Téma: Zorro

1/10
napraforgó 2017 ápr. 03. - 12:59:41 1/10
(40264/40264)
Jujj, én emlékszem rá, nagyon gáz volt. Volt benne Xéna jelenet, Karib tenger kalózai, zombik, meg minden... Meg a hõsnõ xxxx spoiler xxx hatalmas mûszempillákkal és beondolált hajjal leláncolva kiviselt egy terhességet... Akármennyire is tudom, hogy az ilyesmiknek semmi közük a valósághoz, no de hát... azért ennyire mégse rugaszodjunk el az élettõl....

Borzzasztó volt. Valaha rég volt egy amerikai Zorro sorozat, na az volt az igazi....
kikelet54 2015 júl. 08. - 13:41:31
(40263/40264)
Olvasva a hozzászólásokat, elég vegyes a felhozatal, van benne mindenféle.

Nekem alapjában véve tetszett a sorozat, én történelmileg nem firtattam a tartalmát, szórakozásnak, kikapcsolódásnak tekintettem. Igaz, voltak benne furcsaságok, de alapjában véve tetszett az egész. Nekem szimpatikusak voltak a fõszereplõk, fõleg Zorró, az õt alakító
Christian Meierben van valami, amivel a képernyõ elé ülteti a nézõt. Igaz, hogy csak ebben az egy filmben láttam még, de felkutatom a többi filmjeit is, hátha találok valamit.

Amiért elkezdtem nézni ezt a sorozatot, az Erick Elias volt, neki már minden sorozatát láttam és erre is kíváncsi voltam. Nem csalódtam benne, jól játszotta a cigány fiú szerepét, sõt megkockáztatom, hogy õ látszott legjobban annak.

Végül is én szerettem ezt a sorozatot, ajánlom mindenkinek, aki nem veszi szó szerint a történelmet egy szórakoztatásra szánt telenovellában.
6/10
ScarlettÓ!Hara 2015 márc. 08. - 20:53:39 6/10
(40262/40264)
Nagyon, nagyon régen láttam ezt a sorozatot. Emlékszem, mennyire imádtam. Szerintem a telenovella-színészeket nagyon alábecsülik, van köztük sok tehetséges.
A sorozatról: Ma is nagyon "szépnek" találom: szép a helyszín, szépek a ruhák, szépek a felvételek (kivéve a flashbackes részeket... jujj :S), és szép a zenéje. Viszont a sztori... én szeretem a crossovereket, de ez a telenovella olyan szinten van tele klisékkel, olyan szinten nincs benne semmi eredeti, hogy néha sírva röhögök rajta. Meg az évszámok... na azokat hagyjuk. Bourbon–Pármai Mária Lujza spanyol királyné 1819-ben hunyt el, az amerikai-mexikói háború meg az 1846-tól 1848-ig tartott. Nem tudom, ki lehetett a "sztoriban" a király, Mária Lujza fia vagy pedig Mária Lujza férje, de a valóságban mindkettõ túlélte a királynõt, szóval ennyit arról, hogy a királyt meggyilkolták.
De az is lehet, hogy Mária Lujza Jozefára gondolnak, ám õ infánsnõ volt, nem pedig királynõ.
Na mindegy, a lényeg, hogy kicsit zavaros. Meg néha nagyon logikátlan. Pl: Sokáig azt a látszatot keltik, hogy Ana Camilának Kamba, Renzonak pedig Miguel felesége tetszik. Aztán hirtelen egymásba szeretnek? Ez nekem nagyon erõltetett volt.

Rengeteg karakter van, akiket nagyon szeretek
A kedvenceim: María Pía, Ana Camila, Tomás atya, García, Fernando, Olmos, Alejandro, és Pizarro (szegénnyel nagyon elbántak, pedig nem volt olyan rossz ember, mint aminek beállították.)
Diego és Esmeralda irritálnak, nem tudom miért.

Lehet, hogy hülye a kérdés, de csak nekem tûnt úgy néha, hogy Tomás atya szerelmes María Píába? Vagy ha nem is szerelmes belé, de jobban kötõdik hozzá, mint a többi nõvérhez?
Mollly 2014 szept. 17. - 22:01:30
(40261/40264)
Hát, szerencséje az alkotóknak, hogy azok a vadromantikus opera- és regény írók, akik mûveibõl összeszõtték a történetet, nem tudnak már plágiumpert akasztani a nyakukba. Van itt minden, a szabadító operák gonosz börtönparancsnoka, akit ráadásul Pizarronak is hínak (by Beethoven: Fidelio), Azucena cigányasszony (Verdi: Trubadúr), szerelméért vagy másokért önmagát ajánló nõ (szintén Trubadúr) és még sorolhatnám... A vasálarcos fogolynál (by Alexandr Duma) már kezdtem röhögõgörcsöt kapni, és kíváncsian vártam, hol lesz az obligát cserélt gyerek? Nem csalódtam, a végére lett az is. Hozzáadva a szokásos klisék: gonosz nõvér - jó nõvér, amnézia, azértisatepasidkellférjnek, amnézia, stb... Leöntve némi vadromantikus mitologikus mázzal: amazonok, rabszolgakereskedõk, kannibálok.
Hanem valamit azért mégiscsak kihagytak: a két vetélytársról ki kellett volna derüljön: valójában tesvérek, illetve valami õrülési jelenet a nászéjszakán...
malvinkicska 2014 aug. 20. - 17:32:39
(40260/40264)
Szeptember 1-tõl indul a sorozat az mtv-n délután 15,25p-s kezdéssel, aki nem látta nézze meg érdemes.
malvinkicska 2013 dec. 12. - 18:58:37
(40259/40264)
Christian Meier, és Marlene Favela nagyot alakítottak a sorozatban, a többiek is ez nem mostani de sokkal élvezhetõbb a mostanában írtaknál nem bántam meg, hogy megnéztem nagy élményben volt részem.Aki nem látta ajánlani tudom nézze meg.
malvinkicska 2013 nov. 27. - 07:54:30
(40258/40264)
Nagyon élvezetes a sorozat, a karakterek minõséget produkálnak, egy szóval nagyon jó.
malvinkicska 2013 nov. 17. - 07:51:01
(40257/40264)
A sorozatot , most kezdtem nézni a most menõ sorozatoktól , eddig még jobbnak találom, nagyon jók a színészek a hangjuk is találó volt a szinkron.
Anikó^^. 2010 szept. 22. - 19:54:05
(40256/40264)
sziasztok.Aki legakarja tölteni a Zorrot az a www.telenovelas_4ever.mlap.hu :) Manuela* nem jól írta le.. De ha még nem törlödött az oldi,akkor innen letudjátok,mert én is innen töltöttem le csak már1 hónapja :)Denézzétek emg hátha :)
10/10
dzsanna3 2010 szept. 13. - 03:32:04 10/10
(40255/40264)
Akit érdekel:

Christian Meier új sorozata az ALGUIEN TE MIRA - Valaki figyel téged c. krimi, szeptember 09-ei kezdéssel, a Christian Meier topicban követhetõ, a sori pedig a Telemundo oldalán nézhetõ meg:

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Alguien_te_mira/videos
10/10
dzsanna3 2010 szept. 13. - 03:29:42 10/10
(40254/40264)
A Zorro megy a FEM3 csatornán. Ott ismétlik.
Petterson 2010 szept. 03. - 18:42:04
(40253/40264)
Kár hogy erre a linkre, amit adtál ez a szöveg jön: A keresett oldal nem található!
9/10
Icurami 2010 szept. 03. - 18:22:39 9/10
(40252/40264)
Szia köszi h irtad azt de rá mentem és azt irja h az az oldal törtésre került .. nem tudna vki vmi más oldalt ahol megtudnám nézni magyarul vagy felirattal .. ??köszi elöre :))
10/10
offtopic
fanni.* 2010 júl. 23. - 13:22:12 10/10
(40251/40264)
Nagyon nagyon szeretem a sorozatot.:")
9/10
Icurami 2010 júl. 06. - 10:21:15 9/10
(40250/40264)
Vhol nincs fenn az összes rész magyarul ??
10/10
aranyhal96 2010 jún. 12. - 13:19:33 10/10
(40249/40264)
Szia!
Én néztem azon az oldalon a Zorrot de megszüntették azt az oldalt és szerencsére még idejében befejeztem.
Ha akarod meg adom az oldal címet de már nem jön be.
szia
10/10
aranyhal96 2010 jún. 11. - 19:10:15 10/10
(40248/40264)
képzeljétek el hogy van egy nagyon jó hírem!
A ZORROT adják a fem 3-on és még csak a 6.résznél tartanak!
Szóval nézzétek!
10/10
aranyhal96 2010 ápr. 28. - 19:21:59 10/10
(40247/40264)
Sziasztok!
Én nézem a ZORROT az interneten MAGYARUL!
Nem rég találtam meg. Na sziasztok!
nedherla 2010 febr. 26. - 19:56:35
(40246/40264)
Remélem Magyarországon is fogják majd ismételni!
10/10
dzsanna3 2010 febr. 08. - 22:14:19 10/10 Előzmény dzsanna3
(40245/40264)
Ma elkezdõdött a Telemundo-n a Zorro ismétlése déli 12 órakor (ez Magyarországon 18 órakor van)

Ezen a website-on élõben nézhetõ (amikor be van kapcsolva:)

http://www.justin.tv/andresdjs
adrima 2010 febr. 03. - 19:52:45
(40244/40264)
A zorro-t szerintetek nem fogják ismételni a fem3-on?
10/10
dzsanna3 2010 jan. 24. - 14:57:37 10/10
(40243/40264)
A Telemundo megismétli idén februártól a sorozatot - igaz, spanyol nyelvû, de megéri megnézni
9/10
henett 2009 dec. 16. - 11:12:20 9/10
(40242/40264)
Felajánlották neki a trónt, ami megilleti, de nem fogadta el, hanem visszatért a cigányok közé és megbocsájtott Fernandonak(?)
9/10
henett 2009 dec. 13. - 17:58:25 9/10
(40241/40264)
Ill. ha nem érted a spanyolt, Dzsanna hozzáférhetõvé tetet a részeket magyarul is. Meg tudud nézni a youtube-on.

http://www.youtube.com/watch?v=zTZnP7a3Xgc&feature=channel
9/10
henett 2009 dec. 13. - 17:54:46 9/10
(40240/40264)
Szia! Kb 700-800 hozzászólást kellene visszolvasnod, és akkor ott van Belle nagyszerû munkája az utolsó résszel kapcsolatosan. Most beteszem újra.

A TV2 levetítette a Zorro la espada y la rosa sorozat utolsó részét, így a napi közvetítés a mai napon lezárul. Bízom abban, hogy a képekkel és a tartalmakkal örömet szereztem, és mindenki jó érzéssel gondol vissza rá a sorozattal együtt.

---------------------------------------------------
Zorro tartalom képekkel - 2009. február 24. kedd
Magyar 122. rész; spanyol 112. rész
A SOROZAT BEFEJEZÕ RÉSZE
---------------------------------------------------

Fernando, Olmos, és Mariángel szembenéznek a végzetükkel, és a de la Vega család egyre szaporodik az évek során.

Az esküvõi ceremónia zajlik, miközben Mariángel a templom elejéhez vonszolja magát.

A kocsmában Tobías, aki részegre issza magát, kijelenti, hogy a nõk szükséges rosszak: nem tudsz élni velük, és nem tudsz élni nélkülük. Mindenki szeret egy szép nõt; az egyetlen kivétel a férjük. Néhány kalóz belép a kocsmába, és az egyikük arra szólítja fel Tobías-t, hogy folytassa költeményét. A férfi ingerülten kijelenti, hogy nem fogja folytatni egy gazember miatt.

Fernando felül a lovára, és készül menni a templomba. A kalózok feltartóztatják õt, és követelik, hogy szálljon le a nyeregbõl. A véres harc után, a kalózok és Fernando társa meghal. Fernando siet a templomba.

A kalózok megtámadják Tobías, miközben Olmos lép be a kocsmába Gerardo-val együtt. Az utóbbi megjegyzi, hogy a kalózok átkutatják a várost. Olmos úgy véli, hogy Mariángel teste hívja õt. Gerardo örül, hogy Olmos szerelmes, de a púpos ember azt feleli erre, hogy ez nem szerelem, ez átok.

Miközben a ceremónia folytatódik, García körbenéz, meglátja Fernando-t, az ajtónál figyelõzni. A tizedes kérdést intéz hozzá, és Fernando azt feleli, hogy a kalózok megtámadták a várost.García nem hisz neki, de Fernando felszólítja arra, hogy nézze meg.

Catalina és az apja a templomba sietnek, aggódnak, hogy elkésnek. A kalózok megtámadják õket, és Catalina-t elviszik. Tobías meglátja, hogy mi történt a feleségével, és megszökik azoktól, akik elkapták, hogy így megmenthesse a nõt.

Fernando továbbindul a templom belseje felé Mariángel-t megkeresni. Észrevesz egy nõt fekete köpenyben, aki egy karkötõt is visel. Fernando felismeri a karkötõt, amit õ adott Mariángel-nek, és rájön, hogy megtalálta a lányát. Ezalatt Diego-t és Esmeralda-t házastársaknak nyilvánítják ki. Miközben a tömeg ünnepel, Mariángel a menyasszonyra szegezi a fegyverét. Fernando a fegyver elé veti magát, és így Mariángel õt lövi le. A férfi összeesik, mialatt a tömeg pánikba esik és kimenekül a templomból. María Pía nagy fájdalmában felkiált. Mariángel pedig elszörnyed. Miközben az esküvõ meghívottai kimenekülnek a templomból, a kalózok kezébe kerülnek.

Minden szem Mariángel-re szegezõdik, aki azt kiabálja, hogy ne mozduljanak. Mariángel Esmeralda-nak címezve szavait, kijelenti, hogy a golyót neki szánta. Mindenki rájön, ki a csuklyás személy. Mariángel azt kiabálja, hogy otthagyták az erdõben azoknak a vadembereknek, akik majdnem elevenen felfalták õt. Kijelenti azt is, hogy úgy fog visszatérni, amilyen volt, és hogy õ lesz a legrosszabb rémálmuk. Végül a pokolba küldi õket, és kimegy a templomból.

Kint Olmos és Gerado figyelik Mariángel-t, miközben lefelé vonszolja magát. A nõ megfordul, és meglátja az átkozott púpost. Kijelenti, hogy halottnak kellene lennie. Olmos felé lép, mondván, tudta, hogy életben van. Mariángel rákiált, hogy tûnjön a közelébõl, undorító szörnyetegnek nevezve a férfit. Olmos azt mondja neki, hogy jöjjön ide, hogy megölhesse õt. Elõször érezni akarja tüzes arcát, ami úgy éget, mint a nap. Leszedi Mariángel fejérõl a köpenyt, így Mariángel feje láthatóvá válik. Mariángel megkérdezi tõle, miért van megrémülve, majd megjegyzi, hogy õ gondolta, hogy a férfi szereti õt. Azt követeli Olmostól, hogy haljon meg egyszer és mindenkorra, majd lelövi õt. A férfi ledöfi õt, erre a nõ megragadja a férfi fejét, elordítva magát. Olmos és Mariángel összesnek, és meghalnak, arccal egymás felé, nyitott szemmel, egymást nézve.

Catalina kiabál a kalóznak, hogy engedje el õt. Tobías a helyszínre érkezik, azt kiáltva a férfinak, hogy tegye le a feleségét. A kalóz elmosolyodik és beleegyezik abba, hogy leteszi Catalina-t, mert így megölheti a férfit. Tobías elõreugrik, és megöli a kalózt. Tobías majdnem elájul. Catalina átöleli õt. Tobías megígéri, hogy soha nem hagyja õt magára. A nõ kijelenti, hogy a jövõben harcolni fognak egymásért.

A kalózokat fokozatosan gyõzik le.

María Pía könyörög Agapito-nak, hogy mentse meg Fernando-t, de azt mondja, hogy túl késõ. María Pía zokog, miközben Fernando meg van gyõzõdve arról, hogy ez volt a sorsa. Fernando bocsánatot kér Alejandro-tól és Diego-tól. Fernando látja, hogy Regina szólítja õt, hogy jöjjön. A férfi azt mondja, hogy nincs sok ideje. María Pía folytatja a zokogást. Diego közelebb lép hozzá és azt mondja, hogy megbocsát Fernando-nak. Alejandro is kijelenti, hogy õ is megbocsát neki Fernando Almudena-hoz és Esmeralda-hoz szól. Bocsánatot kér tõlük mindenért, amit velük tett. Regina újra szólítja Fernando-t. Fernando elmondja María Pía-nak, hogy mindig szeretni fogja õt. Fernando meghal, és María Pía megsemmisülve zokog.

A de la Vega család és barátaik viszik Fernando és Mariángel koporsóját a köztéren keresztül a temetõbe. Tomás atyát hallani, amint kijelenti, hogy Fernando-nak megbocsátott az Isten, amiért megbánta a bûneit. Tomás atya reméli, hogy Mariángel meghallja majd az imáikat, és az együttérzésüket, és így elnyeri majd Isten bocsánatát. María Pía-t is hallani, amint azt mondja, hogy tudja, hogy az Isten egy nap egyesíti Fernando-val, mert minden az életükben a szerelem gyümölcse volt.

Hónapokkal késõbb María Pía megszüli a lányát, akit Fernanda-nak nevez el, megtisztelve ezzel az apját. Alumdena azt mondja María Pía-nak, hogy szeretettel és odaadással fogják körülvenni. Majd hozzáteszi, hogy reméli, hogy õ is hasonló figyelmet kap, amikor – Alejandro meglepve néz rá. Almudena bejelenti, hogy gyermeket vár. Diego kijelenti, hogy testvére lesz.

A testvériséggel folytatott találkozón Tomás atya kijelenti, hogy azzal, hogy Montero és Pizarro meghalt, mentesültek a zsarnokságtól. Zorro lép be, és kijelenti, hogy visszaadja a kardját. Amióta a katonai uralomnak vége, Zorro-ra nincs szükség. Zorro megesküszik, hogy készen áll, ha bármi probléma lenne a jövõben.

Egy évvel késõbb

María Pía és Almudena a de la Vega birtok nappalijában ülnek a gyermekeikkel. A dada elviszi lefektetni Fernanda-t, és Almudena kimenti magát, amikor észreveszi Alfonso urat az ajtóban. María Pía megfordul és meglepõdik, mikor meglátja Alfonso-t. A férfi azt mondja, hogy Európában volt, amikor hallott Fernando-ról, és hogy sajnálja. Most átutazóban van egy üzlet miatt, és szerette volna a nõt látni. Bevallja, hogy még mindig szereti. María Pía Fernando-ról kezd beszélni, de Alfonso félbeszakítja õt. Majd azt mondja, hogy tudja, hogy nem helyettesítheti Fernando-t, de szeretné, ha lenne helye a nõ szívében.

6 évvel késõbb

Diego és Esmeralda váltanak egy gyors csókot, miközben az erdõben sétálnak. Szétrebbennek, amikor a fiuk, Alejandro odamegy hozzájuk.

A tóparton Diego és a kis Alejandro horgásznak, mialatt a család többi tagja piknikezik.

García és Cifuentes a köztéren sétálnak, és arról beszélgetnek, hogy semmi nem fog többé a várossal történni. Cifuentes úgy véli, hogy Zorro Spanyolországba ment a királynõvel. García viszont kijelenti, hogy Zorro nem mehetett el. Õ az övék és még velük van, és vigyáz rájuk.

Diego szabadon engedi Tornádót. Azt mondja a lovának, hogy nem lenne tisztességes dolog, ha megtartaná õt. A férfi azt reméli, hogy Tormádó talál majd magának egy szép kancát, aki boldoggá teszi. Bármikor meglátogathatja õt, amikor csak akarja.

Hónapokkal késõbb

Esmeralda azt javasolja, hogy Alejandro-nak kellene egy kis húg. Diego megkérdezi, vajon Esmeralda tudja-e, hogyan készülnek a kis húgocskák. A férfi suttog valamit a fülébe.

Diego idegesen járkál fel-alá a szobában. Alfonso és Alejandro is azt mondja neki, hogy nyugodjon le. Diego megpróbálja elhagyni a szobát, de María Pía megállítja õt, mondván legyen türelmes. Dolores lép be, és bejelenti, hogy Diego-nak lánya született. Diego belép a szobába és találkozik a lányával. Esmeralda elmondja, hogy csak az édesanyja hiányzik neki. María Pía biztosítja õt arról, hogy a nõ hamarosan meglátogatja. Esmeralda közli, hogy a lányát Elena-nak nevezte el. García lép be, elnézést kér, de rossz hírei vannak: A királynõ, María Luísa meghalt.

Los Angeles városa egy emlékünnepséget tart a királynõ tiszteletére.

Évekkel késõbb

Az ebédnél Alejandro bejelenti, hogy egy új katonai parancsnok fog uralkodni Los Angeles-ben. Az új parancsnok hamarosan érkezik, és Alejandro úgy véli, hogy ez nem furcsa lépés, tekintve, hogy a Mexikóval folytatott háború esõsödik. Esmeralda nagyon aggódik, hogy egy Montero-hoz hasonló ember kerülhet újra hatalomra. Az egész család aggódik. Késõbb Esmeralda elmondja Diego-nak, hogy meg van rémülve. Korábban csak ketten voltak, de most már gyermekeik vannak. Esmeralda azon tûnõdik, vajon a férfi újra Zorro lesz-e, és a férfi azt válaszolja, hogy habozás nélkül azt mondja, hogy az lesz.

Diego tanítja a fiát – aki immár egy fiatal férfi -, vívni. Ezalatt az új katonai parancsnok, egy gõgös ember, megérkezik, és kijelenti, hogy ez egy jó hely lesz arra, hogy szolgálja a királyt.

Diego folytatja a fia tanítását. A titkos barlangban a két férfi gyakorolja a lövészetet. Diego elmondja a fiának, hogy az új parancsnok problémákat okoz, és itt az idõ a cselekvésre. Majd megkérdezi, hogy Alejandro szembe szállna-e a parancsnokkal. Már majdnem olyan jól képzett, mint Diego. Bernardo hozza Alejandro új lovát. A fiú izgatott. Felveszi az álruhát, és hallhatjuk, amint mondja, amit az apja is mondott évekkel ezelõtt:

Viselem a fekete álarcot, hogy elfedjem a személyazonosságom. Eltakarom magam a fekete köpennyel, hogy megvédjem magam az ellenségtõl. És megragadom a kardom, hogy igazságot szolgáltassak.

Esmeralda üdvözli a Zorro-nak öltözött fiatal Alejandro-t, miután a fiatal férfi Diego-val együtt találkozott a testvériség tagjaival. Esmeralda megkérdezi, vajon elfogadták-e Zorro-ként. Diego kijelenti, hogy természetesen elfogadták. Esmeralda emlékezteti Alejandro-t, hogy a kötelezettsége az, hogy minden éjjel hazatérjen. Miközben a fiatal Zorro ellovagol, Diego és Esmeralda megcsókolják egymást. Egy közeli dombról Zorro köszön a szüleinek. Diego és Esmeralda újra megcsókolják egymást, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

VÉGE
MnTáli 2009 nov. 19. - 14:23:31
(40239/40264)
Sziasztok!

Nem tudjátok, lehet valahonnan vásárolni zorro nyakláncot (amelyiket magához veszi Banderas a testvére megölését követõen)?
andika91 2009 okt. 11. - 18:35:47 Előzmény henett
(40238/40264)
köszi a linket :)
andika91 2009 okt. 11. - 18:34:07 Előzmény dzsanna3
(40237/40264)
szerintem az a promo elég jól sikerült a lola calamidadesröl :) amiben christian meier van :) igen arról is halottam már hogy a Dona barbarában meg gabriela spanic lett volna:) de azt nem tudom hogy hogyan :)
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 14:25:43 10/10
(40236/40264)
Zorro, la espada y la rosa - fõszerepben: CHRISTIAN MEIER - magyar nyelvû változata újra megnézhetõ a youtube-on - 122 részben:

http://www.youtube.com/watch?v=zTZnP7a3Xgc&feature=channel
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 14:11:52 10/10
(40235/40264)
A ChM fórumon megtalálsz - átmentem.
9/10
offtopic
henett 2009 okt. 11. - 14:08:03 9/10
(40234/40264)
Szia! Ha már a wiki szóba került...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Christian_meier
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 14:00:14 10/10
(40233/40264)
A DB elsõ promója is fent maradt a youtube-on Gabriela Spanic-val, de változtattak, és Edith Gonzáles-sel forgatták...
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:58:39 10/10
(40232/40264)
Igen, a promo még a Doña Barbara elõtt készült, és fent maradt a youtube-on, de esze ágában sincs eljátszani :)
Abban viszont igazad van, hogy vele siker lenne a sorozat :)
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:57:26 10/10
(40231/40264)
Keress rá a youtube-on.
Viszont összetévesztettem, nem azt adták le magyarul, hanem a No se lo digas a nadie (Ne mondd el senkinek) c. filmjét, bocsi :) Nem is egyszer láttam már, de mindig éjjel adják, mert melegekrõl szól :)
andika91 2009 okt. 11. - 13:55:46
(40230/40264)
csak azért gondoltam hogy benne maradt a lolában mert youtubon a sorozat promoja vele van leforgatva :) de már wikipediában más van irva :( mondjuk szerintem jobb lenne õ a lolában:)
andika91 2009 okt. 11. - 13:51:39
(40229/40264)
arról a mozifilmjérõl még én nem halottam sajna :D
andika91 2009 okt. 11. - 13:50:40
(40228/40264)
nagyon köszönöm :)
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:48:26 10/10
(40227/40264)
Ja, és megvan magyarul a La mujer de mi hermano - A bátyám felesége c. mozifilmje is
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:45:40 10/10
(40226/40264)
Eddig ennyi mûve volt:

BIOGRAFIA DE CHRISTIAN MEIER
NOMBRE REAL: CHRISTIAN DIETRICH MEIER ZENDER
NOMBRE ARTÍSTICO: CHRISTIAN MEIER
FECHA DE NACIMIENTO: 23 DE JUNIO - 1970
LUGAR DE NACIMIENTO: LIMA PERÚ
NACIONALIDAD: PERUANA
ESTATURA: 1.88 MTS
IDIOMAS: ESPAÑOL - INGLÉS

EXPERIENCIA LABORAL

TELEVISIÓN

Gorrión (Telenovela) (Personaje: Gabriel -Protagónico-)
Prod. Humberto Polar / Dir. Danny Gavidia / Panamericana de TV, Perú, 1994.

Malicia (Telenovela) (Personaje: Francisco -Protagónico-)
Prod. Luis Llosa / Dir. Luis Barrios / Iguana Producciones, Perú / 1995.

Obsesión (Telenovela) (Personaje: Jimmy -Protagónico-)
Prod. Luis Llosa / Dir. Luis Barrios / Iguana Producciones, Perú / 1996.

La Noche (Telenovela) (Personaje: Daniel -Protagónico-)
Prod. Luis Llosa / Dir. Luis Barrios / Iguana Producciones, Perú / 1996.

Escándalo (Telenovela) (Personaje: Álvaro -Protagónico-)
Prod. Luis Llosa / Dir. Luis Barrios, Luis Llosa, Aldo Salvini / Iguana Producciones, Perú / 1997. – Periódico: LA OPINIÓN
Luz María (Telenovela) (Personaje: Gustavo -Protagónico-)
Prod. Rodolfo Hoppe / Dir. Eduardo Macías / América Producciones, Perú /1998.

Isabella (Telenovela) (Personaje: Fernando -Protagónico-)
Prod. José E. Crousillat, Rodolfo Hoppe / Dir. Rubén Gerbasi, Eduardo Macías /América Producciones, Perú /1999.

Me Muero por Ti (Telenovela) (Personaje: Alfonso -Protagónico-)
Prod. José Manuel Brandariz / Dir. Pepe Sánchez / Rubicon Entertainment Inc, USA / 2000.

Amores, Querer con Alevosía (Telenovela) (Personaje: Pablo -Protagónico-)
Prod. Luis Vélez, Rossana Arau / Dir. Luis Vélez / TV Azteca, México / 2001.

Lo que es el Amor (Telenovela) (Personaje: Efrén -Antagónico-)
Prod. Alicia Carvajal, Alberto Cervantes / Dir. Eloy Ganuza, Carlos E. Sánchez / TV Azteca, México / 2001.

Luciana y Nicolás (Telenovela) (Personaje: Nicolás -Protagónico-)
Prod. Jimmy Artega / Dir. Grazia D’Angelo / Alomi Producciones, Perú / 2003.

Luna, la Heredera (Telenovela) (Personaje: Mauricio -Protagónico-)
Prod: Gonzalo Córdoba / Dir: Juan C. Villamizar / Caracol TV, Colombia / 2004.

La Tormenta (Telenovela) (Personaje: Santos -Protagónico-)
Prod. Hugo León / Dir. Mauricio Cruz / Telemundo - RTI, Colombia / 2005 – Pa mula… tigre: Santos Torrealba (la madre de ST: Surima Brito)

El Zorro, La Espada y la Rosa (Telenovela) (Personaje: Diego de la Vega -Protagónico-)
Prod. Andrés Santamaría / Dir. Mauricio Cruz / Telemundo - RTI, Colombia / 2006 - 2007. – Grabación: Villa de leyva

Doña Bárbara (Telenovela (Personaje: Santos Luzardo – Protagónico)
Prod. /Telemundo – SONY – RTI, Colombia /2008 – 2009

CINE

Watchers III (Largometraje) (Personaje: The Outsider -Protagónico-)
Prod. Roger Corman, Luis Llosa / Dir. Jeremy Stanford / USA, Perú / 1993.

No se lo Digas a Nadie (Largometraje) (Personaje: Gonzalo -Protagónico-)
Prod. José M. Garasino / Dir. Francisco Lombardi / Lola Films, España-Perú /1998.

Ciudad de M (Largometraje) (Personaje: Pacho -Protagónico-)
Prod. Gustavo Sánchez / Dir: Felipe Degregori / IncaFilms, Perú / 2000.

Un Marciano Llamado Deseo (Largometraje) (Personaje: Jorge -Protagónico-)
Prod. Carmela Castellano / Dir: Antonio Fortunic / Focus Prod, Perú / 2003.

La Mujer de Mi Hermano (Largometraje) (Personaje: Ignacio -Protagónico-)
Prod. Stan Jakubowicz / Dir. Ricardo de Montreuil / Shallow Entertainment, USA / 2005.

MÚSICA

Grupo Arena Hash (Disco: Arena Hash)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / CBS, Perú / 1988)

Grupo Arena Hash (Disco: AH, AH, AH)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Sonosur, Perú / 1991.

Christian Meier (Disco: No me Acuerdo quién Fui)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 1996.

Christian Meier (Disco: Primero en Mojarme)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 1999.

Christian Meier (Disco: Once Noches)
Autor, compositor y productor: Christian Meier / Roma Records, Perú / 2002.

COMERCIALES

Imagen de NEXTEL.
Imagen de Almacenes RIPLEY.

PREMIOS

Premio Entre Bambalinas, entregado por la revista Entre Bambalinas como Actor Revelación / Perú, 1995.

Premio Mara de Oro en Venezuela, como Mejor Actor Protagónico por Luna La Heredera / 2004.

Premio del Canal Caracol como Mejor Actor Extranjero por su participación en la telenovela La Tormenta / Colombia, 2005.

Premio revista TeleNovelas de Bulgaria como Mejor Actor Protagónico por su participación en la telenovela La Tormenta / Bulgaria, 2007.

Nominado a los premios Juventud como Mejor Actor del año por su participación en la cinta La Mujer de mi Hermano / Miami, 2007.
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:42:08 10/10
(40225/40264)
Nem, a Lola-t más játssza, mert õ már nem vállal többé hosszú sorozatokat - csak max 50 részig, és mozifilmet
(Szeretne néha a családjával is lenni már :)
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:41:13 10/10
(40224/40264)
Magyarul csak 3 sorozata van meg: a Luna la heredera (Luna, az örökösnõ) a Luz María, és a Zorro, La espada y la rosa (Zorro, a kard és a rózsa)
andika91 2009 okt. 11. - 13:40:23
(40223/40264)
jah tényleg :) és a lola calamidadesben is õ van most vagy már nem?
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:39:19 10/10
(40222/40264)
Azt is felteszem - de az nincs meg még magyarul - majd csak, ha végre levetíti a Tv2
10/10
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:38:41 10/10
(40221/40264)
dehogynem tudom : A Doña Barbara
andika91 2009 okt. 11. - 13:36:45
(40220/40264)
:) azt nem tudod véletlenül hogy a zorro után van e valami sorozata?
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:35:07 10/10
(40219/40264)
majdnem :)
andika91 2009 okt. 11. - 13:31:54
(40218/40264)
:D és neked minden christian meieres sorozat megvan?
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 13:30:17 10/10
(40217/40264)
ámen :)
andika91 2009 okt. 11. - 13:26:20
(40216/40264)
akkor az jó :) reméljük nem is küldenek már levelet :D
10/10
offtopic
dzsanna3 2009 okt. 11. - 11:51:03 10/10
(40215/40264)
Eddig csak két részlet: a 001.6 és a 003.1 volt megjelölve, azokat töröltem - és azóta nem figyelmeztettek, tehát úgy néz ki, fent marad sorozat, nézhetitek :)