Téma: X-Faktor

5/10
offtopic
_Freddy_ 2011 okt. 23. - 07:46:03 5/10
(1712/2412)
nálunk is UPC van és semmi gond nem volt, igaz én az ország másik végében lakom
5/10
_Freddy_ 2011 okt. 23. - 07:42:23 5/10
(1711/2412)
Hát ilyen párbajt régen sosem láttam még, valóban benne volt a pakliban hogy a 2 párbajozó egy csapatban van. Ilyen még nem fordult elõ, már vártam, hogy mi lesz akkor ha ilyen lesz. Hát most megtudtam. Demes Tamást nem szerettem, Lil C-t pedig kedvelem, tudom, hogy még a hangján van mit javítani. Örültem, hogy õ jutott tovább. A végére már sajnáltam Tamást, pedig egyedül õt nem bírtam a versenyzõk közül. Viszont az IKREK nem tudom még mi a jó fenét keresnek a mûsorban, meddig akarják még a nézõk bent tartani õket? nagyon rossz amit csinálnak, mindenhol csak ezt látom, hogy milyen rosszak, akkor minek szavaztok rájuk?
tompika74 2011 okt. 23. - 06:49:01
(1710/2412)
Elfelejtettem: A Geszti Peti az ikrekkel kirakatta a kirakatba az ikreiket :) Hangilag így se voltak sokkal jobbak :) Ha minden egyes adásnál 2 centivel röviebb a szoknya és mélyebb a dekoltázs, akkor van esélyük bejutni a fináléba, de ott már csak tangabugyit fognak viselni :D
tompika74 2011 okt. 23. - 06:35:15
(1709/2412)
Csatlakozom a Mushihoz. A dalválasztás förtelmes volt. Unalmas, középszerû dalok középszerû énekeseknek. A zsûri meg meglepõdik, hogy milyen szürke és unalmas minden énekesük. Mintha nem õk választották volna ezeket a vacak dalokat. Kocsis Tibi volt az egyetlen, aki élvonalbeli dalt kapott - meg is tudta mutatni, hogy tud énekelni.
A két párbajdal volt az este fénypontja, ahol az énekesek a saját ízlésüknek megfelelõ dalt énekelhették, és nem egy rájuk erõltetett trágya-lamúrt.
Nagyon gyér az idei választék. Egyszer se lettem libabõrös az eddigi két adás alkalmával. A válogatáson sokkal jobb énekeket lehetett hallani. A mentorok és a mûsor kimondottan csak rontott az énekeseken.
És ha valaki hamis, azt mondja ki a zsûri. Ne mentegesse az Ildi õket, hogy a profi énekesekkel is megesik koncerteken. Igen, 10 dal alatt egyszer. (Vagy ha be van rúgva az illetõ, akkor a berúgottság mértékének arányában többször is:) ) Tudom, kellemetlen lenne 12-bõl 7-8-at lehamisozni, de ez van.
A Tarány Tomi énekelte a "csúnya fiút". A Malek Miki okítgatta, hogy élje bele magát jobban, lélekbõl szóljon. Nekem kicsit furán jött le. Magát senki nem tartja csúnyának, Tomi se. A Miki meg mintha azt mondta volna azzal, hogy "Csúnya vagy, hisz te is tudod." A Tomin meg látszott, hogy neki fogalma sem volt róla, csak most tudta meg. Kicsit tapló volt a Miki, nem ezt szoktam meg tõle.
Az Ördög Nóri tényleg hasonlít a Moncsicsira. Imádom a Moncsicsit ;)
10/10
izom 2011 okt. 23. - 03:49:26 10/10
(1708/2412)
akkor jo,hogy digis az ember,ott nem volt gond.
lilei 2011 okt. 23. - 01:03:08
(1707/2412)
Hát én ezt nem akadozásnak nevezném, hanem kimaradásnak!!!!!! 8-tól...a végére jött vissza az adás!!!
gratula...nem tudom mit szólna a UPC ha kártérítést követelnénk....fõleg egy kódolatlan hétvégén...vicces!
lilei 2011 okt. 23. - 00:59:13 Előzmény masenyka
(1706/2412)
Te honnan?...Nyíregyházán semmi mûsor...UPC
offtopic
Iceman87 2011 okt. 23. - 00:26:51
(1705/2412)
Van benne valami :)amúgy egy ideig azt hittem nem fog tudni dönteni...

Off
Itt az ok, miért nem volt adás.
http://index.hu/tech/2011/10/22/akadozott_a_upc_kelet-magyarorszagon/
mushi 2011 okt. 23. - 00:24:35
(1704/2412)
Nem szerettem ezt a Demes Tomit, viszont kettejük közül milliószor inkább rá szavaztam volna. Lil C egy ripacs, egy amerikát utánzó bazári majom, akiben igaz, hogy megvannak azok a tulajdonságok, amik a mostani "sztárokban", mármint a hangnélküliség, meg ilyenek, viszont ez nem kell! Végre igazi tehetségek kellenek! Nem tömeggyártásra való cuccok. Nem vagyunk amerika, szükségünk van a gép nélküli, valódi énekhangokra is. Benne viszont ezt mind nem látom. Nem azt mondom ezzel, hogy Demes Tomi milyen jó volt, viszont összehasonlítva õ jött volna ki nálam gyõztesen.
Egyébként a mai forduló egyszerûen botrányosan szar volt. Ezek voltak a nagy szerelmes számok?? Ördög Nóri meg már idegesítõ volt a sok szexre célozgatásával, ha ennyire hiánya van, intézze el mûsor után! Remélem a következõ adásban százszor el fog sütni valami hasonlóan szellemes dolgot a rockkal kapcsolatban... Mintha annyira értene hozzá.. Mindenesetre a számok iszonyatok voltak, a világtörténelemben születtek milliószor jobb szerelmes számok is. Aki esetleg jó volt, az Muri Enikõ (bár õt nem nagyon csípem, hangilag ma (is) nagyon ott volt a csaj), Tarány Tomi (viszont neki valami más dalt kellett volna választani, Presser a szívem csücske, de ez egy szörnyen esetlen dalocska, Tomi meg egy rocknroll arc. mondjuk egy incubus szám..? love hurts..?) és Baricz Gergõ. Neki se ártott volna valami értelmesebb dal, Johnny Cash talán. Ez valahogy nem passzolt hozzá. Mint ahogy kb senkihez semmi. Fura egy kör volt.
Az Ikrek már kieshetnének, van valami zavaró bennük, folyton hamisak. Kocsis Tibi hiába próbálkozik, hiába van hangja, mégis valamiért visszataszító és ellenszenves figura nekem. Kováts Vera olyan mint régen a Kovácsovits Fruzsina, olyan kis édibédi meg minden, elpörög-mosolyog a színpadon, még hangja is van, de nem szimpi. Rocktenors. Semmi. Mintha ott se lennének. Bagosi Alexa ugyanez. Nem ütne meg különösebben, ha kiesnének. Az Apollo23 hasonló, mint az elõzõ kettõ, viszont a kis szöszke srác miatt érdemes lenne bennmaradniuk, õ valahogy sztár alkat. Az elõzõ fordulóban, mikor a Take That számot énekelték, volt benne valami, ami nagyon megfogott, valahogy olyan, mintha egy brit zenész lenne, és ez nagyon tetszik.
No hát ennyi, kíváncsian várom a rockfordulót, viszont tartok tõle, hogy hasonló koppanás lesz..
monarchiabulldog 2011 okt. 23. - 00:05:48
(1703/2412)
Ne mondd ezt..Ildi anyusról nem lehet lemaradni !
offtopic
Iceman87 2011 okt. 22. - 23:58:38
(1702/2412)
Elhiszem hogy dühítõ. Nálunk is volt már ilyen... Jövõhéten csak nem lesz már... Meg lehet nem is baj hogy lemaradtál Ildi nénirõl :)
masenyka 2011 okt. 22. - 23:50:30 Előzmény Iceman87
(1701/2412)
Jó nektek! :) Akkor ez biztos "csak" területi kimaradás volt, mert a szomszédnál sem volt adás (se telefon, se internet).
vénasszonyoknyara 2011 okt. 22. - 23:41:34
(1700/2412)
Enikõ!!!! Egyre szebb és egyre jobb. csak így tovább!!! Meg kell nyernie.
Smicimama 2011 okt. 22. - 23:00:28
(1699/2412)
Persze,de ha most elbukott volna vki úgyis összeszedte volna...Tomit meg nem biztos:(
Smicimama 2011 okt. 22. - 22:44:44
(1698/2412)
Mindenki aki most bent van yooo hangú.Azért került oda.Csak néha el kéne gondolkodni az embereknek azon h azért mert cuki vagyok és 2van belõlem (Ikrek) még õk a leggyengébbek.Nem e 2nek kellett volna ma ott állni.De ha már választani kell...Lil C-t úgyis felkarolta volna vki ha most kiesik és van már belõle sok...Tomi egyéni és iszonyat yooo hangja van:(
De persze ez csak az én véleményem...
dantonb 2011 okt. 22. - 22:40:51
(1697/2412)
Atyavilág ha visszagondolok hajdani Ki mit tudok zsürijére.Szinetár ,Major, Petrovics stb.Szakszerû lényegretörõ értékelés alátámasztva érvekkel,és ez a Keresztes féle bohóckodás .Na sokat fejlõdött a népi kultúra mondhatom.
soleil 2011 okt. 22. - 22:39:34
(1696/2412)
Istenem, hogy lehet az emberekben ennyi rosszindulat? Komolyan, minek néztek egy mûsort, ha ennyire nem tetszik? Senki nem mondta, hogy muszáj. Annyira tipikus magyar hozzáállás, hogy semmi nem jó, mindenki mû, szar minden. Sajnálom az ilyen embereket, de tényleg. Szar nektek. Tök mindegy, hogy ki tetszik, ki nem, de ennyire értelmesen kifejezni a véleményeteket. Hát gratulálok :). És most pedig lehet engem támadni :D. Mert persze most ez jön :D.
Smicimama 2011 okt. 22. - 22:38:09
(1695/2412)
Tomika klasszisokkal jobb mint Lil C!Van már 150 ugyanilyen hangú "sztár" Amerikában,nekünk magyar embert kellene elõnyben részesítenünk!Keresztes Ildi meg idióta volt h nem bízta a közönségre!:S
Szép volt Tomika!:(
Smicimama 2011 okt. 22. - 22:35:05
(1694/2412)
Szintén:(
Geschichte 2011 okt. 22. - 22:30:55
(1693/2412)
Azt hittem szívrohamot kap az Ildi:-)
De amúgy én is akkor hagytam volna a nézõkre. De kettõjük között LIL tudott énekelni. Tamásnak a hangja nem tetszett meg nem is szép srác. De ha mindkettõjüknek én lettem volna a mentora tuti, hogy a nézõi szavazatra bíztam volna
a választást. Õ döntött így.