10/10
Böhöm 2023 márc. 25. - 23:52:27 10/10 Előzmény Janisch Attila
(4/24)
Abszolút egyetértek, a kritikus tanonc sajnos nagyon nem értette a filmet. Nincs azzal gond ha valaki nem ért egy filmet, csak akkor, ha egy filmes portálon ír róla kritikát. Ezzel így az úriember abszolút közénk, kommentelők közé süllyesztette magát. ;)
Egyébként nagyon szép, és mély filmről van szó. Teljes odafigyelést igényel, sokszor nagyon apró részletek bírnak komoly jelentőséggel. Nem konkrétan készen adja az információkat, inkább hangulatokat kelt, sejtéseket ébreszt. Azt hiszem többek között ez különbözteti meg a kommerszet a művészitől. Figyelmesen érdemes megnézni.
8/10
judydriver 2023 márc. 25. - 18:19:02 8/10
(3/24)
Gyönyörű film zseniális alakításokkal. Nem egy eseménydús, történetmesélős film, inkább hangulatot, érzéseket közvetít. Engem zavart kicsit, hogy túl sok kérdést hagyott nyitva - vagy én nem értettem meg. / Lehet, hogy "kétszernézős" lesz.
10/10
Janisch Attila 2023 márc. 13. - 01:41:05 10/10
(2/24)
Csodálatos film, amit a Port.hu kritikusának nem biztos, hogy teljesen sikerült megértenie. Mindenkinek csak ajánlani tudom. De a legkevésbé sem könnyed szórakozás. Komoly érzelmi hullámvasút. Megrendítően mély. Nagyszerű színészekkel.
Ildikó Nóra 2023 márc. 05. - 22:38:45
(1/24)
A filmet egyszer meg lehet nézni, kikapcsolódásnak jó. Paul M-nak és Frankie C-nak jól állt a szerep, jó páros voltak. A film szép helyen, Törökországban játszódik, tetszett a történet, a szereposztás, a színészi alakítások, a filmzene is. Kár, hogy nem derült ki, hogy a lány, Sophie kapcsolata hogyan alakult az édesapjával húsz év elteltével, mi lett vele, ezt hiányoltam a filmből.