Zolkó 2007 jan. 10. - 23:27:36
(3/143)
Igen, teljesen gyenge és értéktelen filmeknél több száz beszólás van, és sokszor az igazán jó filmeknek meg megnyithatod a topicját. Szívesen megnéznék egy olyan honlapot, ami azt tartalmazza, hogy mikor melyik film volt jelölve oscarra. John Malkovich ezért az alakításért bõven megkaphatta volna. Még jelölve se volt. Érdekelne, kik voltak akkor jelölve:)
Athelas 2007 jan. 10. - 23:19:36
(2/143)
Ennek két oka lehet: tényleg elég régi már a film, bár nagy klasszikus. A másik: a fórumok akkor indulnak be általában, ha éppen mûsorra tûzi valamelyik csatorna a filmet.
Sajnos ez mostanában nem történt meg a veszedelmes viszonyokkal, és emlékeim szerint legutóbb is nagyon késõn volt.
Viszont, ha megnézed a Kegyetlen játékok fórumát, látni fogod, hogy nagyon is benne van a köztudatban, mégpedig a többségnél a nagyon jó filmek között. A Kegyetlen játékok ugyanis sokunk szerint csak silány lebutított újkori változata az eredeti történetnek.
A Veszedelmes viszonyok nagyon nagy film, kiváló színészekkel. John Malkovichot én ebben a filmben "fedeztem fel" és szerettem meg. Azt a kegyetlen valmonti vigyort senki sem tudja úgy csinálni, ahogyan õ.
A regényt még nem volt szerencsém elolvasni, de nagyon keresem.
Lois Lane 2007 jan. 10. - 20:09:05
(1/143)
Kicsit furának tartom hogy még senki nem írt ide.Jó elég régi de akkor is.Én ezt a regénybõl feldolgozott filmet alapnak tartom,még akkor is,ha eddig még nekem sem sikerült megnézni,de nagyon szeretném.