TV-csatornák

a legfontosabbak

Trivia

Megannyi kínzó kérdés az Alien: Covenant kapcsán

Vigyázat, spoilerek! Az új Alien film kapcsán nem a tágabb összefüggéseket és a nagy mítosz kötődési pontjait, hanem a teljesen praktikus kérdéseket vettük elő. Azt már nem is firtatjuk, miért olyan buta minden szereplő!

9 dolog, amit nem tudtál Chaplinről

Nem is ez volt a neve, ki tudja, mikor és hol született, vagy azt, hogy miért szerette annyira a fiatal lányokat? Chaplin újraforgalmazott nagy klasszikusa, a Modern idők kapcsán pár érdekességet szedtünk elő.

ezeket már láttad?

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
  A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből.
  Időpontok
 • Modern idők
  Chaplin filmje a mindennapi élet elgépiesedésének szatirikus - ugyanakkor érzelmes víziója. Charlie, a kisember bekerül a modernkori pokolba, azaz egy gyárba.
  Időpontok
 • Sárkányvarázs
  Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, Ő maga néz szembe a fenevaddal.
  Időpontok

Ezt nézd a TV-ben

Cool

A hívás

Jordan egy segélyhívó központ operátora. Ám amikor elkövet egy végzetes hibát, és az eset rosszul végződik, elbizonytalanodik, hogy folytassa a munkáját. Ám befut egy hívás a tinédzser Caseytől, hogy egy őrült elrabolta őt a bevásárlóközpont parkolójából.

Mozi+

Die Hard - Drágább, mint az életed

Régi ismerősünk, a zsaru John McClane megtudja, hogy a fiát, Jacket letartóztatták Oroszországban. Bár elhidegültek egymástól, azonnal a segítségére indul, és Moszkvába utazik. Megdöbbenve szembesül azzal, hogy a fia beépített ügynökként azon dolgozik, hogy megvédje a kormány informátorát, Komarovot.

VIASAT3

Az utolsó szamuráj

A polgárháborúnak vége. Az egykori hős, Nathan Algren (Tom Cruise) nem találja a helyét a békés, egyre praktikusabb országban. A vakmerőség, az önfeláldozás, a hűség - az ő katonaerényei - itt már értéktelenné váltak. Ebből az állapotból egy sok pénzzel kecsegtető ajánlat mozdítja ki.

PROGRAMOK, AMIKET NE HAGYJ KI!

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

A sör és a csülök legnagyobb hazai ünnepe, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé idén 2017. június 2-4. között várja a látogatókat Békéscsabán. Csülökpörkölt főző verseny és a Sörfutás, mint a fesztivál két kiemelkedő eleme mellett, számos családi program, színpadi esemény kíséri a rendezvényt.

Pszichokísérletek, melyek megváltoztatták a világot

Május 29., 18.15
Az ember a saját viselkedésének megértésére való türelmetlen igyekezetében számtalan érdekes - az átlagembernek néha meglehetősen bizarr - pszichológiai kísérletet végzett el az idők során. Az előadás olyan pszichológiai kísérleteket mutat be, melyek meglepő eredményeket hoztak.

Jazz, bor, Balaton

Paloznaki Jazzpiknik, 2017. augusztus 3-4-5.
Kool & the Gang // Mario Biondi // Matt Bianco feat New Cool Collective // Incognito

ketrec

3 Star Wars-játék, amit meg kell venned a gyereknek – vagy apunak!

Rengeteg könyv, képregény és videojáték folytatta Luke, Han, Leia meg a többiek kalandjait, Darth Vader képmása köszön vissza minden második iskolatáskáról, termoszról és törülközőről. A Csillagok háborúja-témájú videojátékok és akciófigurák sosem voltak még annyira népszerűek, mint manapság, de reneszánszukat élik a Star Wars-logós űrhajómakettek és társasjátékok is.

Öt kivéreztetett filmsorozat

Legyen független finanszírozásban készült meglepetéssiker vagy egy népszerű könyv sok millió dolláros adaptációja, ritkán képesek ellenállni az érintettek a kísértésnek, hogy egy rakás ócskábbnál ócskább folytatással szétrombolják azt, amit korábban felépítettek.

Filmtress Az 5 legjobb Alien jelenet

Most, hogy a magyarországi mozik sorra tűzik műsorukra a legújabb Alien filmet (Covenant) és végigsöpör hazánkon az "Alien-láz", jó néhányan, (legfőképp a rajongók közül) elgondolkodunk azon, hogy vajon melyek voltak az eddigi 8 epizód legjobb jelenetei. Bizony már a nyolcadik[...] Bővebben!

SZÍNHÁZ

Ötvös András otthagyja a Katonát

Az évad végén otthagyja anyaszínházát, a Katonát Ötvös András, hogy szorosabbra fűzze a szálakat az Orlai Produkciós Irodával, ahol már javában zajlanak a legújabb bemutató próbái. A színészt döntése okairól és a készülő produkcióról kérdeztük.