Téma: X-Faktor

Castia 2010 nov. 28. - 12:49:28
(7307/11327)
Szerintem eléggé félreismered Gesztit, ha azt hitted, hogy Katit fogja választani. Lehet, hogy magánemberként jobban kedveli, de õ egy üzletember, akinek az érzelmei nem írják felül az érdekeit. Az érdeke pedig az volt, hogy a saját mentoráltja nagyobb ellenfelét, a nõt ejtse ki. Figyeld csak meg, innentõl végig arra fogja építeni a kampányát, hogy Verának azért kell versenyben maradnia, mert most már õ maradt az egyetlen lány. Ez egy ugyanolyan marketingeszköz a kezében, mint Dorkánál a kisbaba.
Geszti se tegnap került a showbiz közelébe, fel tudja mérni az erõviszonyokat. Feró bevallotta a múlt héten, hogy csak azért szavazott Dorka mellett, és nyittatott borítékot, mert tudta, hogy Tominak - a fiúnak - úgyis több szavazata lesz. Most ugyanígy Geszti is tudta, hogy Nicolasnak lesz több szavazata. A mellé levágott szöveg csak körítés.
ildiko90 2010 nov. 28. - 12:40:17
(7306/11327)
Na, örültem, hogy Csaba továbbjutott és a Tomi is. :) Nem tudom mi bajotok van velük?! Mondjuk nem is izgat, nekem õk a kedvenceim.
Azt nem értem, hogy Csabát miért szúrják le mindig, eddig az volt a bajuk, hogy túl nyomulós volt meg cikizték az imádkozó sáska mozdulatát, arról leszokott, de pár hete meg hiányolták neki. Akkor döntsék már el!
Azt sem értem, hogy miért kellett õt megváltoztatni, nem ilyen nyálas számokat kéne énekelnie, hanem valami jó pörgõs rockot!
Nem értem miért csináltak belõle ilyen nyálas fiút!

Továbbá felháborított Geszti viselkedése, hogy annyira nyomja a nézõknek, hogy Vecára szavazzanak! Nikolasnak kellett volna hazamennie, hiszen Kati sokkal jobb, eddig vele nem volt bajuk, mindig agyon dícsérték! Gondolom Geszti nem merte azt mondani, hogy Nikolas menjen haza, mert akkor Keresztes elkezdett volna bömbölni, pedig az õ versenyzõi közül is kophatnának! KATI jobb, mint Nikolas! Ha Malekra bízták volna a végsõ döntést, akkor tuti, hogy Kati marad bent!
Egyébként most, hogy Ildikó versenyzõi még mind bent vannak, nagy az esély arra, hogy két mentoráltja egymással párbajozzon! akkor lesz majd rívás!

Remélem jövõhéten Norbi és Nikolas fog párbajozni!
velorexescsavo 2010 nov. 28. - 12:36:05
(7305/11327)
Az nem az õ életmûve, hanem a szerzõké, akik méltatlanra bízták kitûnõ szerzeményeiket. lehetett volna egy jó énekessel is elénekeltetni õket.
Cordelia 2010 nov. 28. - 12:34:04
(7304/11327)
sajnáltam szegényt (Norbit), mert amikor mindenki Nikolas-nak gratulált, õ csak álldogált, egymagában. Tudja jól, hogy nem tud énekelni, már látszik a meglepetés az arcán akárhányszor jut tovább. Mégis, mint sokan mások, én is szeretem nézni, ahogy szerepel. De mit tud ezzel kezdeni? Humánus lenne, ha a tévécsatorna alkalmazná valamiféle mûsorvezetõ-sómennek.
velorexescsavo 2010 nov. 28. - 12:33:35
(7303/11327)
Hát igen. Zorán nem fogja kijelenti, hogy bocs, hogy idáig terheltem a magyar zenei életet a tehetségtelenségemmel, de most már félreállok, hogy ne vegyem el a helyet az igazi tehetségek elõl.
Egy régi magyar zenés filmben (talán az Ezek a fiatalok) énekelt Zorán és Szörényi Levente is. Az akkori kezdetleges hangosítás mellett Zorán rettentõ vérszegényen szólt, Szörényi hangja viszont szárnyalt. A mai stúdiótechnika segítségével csodát tudnak tenni, visszhangosítják, újrakeverik , összemixelik Zorán nem létezõ hangját és elérnek vele egy elfogadható szintet. Pedig felesleges erõlködés.
Towner 2010 nov. 28. - 12:30:17
(7302/11327)
"Korda Györgyöt, Karda Beátát, Aradszki László" nem említem együtt mondjuk Zoránnal. (Nem vagyok Zorán rajongója sem de azért megbecsülöm életmûvéért)
Barbie24 2010 nov. 28. - 12:22:09
(7301/11327)
Szerintem Geszti jól döntött tegnap. Mondjuk szerintem a boríték nélkül Kati nevét mondta volna h õ menjen tovább. Most h ezt miért nem tette nem tudom...de az biztos h jövõhéten Ildikó két mentoráltja csap össze, vagy esetleg Veca párbajozik. A legnagyobb esélyes Csaba a végsõ gyõzelemre.
Cordelia 2010 nov. 28. - 12:17:20
(7300/11327)
attól tartok geszti szándékosan kiiktatta Veca legnagyobb ellenfelét - Katit. Tudta õ jól, hogy a nõk a jóképû Nikolás-ra szavaznak. Végül is mentorverseny is, vagy mi-
domino0506 2010 nov. 28. - 12:07:04
(7299/11327)
pedig Geszti dikert meg is mondta, hogy Kati sokkal jobban tetszett neki mint Nicolas és mégis hagyta, hogy a nézõk döntsenek , pedig ott már lehetett gondolni, hogy Kati fog kiesni.
Roxer 2010 nov. 28. - 11:48:43
(7298/11327)
Pont,hogy õ választott,bent tarthatta volna Katit simán,ehelyett a bizonytalanra bízta!
csancsy 2010 nov. 28. - 11:45:41
(7297/11327)
Azért mostmár 99% tutti, hogy jövõ szombaton Ildi 2 mentoráltja fog párbajozni... Hisz már csak rajtuk kívül a Veca és a Csabi van bent, akik meg tutti bent lesznek a 3-as döntõbe, hisz remek hangi adottsággal rendelkeznek és kedvelik a nézõk is.
Pelyhes.az.Anakonda 2010 nov. 28. - 11:39:24
(7296/11327)
Talalo hasonlat,csak sajnos nem sok eselyt latok ra:(
velorexescsavo 2010 nov. 28. - 11:33:30
(7295/11327)
Azt hiszem ez a történet sok mai befutott sztár számára tanulságos lehetne, ha figyelik a Megasztárt és az X-Faktort.
velorexescsavo 2010 nov. 28. - 11:31:37
(7294/11327)
Készült régebben egy NDK tévéfilm sorozat Johann Sebastian Bach-ról. Ez volt egyike az értékelhetõ endékás filmeknek, mert kitûnõ színészekkel, sikerült egy remek sorozatot összehozniuk. Volt benne egy emlékezetes jelenet. Bach még egy viszonylag ismeretlen templomi orgonista volt és kihívta csembaló versenyre a kor egyik legnevesebb, ünnepelt csembalistáját. A hercegi udvarnál lett volna a verseny. elõzõ nap a sztárcsembalista az egyik hercegkisasszonnyal flörtölt, amikor csembalószót hallott. Bach gyakorolt a palotában. Az ünnepelt mûvész megmerevedett, elsápadt, szabályosan félrelökte a meghüökkentt dámát és kirontott a terembõl. Feldúlt hangon bejelentette, hogy visszalép a versenytõl. Amit hallott az egyszerûen letaglózta. Bach olyan egyedi hangzásokat szólaltatott meg, olyan magabiztosan uralta a skálát, hogy a csembalista világosan hallhatta, fényévek választják el õket egymástól. Volt olyan becsületes, hogy bár megnyerhette volna a versenyt, mert már akkoriban is sokan nem vették észre, hogy meztelen a király, de visszalépett.
Pelyhes.az.Anakonda 2010 nov. 28. - 11:11:06
(7293/11327)
A szivembol szoltal:):):)
8/10
peti2006 2010 nov. 28. - 11:10:49 8/10
(7292/11327)
Sajnálom hogy Kati esett ki tegnap. Pláne azért mert messze õ volt a legjobb. Véleményem szerint már 4x énekelte a legjobbat.
Viszont Ferónak igaza volt, mert a lányok úgyis Nikolasra szavaznak. Geszti nem lett volna képes tükörbe nézni, ha bárkit is kiejt.
De már legalább látom a mûsor végét. Csaba fogja megnyerni.
velorexescsavo 2010 nov. 28. - 11:03:53
(7291/11327)
Kifelejted Korda Györgyöt, Karda Beátát, Aradszki Lászlót. légy büszke rájuk! Én inkább szégyellem, hogy ez a színvonal fémjelezhet egy országot.
Én annak tudnék örülni, ha Takács Nikolas, Ruzsa Magdi, Karamel, Kállay-Saunders András, Wolf Kati színvonala lenne az etalon.
1/10
sanca99 2010 nov. 28. - 10:53:54 1/10
(7290/11327)
Szegény ördög nórivak mit csinálnak? levágják a haját, tundra bugyihoz hasonló nadrágot adnak rá.... amilyen szép volt ez a nõ olyan csúfságot csinálnak belõle. az RTL klub sztájlisztjét /HIHI/ kidobnám a francba
mayomka 2010 nov. 28. - 10:50:23
(7289/11327)
Azon a kis törött hegedûjén CSODÁLATOSAN játszik:-)
young55 2010 nov. 28. - 10:50:19
(7288/11327)
A Geszti állandóan azla jön ,hogy ki mennyit fejlõdik hétrõl hétre (A Dorka a Veca, a Csabi). Egy olyan elõadónak, mint K.L.Norbi nem kell fejlõdni, meg kell oldani a feladatot és valljuk be, hogy õ megoldotta, különben már rég nem lenne a versenyben. Ha késõbb Cd-je fog megjelenni rengetegen fogják hallgatni, de nem olyanok akik a tucathangú kommersz énekeseket szeretik.