gyöngykuckó 2014 júl. 03. - 21:57:04 Előzmény Attila G.
(5/5)
Ezt a kérdést, mi a célcsoport, minden tévének fel lehetne tenni. Tele az összes csatorna gyilokkal, szörnyekkel, katasztrófákkal, emberek kevés helyen. A Való Világ az tényleg szemétdomb, nem tudom, miért kerül említésre, de a FilmCafé egyáltalán nem rossz, számtalan esetben ad elfogadható mozit. Ez a mostani film milyen, nem tudom, de elkezdem nézni.
Attila G. 2014 febr. 06. - 02:05:26
(4/5)
Elnézést kérek az OFFért, bár a hozzászólásom részben a filmre is vonatkozik.
De...

Bár sejtem a kérdésre a választ; azért kíváncsi lennék, hogy a csatornának amin most a film megy - Film Café - mi a célcsoportja? Ugyanis havonta egyszer talán ha elõfordul rajta valami érdekes. De ha véletlenül rákapcsolok, s látok rajta valami érdekesnek tûnõt, kb. 3 percig nézem, s megfájdul a fejem...
Kicsit olyan, mintha egy negatív értelemben vett agymosó csatorna lenne. - A Való Világ meg egy agymosó mûsor, de az nagy ritkán lehet pozitív is, bár nem az aktuális széria. -

Kicsit a Duck tv hasonló. Na amikor pár éve megláttam azt a videóm csatornabeosztási helyén, kb. az agyam elszállt.

Tudom, semmi nem kötelez arra, hogy nézzem, van kismillió alternatíva. Szerencsére.

Ami a filmet illeti... Még az sem tartott vissza attól, hogy továbbkapcsoljam, hogy 2 relatíve jó csaj volt a jelenetben. Viszont ez miért is volt 16 karikás?

Na ez meg a másik. Amikor egy film ezen a csatornán 18 karikás jelölést kap... Mire? A nagy unalomra? - Tudom, késõ esti idõsáv. Na de akkor is...
offtopic
Anditos 2013 febr. 18. - 13:05:19
(3/5)
Egyetértek. Ráadásul engem irritált a fõszereplõ színésznõ feje és ahogy játszotta a végzet asszonyát, minden volt, csak hiteles nem.
10/10
Ktim 2013 jan. 09. - 19:05:35 10/10 Előzmény danton--b
(2/5)
Fordulatos, váratlan helyzetekkel teli, pörgõs, olaszos krimi kitûnõen ábrázolt emberi jellemvonásokkal (elvakultság, hiszékenység, kegyetlenség), szép autókkal, jó megjelenésû színészekkel, gyönyörû színésznõkkel.
danton--b 2012 dec. 02. - 21:03:10
(1/5)
Ezek után nézzük meg? más is csessze el rá az idejét? Az azért érdekes hogy magas a pontszáma ,gondolom azé mert a felvezetõje olyan limonádés romantikus filmet sejtet és a tömegizlés nem az igényességérõl ismert.