Pindúr pandúrok

Bakancslistához adom
The Powerpuff Girls
amerikai animációs film, 73 perc, 2002

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A város, Bogárfalva romlott helyként ismert. Burjánzik a bűnözés, az emberek félnek elhagyni az otthonaikat és a Polgármester képtelen ez ellen bármit is tenni. Visszagondolva a boldogabb és egyszerűbb időkre, Bogárfalva derék lakosa, Plutónium professzor úgy dönt, megteremti a kicsi lányt, akit illően felnevelve a jóra taníthat. A kísérlet mindaddig a tervek szerint ment, amíg laboratóriumi asszisztense, Jojo, a majom véletlenül bele nem öntött a keverékbe egy kis erőt adó X vegyszert. A professzort kis híján sokkot kapott, amikor a füst kitisztult és meglátta, hogy nem egy, nem is kettő, hanem három tökéletes kislányt teremtett.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mushi 2014 márc. 24. - 23:45:47
remélem azért vágjátok, hogy ez a téma a rajzfilmé és nem a rajzfilmsorozaté...

SPOILER
ma néztem meg a filmet, az eleje még okés volt, mondjuk úgy az elsõ 10 perc, aztán jött az, hogy szétb*szták bogárfalvát és csak röhögtek. még ha nem is voltak vele tisztában, mire képesek, azért igazán észrevehették volna magukat. pluszban 5 perc vinnyogás szünet nélkül.

asszem a 10 perces részekben még okés ez a mese, de több, mint egy órában már túlzott.
MJandBJfan 2012 ápr. 17. - 21:33:42 Előzmény Mermaid
Ha szeretitek a Cartoon Network-ot, szavazzatok a Pindúr Pandúros tablóképünkre! Város: Veszprém, Iskola: Padányi, Osztály: 12.H 2008-2012 :))) Mindennap lehet egyet szavazni!
https://apps.facebook.com/tabloverseny/?tablo=1535
Mermaid 2008 szept. 05. - 15:39:08 Előzmény kevinspéci
Disney mesék forever!!!
Android666X 2008 jún. 11. - 13:28:43
Ez a változat amúgy arra készült hogy kifigurázza az animéket (tudod az japán). Nekem sem tetszik, lévén nagy anime-fan vagyok. Ja és van egy japán változata is, amit meg imádok, mert nem ilyen béna. XDDD
kevinspéci 2007 okt. 05. - 14:02:04
Jaj, vazze. Borzalmas, mint a magyar csatornákon vetített rajzfilmek többsége. Hihetetlen színvonaltalan. Csodálkozunk, hogy az ultrahülye amcsi tinik lassan hetente mennek azzal a céllal suliba, hogy kiirtsák, aki csúnyán néz rájuk, ha ilyen rajzfilmeket (japán készítésûekrõ nem is szólva...) néznek kiskoruktól...?

Részemrõl maradok a jó kis Disney-rajzfilmeknél. A múltkor a Gumimacikon például még 24 éves fejjel is széjjelröhögtem magam.

- Feneséges Henceg feat. Tódvart - :)