Téma: Zorro

10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 13:41:26 10/10
(35844/40264)
én már mindent megpróbáltam, mindenhol minden rendben van, ez aggaszt a legjobban - de sztem a mi környékünkön van a gond, mert másoktól is ezt hallom, csak az internet-szolgáltató nem akar pánikot, és nem vallja be...
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 13:35:58 9/10
(35843/40264)
:( jah pont a legrosszabbkor... nem próbáltad hívni a neteseket? mondjanak már valami bíztatót.. ha náluk van a bibi
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 13:35:26 10/10
(35842/40264)
:):):)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 13:33:32 9/10
(35841/40264)
Tényleg, erre nem is gondoltam! :) meg kell tanulnom pozitívan gondolkozni :D
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 13:28:53 10/10
(35840/40264)
Most, hogy nem tudom nézni, megindultak az események :(
De vendégségben netezek most azért is :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 13:28:15 10/10
(35839/40264)
Megnéztem még egyszer, igazad van, tényleg mondja, de én azt gondolom, azért, hogy visszaútja ne legyen, még véletlenül se tántorodjon újra Barbara karjaiba - Marisela megtalálása definitív-vá teszi a döntést! Soha többet,Barbara!
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 13:27:15 9/10
(35838/40264)
akkor nézd meg újra :)
hihetetlen izgalmas, eseménydús részek, egész eddig meg dög unalom volt, igazán beoszthatták volna ezeket arányosabban :P
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 13:20:02 10/10
(35837/40264)
Nem emlékszem, hogy ilyet mondott volna ... azt mondja, hogy a végleges válás és a nagy találkozás napja lesz ma :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 13:07:37 9/10
(35836/40264)
ugyeeee váááá el sem hiszem, valami még lesz itt... mert
nem értem tisztán mit mond a promóban, de valami olyasmit, hogy:
S: "... el akarok válni tõled"
DE a Santos és Barbara közti vég függ egy várva várt találkozástól

Jól értem ezt? Mi van??? Miért függ a kapcsolatuk Mariselától? ezt nem értem :(((
Hisz szakít Barbarával még a "nagy találkozás" elõtt, bármit is mondjon neki Marisela, nem létezik hogy ezek után visszamenjen B-hoz, ugye nem? :(
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 13:02:17 9/10
(35835/40264)
nincs mit ;)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 12:39:46 10/10
(35834/40264)
wooooooooooooooooooooooooooooow - köszi, Tücsök!

Végre elhagyta Barbara-t ééééééééééééééééééééééééééés megtalálta Marisela-t!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el!!!!! De jó! :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 11:22:06 10/10
(35833/40264)
köszike!!!! :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 11:21:12 9/10
(35832/40264)
váááá egy új elõzetes, nem ezt adták tegnap

http://www.youtube.com/watch?v=mZKzdyaOD-k
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 11:19:13 9/10
(35831/40264)
bocs, teli van elütésekkel, nem olvastam át, de remélem érthetõ azért :D
fiókos szekrény fiókjában, nem a polcon! :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 11:12:02 9/10
(35830/40264)
Tartalom - DB cap 112
---------------------
Gonzalot elkapja Barbara, iszonyat dühös, hogy nem volt képes Gonzalo meggyõzni Mariselát, hogy maradjon vele. Gonzalo kikéri magának, mondja: Marisela sosem szeretett és ez ellen nem lehet tenni semmit.

Santos Gonzaloval beszélget sörözés közben, Santos irtó rossz formában, Gonzalot is meglepi mennyire lesújtotta a hír. G elmeséli hogy vált el tõlük Marisela. A határ után az elsõ buszmegállóban megváltak tõle, M bocsánatot kért G-tól, hogy csak kihasználta, de csak így tudott eljönni Altamiráról. És ugye nem mondta hova megy, de kérte ne aggódjanak miatta, tudja mit csinál.

Eközben B a nappaliban puhatolózik Cecinél, mondja, hogy Ceci tudja hogy van a lány. Ceci ügyesen hárít, sõt még oda is bök gúnyosan egy mondatot: megyek haza foglalatoskodni a gyermekemmel, amit minden szülõ megtesz, sõt még az állatok is a kölykeikkel :)

Barbara elküldi Melquit kutakodni Ceci házában a levelek után.
SANTOS Ceciliánál, szekrényen néz fotókat, de közben MEGPILLANTJA MARISELA LEVELEIT. Jön Ceci, nekiesik, hogy hazudtál nekem és azonnal mondd meg hol van Marisela.Ceci elmondja hogy mindig is tudja hol van a lány de titkolta, és nem mondhatja el, mert megígérte. Santos erõsködik, hogy hisz tudod mennyire szeretem õt. Ceci erre, hát épp ez a baj, a szereteted árt neki, mert az anyjával élsz! Nem szeretheted egyszerre az anyát és a lányát is és ne mondja neki hogy Mariselát másképp szeretni, mert nem hisz neki :)
Santos hárít: De ez az igazság, Marisela az unokatestvérem, õ volt az örömöm Altamirán, meg akarom találni hogy segíthessek neki.
Ceci: De neki nincs szüksége a te segítségedre, csak békében akar élni, hát nem érted! Velem ne számolj,nem mondom meg hol van, sajnálom.

El Miedo emberei El Miedon iszogatnak szép kényelmesen, Santost gúnyolják, hogy õ már nem egy "macho" hisz egész nap iszik és B irányítja õt.

Gonzaloék Melezionál vannak, mesélik nekik hogy Santos hogy megváltozott, hogy Barbara intéz mindent

Santos ül a lovon, közben kesereg és iszogat, hol vagy Marisela?minden olyan szomorú nélküled, elmentél és nem akarsz visszajönni. De rendben, ne gyere 8valami ilyesmi :( )

B otthon aggódik Santosért, hogy ismét nem megy haza, pedig már késõ este van

Taqui beteg lesz, konyhában ücsörög, fáj a feje. Barbara megy hozzá, orvost akar hívni neki, de nem kell.
T: Öreg vagyok hogy veled veszekedjek... hagyd békén Mariselát! féltékeny vagy a lányodra
B: Nem akarom bántani, csak biztos akarok lenni benne, hogy nem jön vissza

Gonzaloék Melezionál dominóznak, iszogatnak, mindenki vidám... beállít Santos részegen, mindenki komor lesz, csak néznek rá, így még sosem látták. Aztán egyszercsak Santos kidõl, srácok támogatják, hazaviszik.

Barbara már várja, kérdi mi történt, velük volt-e végig Santos? Pajarote és Carmelito hazudnak, azt mondják igen, együtt iszogattak. Késõbb beszélgetnek, hogy biztos Barbara miatt iszik, Gonzalo megszólal, hogy nem, Marisela miatt

Melqui Ceci házában oson, megtalálja a leveleket :(jön Ceci, észreveszi a nyitott szekrényt, de azt nem hogy eltûntek a levelek. Melqui ügyesen lelép közben.

Barbara irtó dühös, tudja hogy Santos Marisela miatt itta le magát, és fosik hogy M visszajön, Melqui meghozza neki a leveleket

Másnap B ágyba viszi a kaját Santosnak. S magyarázkodni akar hogy miért ivott (közben az a fej, hihetetlen szomorú :() de B nyájasan lecsillapítja, hogy tudja hogy csak a srácok érkezése és az útátadás miatt ünnepeltek. B nyomul, megint a gyerekkel jön, hogy mennyire akarja és bejelenti hogy megy a fõvárosba vizsgálatok miatt (megvan az ürügy, mehet keresni Mariselát) Santos közelít B-hoz, ahogy a lányok írják a fórumon: Baile volt :( (De legalább már könyörületesek a nézõkkel, nem mutattak semmit)

Utána Santos továbbra is ágyban, ki sem akar kelni, nem túl vidám a feje ahhoz képest hehe, B búcsúzik, már megy is a fõvárosba. Santosnak valami gyanús lesz (el sem hiszem), rákérdez miért ennyire boldog? B persze hárít, de Santosnak továbbra is gyanús :)

Valaki elkapja hátulról Balbinot, de mutatják ki, zsákot húznak a fejére és elhurcolják (hm)

Ceci észreveszi az eltûnt leveleket, és egybõl Santosra gondol

Gonzalo búcsúzkodik, megy a fõvárosba. Viccelõdnek, hogy ha majd elnök lesz, ne feledkezzem meg róluk :)

Barbara a bongóban, elindul...

Santos ismét piával a kezében, arra gondol amit Gonzalo mondott neki, hogy hagyták el Mariselát. Ismét a szokásos: Hol van Marisela és kivel? (jaj az égre, ez már szánalmas azért, kezd sok lenni :) legalább mondana valami mást)
Megérkezik Ceci, Santos vádolja a levelek miatt, Santos csak néz. mondja hogy tán nem ismersz? Nem tenne ilyet soha, hogy ellopja õket.
C: Akkor ki vitte el...? Barbara! Tegnap meg akarta tudni hol van M
S: Elment a fõvárosba ma... de nem, nem hiszem hogy... Marisela a fõvárosban van?
C: Ceci nem mond semmit, csak annyit hogy nem ismered még eléggé Barbarát?
S: Hát, õ eléggé képes lenne erre

Antonio, MN melóban, látogató jön, kérdik nõ vagy férfi, válaszolnak: nõ. Antonio azt hiszi Cecilia (mert régóta nem írt neki levelet) de a hölgy Maria Nievest is látni akarja...

Balbino egy széken, mögötte két pasas, aki elkapta és elõtte egy fazon, nem látjuk ki õ... Balbinonak ismerõs, de nem tudja honnan... van egy tippem: EL SAPO az (csak nem értem Balbinotól mit akar, na de majd kiderül)

Santos a leveleket keresi Barbaránál, egy fiókos szekrény felsõ polcán (pff marhára el van rejtve) MEGTALÁLJA A CHUSMITA PAPÍRJAIT!!! döbben fej
S: Barbara tudta hogy olaj van ott és nem szólt!

A két srác a dutyiban belép a látogató szobába, elakad a szavuk, szájuk tátva, mondják: nagyon szép, szép!
(Egyértelmû, hogy Marisela az :) de persze nem mutatták)

B megérkezik Mauricehoz, Maurice nyit ajtót, B beront, ordítja h Marisela, gyere, anyuci itt van! (azzal az elviselhetetlen, gúnyos hangszínnel) M még a nyitott ajtónál, csak nézi :)

ELÕZETES: B Mauricenál várja Mariselát, majd mutatják hogy jön haza a bongón
Látjuk, ahogy Santos Taquival beszél, inkább rátámad a nõre és mondja: Felnyílt a szemem és nem fogom lecsukni! (wooow :)) Késõbb Tqui Barbarának mondja, hogy Santos tud mindent!!!
(hát ezért a Chusmita közelsem minden, de haladunk)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 10:41:43 10/10
(35829/40264)
Buenos días, Tücsök!

Itt ülök vigyázzban és várom a híreket! :)
9/10
offtopic
tücsök85 2009 jan. 29. - 10:19:18 9/10
(35828/40264)
helló, jó reggelt! máris írom a tartalmat!
Nagyon jó rész volt! :) És a legfontosabb: Santos megtalálta a Chusmita papírjait! woooow :) kezdõdik... hehe
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 01:17:34 10/10 Előzmény tücsök85
(35827/40264)
Szerintem Santosnak nem kellett és nem kell félnie a magánytól... azért magányos, mert Marisela elhagyta... Viszont ezt a szenvedést nagyon megérdemelte, mert hagyta elmenni, mert hagyja magát félrevezetni, pedig tudja, hogy Barbara hazudik, hazudik, lop, rabol és gyilkos is... Azzal is tisztában van, hogy Marisela is miatta ment el, csak még bizonyítani nem tudja... ez van méghátra: lépésrõl lépésre bebizonyítani a világnak és elsõsorban saját magának Barbara minden bûnét - és lehetõleg undorodnia saját magától, amiért egy ilyen átokkal élt együtt, és cserélte fel Marisela-val...
10/10
dzsanna3 2009 jan. 29. - 00:54:02 10/10 Előzmény tücsök85
(35826/40264)
Még egy kép Chrisrõl egy perui cikkbõl :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 jan. 29. - 00:17:01 10/10
(35825/40264)
Chris - kép egy ez évi perui cikkbõl :)