nagyon tudom sajnálni a kis hazug, intrikus csajt, akinek nem drága semmi, a bátyja élete se, ha a saját önzõ érdekei úgy kívánják, de Emír kíméletlenségére ez is jó példa. Nem is értem, miért hiszi, hogy Nihán valaha is bele tudna szeretni? Hisz még elviselni is alig-alig tudja.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 13. - 04:10:08 6/10
(865/1238)
Miért volt fontos Emírnek, hogy Zeynep terhessége eléri-e a 9 hetet? Ha igen, akkor biztos Ozané a gyerek? Mert így, hogy csak 6 hetes, megbízza Tufánt, hogy vigye abortuszra Zeynepet.
2/10
Törpanyó 2017 ápr. 12. - 12:17:35 2/10
(864/1238)
Kicsit vontatott volt, de tetszett. Mind addig, amíg egy erõltetett fordulattal újra kezdték az egészet...
Nem kellett volna, Így lecsúszott az értékelésem 2-re
6/10
napraforgó 2017 ápr. 12. - 04:39:20 6/10
(863/1238)
Emír és Zeynep még mindig nem bukik le, Emír megmagyarázza, Zeynep Kemál pisztolyát jött keresni a szobájába.
Az a baj, ha a csaj lebukna, csak õt rúgnák ki, Emír sértetlen maradna, holott minden rajta múlik, õ a fõ mozgatóereje ennek a tragikomédiának.
AmazonGirl 2017 ápr. 11. - 13:27:09
(862/1238)
Ja a képekrõl csak azt mondtam, hogy azok a kedvenceim. Nem is tudnék ilyeneket készíteni. Négyet raktam ki, abból 2 Suxelé, 2 meg asszem Kikeleté.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 11. - 11:59:02 6/10
(861/1238)
Értem!
10/10
kikelet54 2017 ápr. 11. - 10:45:16 10/10
(860/1238)
Ha van idod megkeresheted...

853-as KEMAL: januar 15. 315. hozzaszolas

855-os csalados: februar 08. 561. hozzaszolas

Vegul is nem azt irta, hogy o keszitette, hanem ezek a kedvencei.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 11. - 09:42:48 6/10
(859/1238)
Hát ez érdekes, mind a 4 Amazon girl jelzéssel jelent meg.
Azt azért nem hiszem, hogy mindketten amazonok vagytok?
10/10
kikelet54 2017 ápr. 11. - 09:14:15 10/10
(858/1238)
A 853 es a 855 az enyem, a masik ketto a Suxele.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 11. - 07:34:55 6/10
(857/1238)
A 853-856 hsz-k képeit is te csináltad volna?
10/10
kikelet54 2017 ápr. 11. - 07:20:06 10/10
(856/1238)
Szerintem a kepszerkesztes nem korfuggo, ha valakit erdekel es nagyon szeretne, meg tudja tanulni barmikor. Koszonom a "legugyesebb" jelzot, de mindig vannak jobbak.

Amiert vegul is reagltam a hozzaszolasokhoz azert van, mert meg mindig ugy latom, abban a hitben vagy, hogy a kepket AmazonGirl keszitette, pedig kettot Suxel, kettot meg en. Es foleg azert, mert a "KEMAL"-os a nagy kedvencem.

Jelenleg nem nezem a sorozatokat, csak ha van egykis idom belenezek a forumba, de ha visszaterek hazankba, ugy visszaterek a sorozatokhoz is, es lesznek kepek is.

Tovabbi jo sorozatnezest es forumozast.
6/10
offtopic
napraforgó 2017 ápr. 11. - 04:11:06 6/10 Előzmény kikelet54
(855/1238)
Off
Ahogy látod, most épp Amazon girl tett fel három képösszeállítást, és hogy máskor is lássunk ilyesmit, siettem megdícsérni. Azt tudom, hogy te vagy a legügyesebb a képszerkesztésben, az ember (mondjuk én) nem is várná ezt egy nagymamától. Én pl. tök hülye vagyok ilyesmikhez.
Azért remélem, ha majd levegõhöz jutsz az unokától, megint visszatérsz néhány jó összeállítással.
Pl. a tegnapi rész végén, amikor Zeynepet Emír szobájában találták, Emír olyan sötét tekintettel nézett, ami félelmetes lett volna, ha nem kell épp röhögnöm rajta. Na, ha azt valaki el tudja kapni...
6/10
napraforgó 2017 ápr. 11. - 03:56:06 6/10 Előzmény harmadiksuxel
(854/1238)
Igen, most nagyon jó volt, nekem fõleg a családi vacsora tetszett, ahogy Emír nem hagyta lerázni, elküldeni magát, hiába hisztizett Fahime, aztán meg a hokkedlijét emlegette, amivel majd a kedves felesége mellé beszuszakolja magát, végül a mosdó felkeresése a kis dobozkában. Sõt Zeynepnek is ment egy szurka-piszka, nem csoda, hogy mindig eltévedsz az én házamban, ezután a kis gyufásdoboz után (lehet, hogy nem ez volt a hasonlat, de valami hasonló értelmû). És a végén az a pikirt megjegyzés, ez nagyon jó volt, hamarosan meg kell ismételnünk... na szakadtam a nevetéstõl.
Leylának nagyon jó Détár Enikõ szinkronja, az õ kicsit karcos, mély hangja a sokféle árnyalattal.... Tud kedves is lenni, de ha nem, akkor még a hangja is undok. Szerintem nagyon is jó a sorozat szinkronja, még akkor is, ha nem minden szereplõnek pont ugyanolyan árnyalatú a hangja.
Ászu egy dög, ahogy értesíti Emírt, "Ugye nem jössz el", nem hiszem, hogy véletlen lett volna, hogy beszél neki a vacsoráról. Szerintem pont bajt akart keverni az a lány.
harmadiksuxel 2017 ápr. 10. - 22:12:05
(853/1238)
Szia Kikelet!

Köszönöm, hogy adtál életjelet magadról.
Abszolút egyetértek azzal, amit mondasz. Nem mindig van olyan, ami megragadja az embert egy képalkotáshoz. Ahhoz kell egy olyan jelenet, ami kiváltja belõled, hogy ezt meg kell örökíteni. Tetszik, tetszik, de valami hiányzik, asszem ismered az érzést.
Várlak majd vissza! Viszont most az unoka az elsõ, gratulálok hozzá, és jó babázást!
harmadiksuxel 2017 ápr. 10. - 22:00:14
(852/1238)
Kár lett volna kihagyni.

Nagyon jól indult az eleje: Leyla vs. Önder és Galip. A szokásos kiosztás Leylától, de nagyon jól áll neki ez a stílus.
A közepe: ennél sok pikírtebb hangulatú családi vacsorát nem könnyû találni. Az egysorosok ütöttek rendre, szinte mindenki szájából elhangzott valami üdítõ.
A vége pedig a nagy találkozások. Zeynep ezt, hogy magyarázza ki? Mert Kemálnak másnapig még lenne ideje kifundálni valamit, de Nihánnak a helyszínen magyarázatot kell adnia.
10/10
kikelet54 2017 ápr. 10. - 20:24:13 10/10
(851/1238)
Kedves AmazonGirl es Napraforgo!

Most akkor, hogy is vannak ezek a kepek????

AmazonGirl azt irod, hogy ezek voltak a kedvenc kepeid, Napraforgo meg azt, hogy jok a kollazsaid.

Akkor ki is csinalta ezeket a kepeket?
10/10
kikelet54 2017 ápr. 10. - 20:15:00 10/10
(850/1238)
Szia Suxel!

Megvagyok, csak egy kicsit messze Toletek, Angliaba repultem (amit alig eltem tul), es most itt babazok az elso unokammal. Most nekem o a legfontosabb.

A sajat gepem nem hoztam, ezen meg tobb az angol szo, mint a magyar, tobbek kozott, amint latod, a billentyuzet is, ami engem nagyon zavar.
Tenyleg ugy nez ki, hogy a tavaszi kikelettel en is eltuntem, de nem, visszaterek.
Egyebkent en is kb. azert nem keszitek kepet, mert nincs ami megfogjon az egyes reszekben. Remelem azert meg lesznek jobb reszek, es akkor lesznek kepek is.

Addig is minden jot Neked, ne dolgozz annyit, udvozlet a Bournemouth-i tenger partrol.
harmadiksuxel 2017 ápr. 10. - 19:42:06
(849/1238)
Na nem láttam, akkor ezt este visszanézem! ;)
6/10
napraforgó 2017 ápr. 10. - 19:26:57 6/10
(848/1238)
Isteni volt ez a családi vacsora. És ahogy Emír mondta a végén: ezt meg kell ismételnünk... És ahogy Kemál bújkál a bokorban és leskelõdik. Zeynep meg lebukott, már megint Emír szobájában találták.
9/10
Réka2010 2017 ápr. 09. - 16:56:15 9/10
(847/1238)
Miért nem lehet újra nézni? Mint más filmeket?
harmadiksuxel 2017 ápr. 08. - 11:03:27
(846/1238)
Maga szerintem a második évados poszter is ezt hivatott ábrázolni. Az örvénylõ tengeren evickélnek a fõszereplõink háromszög alakban, és sehogy sem tudnak a partra jutni, csak lebegnek és sodródnak.

Itt boldog végkifejletet egyértelmûen csak a záróepizód eredményezhet, addig ilyenre nem is kell számítani. Akárhányszor próbálják meg, szerintem mindig lesz Emir kezében egy eszköz, mégha Ozant netán a késõbbiekben el is tüntetik a képbõl. Viszont ha ez a sorozat nem kap egy boldog végkifejletet, akkor bizony én több török sorozatot nem nézek. Ha már belekezdek egy ilyen hosszú klasszikus történetû sorozatba, akkor elvárom, hogy a sok szenvedés után Kemal és Nihan boldogak legyenek, mert ha nem értelmetlen lesz az egész.

A Megtört szívekkel így jártam: megnéztem sokat belõle, de nem teljesen, úgy gondoltam késõbb elõveszem, de megnéztem a finálét, és a kezdeti kiindulóponthoz képest közröhejes finálé totál értelmetlenné tette nekem az egészet. Mivel láttam mi lesz a vége, inkább abbahagyom.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 08. - 07:35:48 6/10
(845/1238)
Köpek aranyos. de azért furcsa a viselkedése. Nekem is van két keverék kutyám, de ha megérkezem, ott ugrálnak, örömködnek körülöttem. Ez a Köpek meg csak fekszik tovább a kanapén, amikor Kemál hazajön, sõt oda se néz, hát ez valahogy nem természetes.
Leyla megtámadásakor is, nem kezdett el rögvest ugatni, amikor a "betörõ" be akart jönni, sõt, nyitotta az ajtót, ahogy egy normál, átlagos kutya tenné, nemcsak egy házörzõ, de akár egy kis pincsi is, hanem várt jó pár másodpercig, amíg az idomítójától (kívülrõl) megkapta a parancsot, na akkor leugrott a kanapéról és elkezdett ugatni.
Szóval helyes a kutyus, de azért a kanapén való heverészéstõl többet ne várjunk tõle....
Az én kutyáim minden rokonomnak, ismerõsömnek rögtön másznának az ölébe, de ha nem is mennek föl ténylegesen, lábnál kikövetelik a simogatást jó hosszasan. Itt meg soha, egy szereplõ sem üdvözli a kutyát és soha senki sem simogatja meg. Ez nekem valahogy furcsa. Meg az is, hogy napszámra egyedül hagyják, akár több napra is, de hát a kutyának is vannak szükségletei.... Miért nem tartják a kertben, és ha a gazda otthon van, akkor õ is bejöhet. Na, egyszóval, õ olyan "díszkutya". Kellék.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 08. - 04:19:46 6/10
(844/1238)
Eszembe jutott még egy jó költõi kép a szereplõk körbe-körbe menetelésérõl.

Nézzük a végtelen jelét, egy fekvõ nyolcas. A szereplõk úgy "menetelnek", hogy hol az egyik, hol a másik körön mennek körbe, de mindig visszajutnak a végtelen jel találkozási pontjába, újrakezdik a másik körön és aztán megint csak ugyanoda jutnak vissza.
Vagy mint a Möbius szalag, nincs eleje, nincs vége, ha elindulsz, mindig visszajutsz ugyanoda, hiába jártad meg mindkét oldalt.

Hja, csak hát én azért jobb szeretem, ha egy történet valahonnan eljut valahová, ez az egyhelyben topogás így a sokadik résznél már kezd fárasztóvá válni.
6/10
napraforgó 2017 ápr. 08. - 04:11:57 6/10
(843/1238)
Nagyon jók a kollázsaid. Nekem Emír úgy fog megmaradni, hogy sötét tekintettel néz és félrehúzódik az a pici szája. Tufán meg úgy, ahogy mozgatja az állkapcsát, amikor hirtelen gondolkodnia kell, mit is csináljon. nihánka sajnos meg úgy, hogy állandóan el van torzulva az arca és sír. Olyan szép tud lenni az a nõ, ha rendesen ki van sminkelve és mosolyog, jajj, de itt nem, itt állandóan patakzik a könnye.
AmazonGirl 2017 ápr. 07. - 19:44:45
(842/1238)
Meg mikor Emir mosolyog.
AmazonGirl 2017 ápr. 07. - 19:44:04
(841/1238)
Mikor mindenki ordít Ozan és Zeynep miatt.
AmazonGirl 2017 ápr. 07. - 19:43:15
(840/1238)
És Köpek.
AmazonGirl 2017 ápr. 07. - 19:42:02
(839/1238)
Na basszus a képek elmaradtak.