Téma: Vladimir

1/10
David898 ápr. 19. 11:40:01 1/10 Előzmény Krokodilus
(5/5)
Nem azzal van a baj, hogy betegség vagy nem betegség, hanem hogy nem kéne minden filmben erőltetni...
3/10
Datolyaszilva ápr. 06. 21:08:05 3/10
(4/5)
Rég voltam ilyen mérges egy filmre! Most nem olvastam utána sajnos hogy érdemes e megnézni. Hát nem volt az. Egy 50-es irodalom professzor nő kapuzásári pánikban rámozdul egy 20 évvel fiatalabb kollégájára, és ezen variál 8 részen kersztül. Rachel Weisz tök jó benne, jól alakít. A karakterek jók. Csak sajnos 8 részen keresztül rágjuk a csepüt és gyakorlatilag semmi sem történik. A végén történik valami, de az meg úgy össze lett csapva, egy nagy összevisszaságban. Borzalom időpazarlás.

Az összes rész arról szól, hogy mi történik a csajjal (egyetemen irodalom professzor) a hétköznapokban, a munkahelyén és otthon miközben egyfolytában az új fiatal csávó kollégáról fantáziál. Tele van szexuális jellegű jelenetekkel, amiket a csaj csak elképzel, és minden részben minimum egyszer elélvez már a csávó gondolatától is. Nonstop ez történik. Ráadásul még mindenféle hülyeséget csinál amitől falra másztam, mint aki öregségére meghülyül egy fiatal seg* láttán. Ok van ilyen, de nagyon utanalmas már a végére. A végén végre megkapja a csavót (mindenfélét hazudozik/csúsztat úgyhogy az végül lefekszik vele), a fiú is elmondja neki, hogy ő is folyton a csajról fantáziált. Aztán felajánlja a nőnek hogy legyenek szeretők, de az meg már nem akarja, mert kiderül, hogy igazából ő csak így áhítozni akart a csávó után, csak az érzés kellett neki, hogy inspirálja az új könyve megírásához

Krokodilus ápr. 06. 10:58:47 Előzmény David898
(3/5)
A homoszexualitás teljesen normális, már több évtizede törölték is a betegségek és mentális zavarok listájáról. Az emberek 7-10%-a homoszexuális, ők is (fizető) közönség ám, nem csak te. :]
4/10
zetevar márc. 14. 23:20:34 4/10
(2/5)
Azért 4 pont, mert RW még mindig nagyon szép és a srác is vonzó. A vége jó, de a többi kuka. Nem tetszett...
1/10
David898 márc. 09. 14:59:42 1/10
(1/5)
Akár egy jó sorozat is lehetne... de micsoda véletlen, hogy a főszereplő lánya homokos. Teljesen indokolatlan ez a szál, semmi szükség rá, de most már annyira zavar, hogy le kell tolni a normális emberek torkán egy b*zit a, hogy az hihetetlen. Amerikai pite filmeken nőttem fel, azokban is volt, de ott jókat lehetett nevetni és nem volt központi téma, de manapság csak homokos mellék-vagy főszereplőkkel csinálnak filmeket és sorozatokat, mintha ez lenne a normális. Nem, ez nem normális, ez beteges. Már ott tartunk, ha van egy film és nincs benne meleg szál, akkor az ritka számba megy.