Téma: Zorro

10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 21. - 14:51:59 10/10
(34044/40264)
szívesen!

Felháborodásunk jogos, amit a telemundo csinál, az már tûrhetetlen... A legszebb közös pillanataikban az egyik helyett más szerepel! Miért nem akkor, amikor Barbarával vannak együtt?! Ahhoz képest, hogy elõzõ nap megkérte Barbara kezét, és el is jegyezte - hát nem tartott sokáig a szerelmes érzés :) Másnap már megint Marisela a soros :)
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 21. - 14:28:17 9/10
(34043/40264)
Köszönöm a tertalmat! :) Nagyon örülök, hogy volt idõd leírni!

De ami itt folyik...?!?!?!?
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 21. - 14:19:15 9/10
(34042/40264)
köszi a tartalmat!

a sorozat talán legfontosabb része (legalábbis mi ezt vártuk) és akkor megint dublõr, ez hihetetlen :((((
tulajdonképpen akkor nem történt semmi váratlan eddig, lehetett sejteni h Marisela visszautasítja a birtokot, ugyanígy tudtuk h Santos õrülten féltékeny lesz, de ezenkívül más semmi :S Azért az tetszik, hogy Santos már nem is titkolja egyáltalán szenvedését :D még Barbara elõtt sem :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 21. - 11:43:48 10/10
(34041/40264)
BOCSI, ez a 106. rész volt :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 21. - 11:41:59 10/10
(34040/40264)
DB - 105
2009 01 20 (hajnali 2:00)

Elõre bocsátom, hogy megbocsáthatatlan a Telemundo részérõl ebben a nagyon fontos részben helyettesíttetni Marisela-t mással... (Csak és kizárólag Marisela arcát mutatják egész idõ alatt, csak néha hátulról egész alakban, de AZ NEM Õ!!!!)

Barbara átnyújtja az ajándékozási szerzõdést Marisela-nak, aki szinte gyûlölettel néz az "anyjára", és visszautasítja azt. Mindenki ledöbben, Santos arcáról lefagy a mosoly, Lorenzo nem tud szóhoz jutni, nem értik, mi történt Marisela-val. Barbara kapva kap az alkalmon, és közli, hogy akkor ennyi, õ mindent megtett, nem tehet róla, hogy nem kell a lányának az ajándéka.
Santos kérlelni kezdi Marisela-t, hogy fogadja el, csatlakozik hozzá Lorenzo is, de õ végtelen szomorúsággal az arcán azt válaszolja, hogy neki nem kell, Lorenzo elveszi a szerzõdést tõle. Marisela kiszalad a szobából. Santos utána, usgyi :)

Ekkor Barbara el akarja venni a szerzõdést Lorenzo-tól, mondván, akkor minden marad a régiben, de az nem adja oda... azt mondja, majd õ beszél a lányával.

Barbara kimegy a házból, ahol Melqui megkérdezi, minden rendben ment-e... Barbara azt mondja, nem fogadta el, a megbeszélés szerint. Az indián visszakérdez: mi lesz, ha mégis meggondolja magát Marisela, és elfogadja? Válasz: ismerem a lányomat, tartja a szavát, de a szerzõdést az a nyomorult apja magánál tartotta!

Santos, Cecilia és Lorenzo beszélgetnek a hallban. Lorenzo azt mondja, valaminek történnie kellett Marisela és Barbara között, mert nem hiszi, hogy Marisela magától utasítaná vissza a birtokot. Cecilia közli, hogy néhány nappal azelõtt Barbara ott járt, és négyszemközt beszélt Marisela-val, aki Cecilia-nak azt mondta utána, hogy meg kell tanulni megbocsájtani. Azóta rettenetesen szomorú.

Santos megtudja, hogy Marisela a Chusmita felé ment.
Chusmita-ban Marisela sírva fekszik az ágyon, Santos belép és faggatni kezdi. Marisela azt mondja, neki nem kell az a birtok, mert Barbara megmérgezte ott még a levegõt is (az értelme ez annak, amit mondott). Santos újra figyelmezteti, hogy õ az anyja, aki jót akart ezzel. Marisela kikéri magának, õ nem az anyja.

Santos máris feltûnik a Miedo-ban, ahol elkapja Barbara karját, jó erõsen megszorítja és rángatni kezdi: azonnal mondd meg, mit mondtál Marisela-nak, mivel vetted rá, hogy ne fogadja el a családi birtokot. Barbara megint rákezd: miért kellene neki valamit rosszat tennie ahhoz, hogy Marisela meggondolja magát? Miért õt vádolja, amikor a lányok ebben a korban kiszámíthatatlanok és büszkék? Santos egyetlen szavát sem hiszi: Marisela nem olyan! Négyszemközt beszéltél vele, és azóta változott meg! Mit mondtál neki?! Hogyan lehet, hogy az egyik pillanatban anya és lánya nagy barátságban, a másik pillanatban meg nem?!

Na, akkor lássuk, mi is történt Altamira-n Marisela várta várt 18. születésnapján!!! Santos otthon hagyja az õ leendõ hitvesét egyedül, és elindul Altamira-ba!

Szóval, eljött a nagy nap, és Marisela, miután darabokra vagdosta az anyjától kapott, direkt erre a napra vásárolt ruháját, felvett egy bordó, vállpánt nélküli, hátul mély dekoltázsú, igazán nõies ruhát. Haját feltûzte, és az arca, szája kifestve, amikor belép a szobájába Santos, és elámul. Nem talál szavakat, elérzékenyül, végül kinyögi: gyönyörû vagy, Marisela! Kész nõ! Marisela elmosolyodik, a vállára borul, amikor belép Lorenzo is.

A hallban már gyülekezik a vendégsereg. Maria Nieve elmegy a bárba, és összeszedi Frederika-t és Josefa-t, velük érkezik, hogy féltékennyé tegye a kiszemelt lányzót, aki elutasítja mindig. Megérkezik Antonio és utána az õ fõnöke a leányával. Pernalete erõsen meg van sértve, hogy õt nem hívták meg, pedig õ milyen fontos személyiség, de a titkára közli, így jár, aki Santos és az õ háza népe ellensége!:)

El Miedo: Estaqui és Juan Primito készülõdnek, búcsút vesznek a doña-tól, aki árulónak nevezi õket, amiért teljesen magára hagyják a birtokon, de a dada közli, a világ minden kincséért sem hagyná ki ezt a bulit! :)

Barbara magában beszél: teljesen egyedül maradtam itthon - az árnyék, mint mindig - Melqui megszólal, dehogyis, õ mindig itt van mellette. Kérdezi, miért nem megy el a fiesta-ra? Barbara azt mondja, õt itthon hagyta Santos. Az indián visszakérdez: mióta kell neki meghívás ahhoz, hogy elmenjen valahova, hiszen mindig magát hívja meg! Barbara sokat sejtetõen elmosolyodik.

Amikor már tolong a nép a hallban, lassan lépked lefelé a lépcsõn két láb, Santos szeme kikerekedik, olyan szépen néz!!!!! :) Lorenzo felkéri táncolni Marisela-t.

Megérkezik a három bujdokló fiú is álbajusszal:) Santos kérdõre vonja Gonzalo-t hogy tehet ilyet, ez nagyon veszélyes! De megnyugtatják, hogy Pernalete és a katonák nincsenek itt, csak barátok között vannak, ezért semmi veszélyt nem látnak a dologban.

Antonio kimegy a konyhába és a fõnök lánya szorgalmasan követi... Antonio elkap egy konyakkal teli poharat és inni kezd, a lányzó kéri, ne menjen el, maradjon vele, mert õ szerelmes belé. Antonio azt mondja, te kerested magadnak, ezzel elkapja, és megcsókolja, de aztán megbánja.

Késõbb Santos lekéri tõle. Oda-vissza udvarolni kezdenek egymásnak, Marisela Santosra borul, amikor... belép Barbara szintén bordó ruhában, arca kifestve... Santos majd összeesik bánatában, amint meghallja hangját: Jó estét kívánok mindenkinek! Ezzel odalép Santoshoz és azt mondja Marisela-nak: megengeded, hogy a leendõ férjemmel táncoljak?

Santos arcát látni kell!!! Marisela azt válaszolja: hogyne, hiszen én a võlegényemmel akarok táncolni! Ezzel odarohan Gonzalo-hoz, a nyakába borulva táncolni kezd...
Santos nem tud másra nézni, csak rá, iszonyú féltékenységgel a szemében. Barbara rászól: engem nézz, ne õt! - ezzel maga felé fordítja Santos arcát többször is, amikor Marisela-t nézi... a többit holnap meglátjuk!!! :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 21. - 10:57:23 9/10 Előzmény dzsanna3
(34039/40264)
sziasztok :) szép napot mindenkinek!

ez a rész egy... hányinger volt :( én nem is bírtam nézni, átugrottam az ágyjelenetet, a "lánykérést" de még így is szörnyû volt :(
9/10
offtopic
henett 2009 jan. 21. - 07:41:11 9/10
(34038/40264)
Szavazatom a 60-as és 58-as képre esik! :))) Köszönöm! :)))
10/10
dzsanna3 2009 jan. 21. - 00:49:11 10/10
(34037/40264)
DB - 105
2009 01 20 (hajnali 2:00)

DERROCHE DE RABÍA

DB átadja a documentumot Santosnak, aki azonnal ellenõrzi, hogy valóban aláírta-e. Santito azon nyomban a keblére ölei, megcsókolgatja. A boldogságtól repülni tudna. Barbara szokása szerint úgy intézi a beszélgetést, hogy Santosnak kelljen bocsánatot kérnie tõle, amiért nem bízott meg benne. Barbara gyorsan közli vele, hogy csak érted tettem, mert te vagy az én életem Santos Luzardo! Habár szeretem a lányomat, de mindezt kizárólag érted teszem!

Ccilia kérdezgeti Marisela-t, hogy miért sírdogál. Marisela nagyon kedvesen válaszol neki: tudom, hogy a szívemben te vagy az az anya, akit mindig is szerettem volna magamnak. Milyen jó, hogy megismertelek.

Santos ölelgeti, csókolgatja Barbarát az aláírt szerzõdést miatt... Elõre örül, hogy Marisela visszakapja jogos tulajdonát.

Közben Marisela a Chusmita-ban beszélget Juan Primito-val, de nagyon komyol és szomorú. Tanítja JP-t táncolni...

Juan Primito tánclépésben érkezik az el Miedo-ba, ahol Barbara elmondja Taqui-nak, hogy aláírta az ajándékozási szerzõdést Marisela-nak. Taqui mindössze annyit kérdez: miben mesterkedsz most?

Santos boldogságtól ragyogó arccal ront be a házba, Marisela-hoz tartva, de útközben odaszól Lorenzo-nak és Cecilia-nak, hogy az életük meg fog változni pár napon belül, és nagyon boldogok lesznek.

DB folytatja tervét, és összehívja az el Miedo népét, és közli, hogy pár napon belül átköltözik Altamira-ba, ugyanakkor az El miedo megint La Barquereña lesz. Új úrnõje lesz, és kéri õket, hogy segítsék mindenben, mert õ azt szeretné, hogy a lánya boldog legyen!

És Santos éppen ekkor közeledik (mikor jönne máskor?), és hallja mindezt. Az arca ragyog a boldogságtól.

El miedoban nagy a boldogság, Santos szép szavakat suttog Barbara fülébe, mosolyog, és azt mondja: megváltoztál Barbara, Barbarám! És hajnalban, amíg Barbara alszik, az ujjára húzza az édesanyjától örökölt jegygyûrût (szegény, forog a sírjában, bizonyára).

Természetesen Taqui egy szót sem hisz az egész ajándékozási sztoriból, és amikor ránéz Melqui arcára: az sokat sejtetõen mosolyog.

Az el Miedo munkásai beszélgetnek a lehetséges jövõjükrõl. Az Altamirai emberei pedig Santossal, és magyarázatot kérnek - de nagyon komolyan - arra vonatozóan, hogy mi lesz velük, mert õk Barbara-val nem maradnak egy birtokon, az biztos. María Nieve közli, hogy õ bizony elmegy, ha így lesz.

Marisela a templomban imádkozik, és a szûzet kéri, bocsásson meg neki. Meggyónja a papnak, hogy megölte Melendez-t, aki azzal vigasztalja, hogy önvédelembõl tette, Melendez megölte volna õt is. Végül azt tanácsolja, beszélnie kell a családjával, és bevallani nekik az igazat arról, ami történt. Marisela azt válaszolja, hogy a Doña úgy védi az emberét, ahogy tudja.

Megjön DB Altamira-ba, és mielõtt belépne, körbepillant büszkén a birtokon, mire Melqui megkérdezi, mitõl ez a jókedv? Válasz: mert hamarosan az enyém lesz ez az egész.

Belépve a házba Lorenzo-nak és Cecilia-nak bemutatja az eljegyzési gyûrûjét. Cecilia megnézi, és ráismer, igen, ez a nõvére gyûrûje.

Barquero egyedül sétál a birtokon, letép egy virágot és beszél hozzá. Odaér Marisela, akit megkér, hogy vigye körbe a birtokon autóval. Hamarosan viszont az El Miedo elõtt állnak meg. Marisela azt mondja, itt vagyunk az El Miedo-ban, mire az apja azt válaszolja, hogy nem édes lányom, a Barquereña-ban vagyunk. Búcsúzni jöttünk tõle, mert én nem tudtam rád hagyni, és Barbara sohasem fogja neked adni.

Honnan tudod, hogy Barbara nem fogja nekem adni? Én jobban ismerem bárki másnál, ez a nõ ölni képes egy talpalatnyi földjéért, õ csak és kizárólag az anyagi dolgokat szereti, csakis így érzi magát erõsnek, mindenek úrnõjének. Engem felhasznált csak, hogy megszerezze a birtokomat, és ne kételkedj benne, hogy egy napon Altamira úrnõje is akar lenni, mert ez az egyetlen, ami érdekli: a hatalom.

Lorenzo egy szál vörös rózsát visz korán reggel Celilia szobájába a reggelije mellett. Közben kinéz az ablakon és azt mondja: tavasz van. Hozzáteszi: tavasszal halok meg) Mire Cecilia visszakérdez, mit is mondtál, eltereli a szót.

Marisela visszaemlékszik néhány jelenetre Barbarával kapcsolatban: amikor elhívta ruhát vásárolni a születésnapjára mézes-mázosan. Felkel és a piros ruház apró darabokra vagdossa. Amikor Cecilia és a szakácsnõ benyit hozzá, megdöbbenve kérdezik, mit csináltál a szép ruháddal? - annyit válaszol, dobják a szemétbe.

Elérkezett Marisela születésnapja. Korán reggel Santos és Barbara érkeznek kézenfogva - Santos arca ragyog - mindenkit értesít útközben, hogy jöjjenek Marisela szobájába, ahol Barbara átadja az aláírt dokumentumot Marisela-nak - mögötte Santos arcán végig boldog mosoly, alig bír magával. Marisela arca viszont rettentõ komoly marad.
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:52:04
(34036/40264)
:) :) :) :) :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 20. - 22:48:08 10/10
(34035/40264)
köszönjük a képeket - és holnap is várunk szeretettel - bár én csak este 20:30 körül érek haza, de figyelem a kezed :)

que tengas un muy buen noche con los angeles, como también lo eres tu para nosotros :)
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:45:45
(34034/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(60. kép)
FIN!

Sziasztok GYÖNYÖRÛ VIRÁGSZÁLAIM!
Holnap jövök a DB-vel és jobbnál-jobb meglepiképekkel :)
:) :) :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 20. - 22:35:14 10/10
(34033/40264)
ez meg egy igazi kincs... köszike :)
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:33:24
(34032/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(59. kép)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 20. - 22:31:30 10/10
(34031/40264)
ez fenomenális munka, gratulálok!
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:31:18
(34030/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(58. kép)
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:28:21
(34029/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(57. kép)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 20. - 22:28:11 10/10
(34028/40264)
elegancia a köbön! :)

köszike, szasza :)
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:26:23
(34027/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(56. kép)
offtopic
szasza38 2009 jan. 20. - 22:25:33
(34026/40264)
CM - MEGLEPIKÉPEK!
(55. kép)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 20. - 22:23:43 10/10
(34025/40264)
amores, querer con alevosía

de szeretném megszerezni ezt a sorozatot videon ... hajjjj...