Téma: Zorro

9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 12:32:55 9/10
(35404/40264)
jaja fújj fújj :((
a lánykérésnél szóba jött a gyerek? :O én azt nem láttam, átugrottam a jelenetet, hányinger és dühroham elkerülése végett :D
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 12:29:50 9/10
(35403/40264)
ó te jó ég, mi a fene lehet? :(

tényleg, az esküvõ! :O én is elfelejtettem... csak nem süllyed ilyen mélyre Santos, hogy elvegye. Nem lesz esküvõ, ilyen depis állapotban nem hiszem hogy elvenné!
Marisela visszajön, kiderül a Melendez ügy és innentõl leplezõdnek le apránként a dolgok... túl sok a bûne hogy egyszerre kiderüljön... ja és persze Marisela nem kér majd Santosból és Santos elkezdhet "harcolni" érte :)

de annyiféleképp történhetnek a dolgok és biztos nem úgy lesz, amire mi számítunk. Parraga gondolkodása kiszámíthatatlan és már-már beteges, szóval ki tudja :D
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 12:25:09 10/10
(35402/40264)
upssss.. megnéztem végre az elõzetest: Barbara azzal viszi fel az emeletre Santos-t, hogy csináljanak egy gyereket, amire annyira vágynak már mind a ketten.... :( pfúj! Igaz, hogy Santos, amikor megkérte a kezét, megígérte neki a gyereket... :(
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 12:13:26 10/10
(35401/40264)
:)
Nincs vírusom, a gép teljesítménye rendben - hely rengeteg... minden rendben, és mégsem! A 30 mp-es elõzetest pontosan 30 perc alatt töltöttem le a gépre, hogy megnézzem...

Viszont egy valamit kifelejtettem! Az esküvõt! Ha Santos elveszi ezt a nõt, én belehalok! A képen - hála neked, látjuk - Marisela kukucskál, tehát visszajön!:) Én arra vagyok kíváncsi a legfõképpen, hogy lépésrõl-lépésre fedezi fel Barbara bûneit Santos... most már csakis azt akarom látni a hátralévõ részekben amellett persze, hogy Marisela-val van, akit a nap 24 órájában féltenie kell majd az anyjától.... Ámen - bár meghallgatna Valentina! :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 12:04:53 9/10
(35400/40264)
nincs mit! ez a minimum, te hány részt leírtál már nekünk, most én jövök :)
leírom holnap is, ha nem látod... de remélem látod! nem lehet hogy bekaptál egy vírust és az lassít? bár az a gépet lassítaná, nem a netet... de ennél jobb ötletem nincs sajnos :(

Én már csókot sem bírok végignézni tõlük, titkon reménykedem, hogy nem lesz semmi vagy legalábbis nem mutatják :P

A hosszútávú jóslataira én sem adok semmit, hisz nem tudhatja õ sem, hiába ámít az ellenkezõjérõl mindenkit. Csak azt szoktam olvasni amit a következõ részrõl ír, azok meg bejönnek.

Hát igen, és ugye hiába egyezett meg Cecivel hogy leveleznek, ha B beköltözik, akkor látja az érkezõ leveleket és bizti megsemmisíti õket :(
Azt el tudom képzelni hogy ilyen apró jeleneteket mutatnak és így telik el egy év... Santos egykedvûen, már nem is foglalkozik a birtokkal, DB intéz mindent, szóval ugyanaz lesz a szitu mint Lorenzoval :(
Viszont ha azt vesszük, akkor meg kevés az egy év ahhoz, hogy Marisela kikupálódjon, iskolát nem végezhet egy év alatt pl :) Én örültem volna annak ha látjuk Mariselát fejlõdni, de ha tényleg igaz hogy holnap ugrunk, akkor ebbõl semmi nem lesz :(
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 11:47:01 10/10
(35399/40264)
Tudtam én, hogy lehet rád számítani!:) Muchas gracías! :)

Nem tudom mi van, komolyan, de ma ugyanaz a helyzet a nettel, pedig már mindent körbejártam, mindent ellenõriztem a gépen, minden rendben, azt írja, kiváló jelerõsségem van :( Lehet, hogy ma sem látom? :( Mi lesz velem? Na mindegy, ha nem látom, értesítelek, és tudom, hogy lehet rád számítani - imádlak, mondtam már? :)

Ui. Sr Párraga meddõvé tette, de amikor DB összeveszett az orvossal, azzal hagyta ott, hogy talál másikat, aki hajlandó lesz majd megmûteni... De hogy nem lesz gyerek, arra mérget veszek... Max. addig mehetnek el ezzel, hogy teherbe esik, de nem tudja kihordani... És miért nem? Remélem azért, mert az utolsó maffia-vezér áldozata jól elnáspángolja :)

Az teljesen kizárt, hogy még egy ágyjelenetet végignézzek Santos és Barbara között. Már így is kifordul a gyomrom attól a nõtõl :(

A jósról az a véleményem, hogy eddig még semmi sem jött be neki... :) Biztosan nem hívta fel Párraga asszonyt elõtte, mivel csak õ tudja, hogy másnapra mit talál ki, annyira párhuzamosan írja a vetítéssel a történet folytatását. S ha igaz, hogy Barbara a végén - ahogy Lorenzo megjósolta - magányosan hal meg, akkor még az sem fog egyezni Rómulo verziójával, ahol csak egyszerûen elmegy és nem hallanak többé felõle...

Képzeld el, egy év együtt Altamira-n Barbarával... miközben semmit sem tud Marisela-ról, mert az megtiltotta a róla való tájékoztatást... brrrrr.
Belegondolni is rossz.
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:46:21 9/10
(35398/40264)
hú de figyel valaki :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:45:19 9/10
(35397/40264)
a legjobb :))
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:45:00 9/10
(35396/40264)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:44:41 9/10
(35395/40264)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:44:23 9/10
(35394/40264)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:44:02 9/10
(35393/40264)
vííí én is találtam pár új képet :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:31:10 9/10
(35392/40264)
ja igen, valamit elfelejtettem...
azt mondja Barbara, hogy mindent megtesz azért, hogy gyereket adjon Santosnak!
Mi van??? Parraga tán elfelejtette, hogy meddõvé tette Barbarát, vagy mi? :)) Hihetetlen hogy megint a gyerekkel jönnek

itt az elõzetes
http://www.youtube.com/watch?v=oaTowUxyto8
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:25:52 9/10
(35391/40264)
ezután csak szép lehet :))

Apropó, tudom nem szeretjük azt a bizonyos prófétát, de beleolvastam a topicba és azt írja holnap sok minden fog történni és ugranak 1 évet az idõben :O
hát mikor ezt olvastam, mondom nem lehet :( máris, ilyen gyorsan??? szerintem ezek még képesek és nem mutatják mi történik Mariselával :O A maiban sem mutattak semmit róluk, pedig ugye ugrottak egy hetet...
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:23:03 9/10
(35390/40264)
vááá de jó képek kösziii :))
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 27. - 11:19:03 9/10
(35389/40264)
sziasztok, bocsi kissé elaludtam :D de itt a tartalom

DB cap. 110.
------------

Folyópart, Santos lerogyva nézi ahogy elmegy a bongó (azt hiszem ez a rendes neve) Barbara távcsõvel látja, hát kissé bepipul.

Hazaérve Santos bemegy Marisela szobájába, leül az ágyára
"Már nem vagy itt, már nem érzem tobbé az illatod" (valami ilyesmi) megmarkolja a párnát, megszagolja és lecsukja a szemét (aaaaah de szép jelenet)

Mutatják a szökevényket, Marisela mielõtt átlépné a határt, felmarkol egy kis földet és elteszi egy kis dobozkába :) hogy sose felejtje el szülõföldje illatát, a srácok kúsznak bokrok, fák közt, a 3 pár elõre megy, Antonio és Maria Nieves fedezi õket, de elkapják õket a határõrök. (az tetszik hogy a háttérben ott a határbódé, és nekik persze hogy ott kell átlépni a határt :)) Egybõl persze jön a gyanú, hogy õk bizony a 3 keresett emberkét segítik (pff ki mást, nemde?) A többiek messzirõl nézik, de nem tehetnek semmit. Gonzalo nyugtatja õket, hogy nem õket keresik, biztos el fogják engedni õket. De nem, magukkal viszik õket.

El Miedoron Barbara örvendezik, hogy a lánya végre elhúzta a csíkot, megérkezik Melqui (akit DB a határhoz küldött leskelõdni) mondja hogy elkapták a 2 srácot, kérdezi elmondják-e Santosnak. Barbara egybõl, hogy neeeem (grrr de megtépném)
DB irtó dühösen otthon egyedül, várja az urát, de Santos csak nem érkezik.

Elmegy Altamirára kérdõre vonja Santost (épp egyedül a dolgozószobában), hogy mi az ördögöt csinál ott egyedül, és haza kell mennie. De Santos (jól ismert mondat elõzetesbõl) bizony ott akar maradni Altamirán. DB erre, hogy akkor ideköltözik (közben Ceci az ajtónál áll, hallja mit beszélnek) de a párbeszéd folytatását nem látjuk (késõbb DB Taquinak meséli a dolgokat, abból tudjuk meg hogy Santos visszautasította Barbara kedves ajánlatát)

Jeleneteket mutatnak, hogy Santos elmegy a Chusmitába, a folyóhoz, otthon Barbara egyedül, Santosra várva

majd Egy hét múlva
Santos Altamirán, az erkélyen ücsörög, szivarozik és bizony iszik. Közben persze Mariselára gondol, azokra a pillanatokra, mikor a lány mondta neki, hogy szereti. (De semmi beszéd, csak az arcából lehet leolvasni a szenvedést! Tehát ki még nem mondja a dolgokat, ez érdekes szerintem!)

Cecilia aggódik Santosért, Casildának a konyhában mondja, hogy márpedig fontos hogy beszéljen vele, Ceci felmegy és elmondja neki, hogy elköltözik. Talált egy kis házikót a faluban, ahol majd elélhet a babával, mert hallotta hogy Santos itt fog lakni Barbarával és Ceci nem maradhat így itt a gyerekkel. Saját életet akar. Santos szomi lesz, hogy most még Ceci is elmegy, de elfogadja döntését.

Jön Melecioékhoz telegram, hivatalos, hogy a 2 srác a fõvárosban van dutyiban. Rohannak a hírrel Santoshoz, Ceci is épp ott van, (költözködik, pakolják a cuccokat) elhatározzák, hogy mennek a fõvárosba!

DB megtudja hogy Santos elutazott, kiakad, hogy neki nem szólt.
Köv jelenet, már a fõvárosban, Santos az örsön és lám, kivel beszélget, hát Guerreroval. Santos érvvel, hogy nincs bizonyíték, de G szerint ez nem érdekes, nem engedik el õket. Látogatás cellában, Melecio és Ceci Antonionál, sírás-rívás, sok "te amo", kézcsók rácsokon keresztül... késõbb Santos is beszél a srácokkal, megígéri hogy kiviszi õket. Kérdez a többiekrõl, Mariseláról, hogy mi történt velük, megnyugtatják Santost hogy velük biztos minden ok.

És ismét a folyópart, már meg is érkeztek a fõvárosból, Ceci búcsúzik, már az új házba megy.

Ismét fõváros, Lucia (a bestia ááá) meglátogatja Antoniot, aki "nagy örömmel" fogadja

Ceci új háza, Casildával pakolásznak, hirtelen Ceci rosszul lesz, vérzik :(

Zárójelenet: Santost Altamirán a dög Barbara várja, bõröndökkel együtt. A szokásos dumája, hogy nekik együtt kell élni és ha Santos nem megy haza, hát õ jön ide. valami ilyesmi, hogy te az uram vagy és azért jöttem, hogy beteljesítsd feladatod (ccö hányinger jelenet)

És az elõzetes még rosszabb (fúj fúj fúúújjjj)
DB mászik Santosra, és cipeli fel az emeletre. Santos egykedvûen vele tart...

-----------
Ez az amitõl tartottam, hogy Santos felveszi a "nekem már minden mindegy" szerepet és hagyja magát vezetni DB által. :(((
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 11:08:03 10/10
(35388/40264)
SANTITO
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 10:52:36 10/10
(35387/40264)
DB - meglepik - a Telemundo újabb ajándéka :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 10:48:57 10/10
(35386/40264)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 27. - 10:45:58 10/10
(35385/40264)