Tisztán és józanul

Bakancslistához adom
Clean and Sober
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 124 perc, 1988

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az alkoholista és drogfüggő Daryl Poynter ingatlanügynök egy reggel arra ébred, hogy egy kokain-túladagolásban meghalt nő fekszik mellette az ágyban. Nem sokkal később telefonálnak a munkahelyéről, hogy az egyik ügyleténél nagyobb pénzösszeg hiányzik. Daryl jobbnak látja ha eltűnik egy időre, ezért úgy dönt, befekszik egy kórházba elvonókúrára. Valójában nem leszokni akar, hanem elbújni a rendőrség és a problémák elől. A csoportterápiát semmibe veszi, gúnyt űz kezelőorvosából, viselkedése miatt ezért elküldik. Boldogan kilép a kórház ajtaján, de hamarosan rájön, hogy nincs hová és kihez mennie. Visszatér a hasonló sorsú betegek közé, ahol találkozik Craiggel, aki korábban maga is drogfüggő volt, és átlát minden trükkön, amit Daryl megpróbál bevetni.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
horas 2010 júl. 12. - 23:15:50
Ezt egy jó dolognak tartom,de ha elõvesznek régebbi filmeket akkor olyanokat kellene,amik télleg jók voltak,most lehet,hogy másnak tetszene,de nem hiszem,hogy véletlenül nem tud errõl a filmrõl szinte senki.
Michael Keaton-tól sokkal inkább megéztem volna az egyik Batman filmet vagy a Csendes Terror-t de az Életem címû filmje is sokkal emlékezetesebb ennél.
Ford Mustang 2010 júl. 12. - 23:01:57
Igen, érdekes hogy jócskán régi film és az HBO mégis leadja. Mostanában elég sok korábbi filmet ad le, nem tudom mi lehet ennek az oka. Egyébként a filmet nem ismerem, nem is láttam, pedig meg akartam nézni, de lehet jobban jártam hogy nem tettem, ahogy mondod nem ér jóformán semmit.
horas 2010 júl. 12. - 22:48:00
Hát kb a felénél tart ez a film,de már nem tudom követni.Nagyon gyenge,pedig az alapötlet nagyon jó volt,de ennyire látványosan nem tudnak majd vele mit kezdeni azt nem gondoltam volna.Kiváncsi voltam a filmre mert szeretem Michael Keaton ekkoriban volt a csúcson és Morgan Freeman neve is húuóerõ volt,és alapvetõen volt egy kis érdekessége,hogy régebbi film,de teljesen független ezektõl a színszéketõl,nagyon gyenge film,nem történik benne szó szerint semmi.