Páncélba zárt szellem 2. - Ártatlanság

Bakancslistához adom
Ghost in the Shell 2. - Innocence
japán animációs film, 99 perc, 2004

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

2032-ben az "ember" szó jelentése már nem egyértelmű. Kiborgok, androidok és mechanikus bábuk léteznek egymás mellett. Azok, akik szerves testben élnek, megpróbálják fenntartani az emberiség elhalványult eszményét. Batu kiborg, rendszerében csupán halvány nyoma van eredeti természetének. Társával, Togusával, aki túlnyomó részt ember, nyomozni kezdenek egy sorozatgyilkosság ügyében, amit megvadult androidok követtek el. Nyomozásuk során felderítenek egy örömlánybaba piacot és az őket, a "gynoidokat" előállító kétes vállalkozást. A vad kitörésekre hajlamos Batu megpróbál ragaszkodni annak maradékához, amit a lelkének lehet tekinteni, de kísérti előző partnerének, egy női androidnak, a nyomtalanul eltűnt Őrnagynak az emléke.

Stáblista:

Szereplők

Bato hangja
Togusa hangja
Motoko Kusanagi hangja
Ishikawa hangja

Hozzászólások

Szerinted?
maggot1111111 2017 febr. 26. - 12:26:26
Hú, ez mekkora csalódás volt az elsõ részhez képest... a CG, a történet, meg az egész üzenet marhára erõltetett volt. Arról nem is beszélve, hogy bár szeretem a kikacsintásokat, meg a cameo jellegû dolgokat, de itt az Oshii féle basset hound-os jelenetek annyira betolakodtak az egész történetbe, hogy teljesen besokalltam tõle, arról nem is beszélve, hogy az egyik jelenet egy az egyben a szintén Oshii által rendezett Avalon filmbõl volt átvéve. Nagyon nem volt helyén kezelve ez a fogás (sem).
anime.forever 2008 febr. 22. - 20:06:00
Szia!Nekem a páncélba zárt szellem is nagyon tetszett...mint ahogy a vándorlo palota..Kissé megilletödtem mikor megláttam hogy mit irtál rola!100%-ban igazad van!Igaz én a Páncélba zárt szelem-böl csak az elsõ részét láttam!Viszont kár hogy nem ismerik anyira ezt az animét is mint példáula vándorlo palotát! Igaz a vándorlo palotát jobban szeretem mint a páncélba zárt szellemet de mégis megfogott!Nagyon jó hogy csináltál erröl is egy forumot!:) Szijja!!:)