TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök

Bakancslistához adom
Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT)
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai animációs film, 93 perc, 2007

Értékelés:

78 szavazatból
Szerinted?

Furcsa dolgok történnek New Yorkban, és hamar kiderül, hogy a városnak még soha nem volt ennyire szüksége a Tini Nindzsa teknőcök segítségére, mint most. Ugyanis a különc milliomos, Maximillian Winters őrült bosszúra készül, miután felfüggesztik munkáját. Az a terve, hogy egy régen halott hadvezér emberfeletti hatalmát rászabadítja a városra, és kipróbálja egy ősgonosz átok hatásosságát. Leonardo és barátai, Raffaello, Michelangelo és Donatello újra előmásznak a csatornarendszerből, hogy megvédjék a várost és a világot a sötét erőktől. Szerencsére még mindig számíthatnak régi barátaik, April O'Neill és Casey Jones segítségére.
Bemutató dátuma: 2007. szeptember 6. Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Szereplők

Leonardo hangja
Michelangelo hangja
Donatello hangja
Raphael hangja
April O'Neil hangja
Master Splinter hangja
Casey Jones hangja
Max Winters hangja
Greasy Chef hangja

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Lajos Toth 2023 dec. 09. - 21:05:07 10/10
OK. Viva TMNT 2007. Full Movie Film USA 2007
10/10
EvilNobara 2013 aug. 29. - 23:04:48 10/10
Végre megtekintettem én is a filmet. Bár elõször megijedtem a neten látott képektõl, mégis hamar sikerült megbarátkoznom az új dizájnnal. A történet is jó volt, bár az April által elõadott "nagy hadvezér" históriát kissé összecsapottnak találtam, és (gondolom) feltételezték, hogy aki leül megnézni ezt a filmet, már tisztában kell legyen a "Teknõcök univerzum" alapjaival, így annak bemutatására sem szántak túl sok idõt.

*spoliler*

Igen. Voltak benne logikai bakik, pl.: ha a szörnyek "már régóta kínozták az emberiséget", ugyan miért az utolsó másodpercekre tartogatta Winters a begyûjtésüket, vagy a szeretett hadvezéreit miért olyan lassan szedte össze, ha egyszer már évszázadok óta élt... de mindezt leszámítva, egy igen szórakoztató, egész estés 3D anim filmet láthattunk.

*spoiler vége*

Szerencsére a koreai programozók is kitettek magukért, így tényleg minõségire sikeredett az animáció.

U.i.: XD Csak nekem volt kicsit "Blizzard"-os a feeling a kezdõ animációnál?!
8/10
MMLaca 2010 júl. 02. - 21:47:00 8/10
Na megnéztem! Féltem tõle, hogy elrontják majd valami bugyuta storyval, de egész jóra sikeredett. Minõségre kiváló, maga az egész film szépen kidolgozott.

Egészen nosztalgikus tud lennie azok számára akik ezen teknõsök virágkora alatt nõttek fel. Én azt kaptam tõle amit vártam!

Nincs mit rajta tovább magyarázni, nem szabad tõle hatalmas csodát várni, ez a film csak egyszerûen jó, és kész! Nálam 10/8!
10/10
DarkGirl 2010 febr. 14. - 21:23:21 10/10
Igen,valóban jó volt. :) Én is 10-est adtam rá. :)
gopocher 2009 márc. 23. - 11:07:12
én jót aludtam a film allatt
starski96 2009 márc. 22. - 19:23:02
király volt ez a film naogy zsír volt kár hogy nem láttam az elejét de a végére értem NEM ANYIRA!

sõt már játékba is megvan már mióta demóba kárrrr!!!!!

hát elõre NINDZSÁK
Hilaryfan17 2009 márc. 22. - 17:53:59
sztem sza.r volt!!! A rajzfilmsorozat jobb volt!!!!
10/10
RaeRo 2008 júl. 26. - 18:39:08 10/10
Ez érdekes film volt, kár, hogy délután adták le (így eléggé lemaradtam róla) és csak angolul tudtam megnézni, szóval a magyar szinkronról nem nyilatkozhatok, de az angol hang az tuti volt ;)
Azt sajnálom, hogy Don és Mikey kicsit háttérbe szorult. A Raph kontra Leo nekem annyira nem jött be(az egyet jelent azzal, hogy majdnem leestem a székrõl izgalmamban, mikor elkezdtek egymással harcolni xD). A rajzfilmben a Mikey-Raph "konfliktusok" voltak jók, de azokon inkább csak nevetni lehet.
De Raph aztán szétvágta Leo-t, végre kapott egy leckét a mi egyetélen "Jungle boy"-unk.
A film eleje szerintem totál unalmas, úgy második nézésre inkább beletekertem, mire elérkezett az April-Leo-s rész. Ott Donnie-nak volt egy jó jelenete, az tetszett, mikor IT tech supportot alakít xD.
Szóval voltak benne jó és nemjó részek is, cselekményt tekintve szerintem most nem a szörnyeken és a Zúzó stílû gazembereken volt a hangsúly, inkább ezeken a szörnyû családi viszályokon.
Grafikai szempontból a tekik jól voltak megcsinálva(sõt mitöbb, baromi jól), az emberek elég érdekesen néztek ki, Szecskának pedig jót tett ez a fajta grafika. Nem volt élethû, de szerintem egy animációs filmben nem is ez a fontos.
Arra pedig kíváncsi lennék, hogy lesz-e folytatás. Egyébként a film végén Karai(vagy nemtom hogy írják) mondott valami érdekeset, hogy "Hamarosan még lesznek közös ügyeink. Amikben majd feltûnnek ismerõs arcok a múltatokból."
Tehát várom a fejleményeket és reménykedek :)
Jó film volt, egy élmény!
tzseni 2008 máj. 25. - 21:41:30
Szerintem is igen jól eltalálták ezt a kis történetet. A kidolgozása sem volt rossz. Elég volt ahhoz, hogy nézhetõ és szórakoztató legyen.
A 13. szörny nem a „kis piros izé” volt!!:D Az tény, hogy a tábornokok nem akarták a 13. szörnyet begyûjteni, és csak ezután a jelenet után találkoztunk a „kis piros izével”, de az is elhangzott, hogy még 2 szörny hiányzik, azaz volt még 1 a „kis piros izén” kívül. A végén, amikor megnyitották a kaput, és mutatták a szörnyeket, akkor az a „kis piros izé” már ott volt köztük, tehát már begyûjtötték.
A halhatatlan harcos onnan tudta, hogy ott nyílik majd meg a kapu, hogy ott nyílt meg 3000 évvel korábban is. Mutatták a helyet a film közben, amikor meséli April a történetet. És mivel ugye a faszi halhatatlan volt, bõven volt lehetõsége kialakítani magának ott egy birodalmat ennyi idõ alatt.
Összességében nekem is nagyon tetszett a film, de fõleg a hangulata volt, ami igazán megfogott. Ami külön öröm volt számomra, hogy végre kiélezték a Rafi-Leo szituációt, mert eddig csak lógott a levegõben, de sosem lett belõle semmi. Rafi ráeszmélt arra, hogy a saját testvérével hadakozik, és belátta, hogy értelmetlen ez a hozzáállás, sõt, arra is rá kellett jönnie, hogy amíg nem változtat a viselkedésén, addig nem is érdemelheti ki, hogy vezetõ legyen. Plusz szembesült azzal, hogy Leo-nak ez mekkora felelõsség. Leo pedig be kellett látnia a tényt, hogy nem minden helyzetben verhetetlen, és a csapat vezetése nem egyenlõ az állandó utasítgatással. Mindketten tisztázták végre, hogy EGY CSAPATNAK a tagjai, és azt, hogy milyen helyet kell a csapatban betölteniük. Az ellentétük csak gyengítené õket!
Egy élmény volt látni!!
sandros5000 2008 máj. 24. - 21:22:28
Nekem is tetszett, könnyed kis szorakozás volt, régen olvastam a képregényt, de nem jutott sok részig. Tetszett a kidolgozás, jók voltak a csatajelenetek, a történet sem volt rossz, bár tényleg emlékeztett a Penge 3-ra.
A karekterek, inkább Miki volt elemében, de hát õ mindig nyomja a vakert. Rafi és Leo, tudom õk sokat vitatkoztak, bár úgy emlékszem hogy Rafi nem volt jobb harcos Leonál...
Kara Yi, pedig nem volt ennyire jó, bár Leo-val volt egy tisztelve utállak, mégis jó fej vagy viszony ha jól emlékszem...
Android666X 2008 máj. 24. - 20:39:16
Nekem nagyon bejött, lány létemre odavagyok a teknõcökért. Az animáció csúcs lett, a harci jelenetek pazarak (különösen az esõs harc-rész), a poénok is átjöttek. Különösen az tetszett, hogy megõrizték a karakterek jellegzetességeit. Szóval én imádom, egy éve vártam rá.

Amúgy April a képregényben tanul harcolni, a rajzfilmben, meg a régi filmekben azonban nem. Úgy tûnik itt vettek picit a képregénybõl is.
AvatáR Gil Maerth 2008 máj. 24. - 19:18:02
Hát én láéttam. nem is tudom mit mondhatnék. A rajzos mûfaj kibõvitette a határait.
Probáltak bele komoly konfliktusokat tenni.
Bár ott logikailag elnézték, hogy a 13-adik szörny a kis piros izé volt :)
A vége hajazott a Blade (Penge) cimû sztorira. :D
April meg sose volt nindzsa harcos :)
És honnan tudta a milliomos, hogy pont ott ahol a leendõ tornya fog állni, a konstelláció ereje oda fog becsapodni????
3 ezer évre elõre kiszámitotta? :)
és Kara Yi? õ eredetileg Zúzó tanitványa volt nem?
A végére meg a Talpas Klán és a teknõcõk puszipajtások lettek? :)))

Érdekes igy animációban nézni.
Geri23 2008 máj. 24. - 16:36:18
Érdemes megnézni? A rajzfilmet szerettem kiskoromban, remélem ez is lesz olyan jó!
dtm 2008 máj. 24. - 15:24:52
Sztem elég egyszerû a sztorija. Jó, gyerekfilm, de túl szokásos. Grafikailag jó volt. De nem voltak olyan lazák benn a teknõsök. Nem jött be, hogy haragudott egymásra a Leonardo, meg a Rafaello. Túl komollyá tette a filmet. Azért érdemes megnézni.
10/10
tomato33 2008 máj. 24. - 15:16:20 10/10 Előzmény escaper
Lehet hogy Ócsón adták:D
egyébként én láttam...bejött
escaper 2008 máj. 24. - 13:23:19
ez számomra is furcsa, pedig imdb-n sincs olyan rossz szavazata.
Danner 2008 máj. 23. - 22:06:30
Még csak egy éves a film, és mégis délután adja le a TV2? Népszerûtlennek bizonyult, mikor a mozikban adták, vagy mi a szösz?
Android666X 2008 máj. 22. - 10:39:42
Én még nem láttam, csak az elõzetest, de majd tuti megnézem.
Brittany20 2008 máj. 22. - 10:27:13
Nekem tetszett. Aranyos volt, és valami újjal álltak elõ.
Eredeti hanggal az igazi, bár a magyarral sincs semmi gond. :)
10/10
Netty97 2008 febr. 19. - 16:25:48 10/10
Engem nem ráz a hideg az animációs változattól, sõt, az összes közül ez a kedvencem! Még nem láttam a teljes filmet, de már csomó részletet láttam belõle, és Pixar vagy sem, szerintem ez a legjobb animációs film!
Összes hozzászólás