Film

A galaxis őrzői vol. 2. /Guardians of the Galaxy Vol 2./

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.


Leírás:

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Bemutató dátuma: 2017. május 4. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2016. május 17. 00:00
Tekintve, hogy a Lucasfilm mellett a Marvel Studios is a Walt Disney tulajdonát képezi, így a Star Wars: Az ébredő Erő marketinghadjáratát követően a jelenleg már forgó A galaxis őrzői 2 promóciójába is beiktatták, hogy összefognak a nonprofit szervezetek számára online aukciókon keresztül pénzt gyűjtő Omaze szervezetével, amellyel közösen olyan pénzgyűjtős (és reklámnak is kiváló) videókat forgatnak, amilyen a lent látható.
[ http://www.youtube.com/watch?v=zp8xygdnIwo ]
A sorban a második Omaze-es kisfilmben az örökösen bohóckodó Chris Pratt ismét arra vállalkozik, hogy minimálisan körbevezet bennünket a sci-fi munkálatainak helyszínén és ezúttal olyan “izgalmas dolgokat” mutogat meg nekünk, mint többek között az a klassz 5-ös szám a falon, aztán hogy hol lehet a stúdióban kajához jutni, hová vizelnek a környékbeli kutyák és hogy hol épül a Milano díszlete, ahová Pratt be is ugrik körülnézni.

Kurt Russell szerepléséről már korábban is megjelentek pletykák, ám most a rendező hivatalosan is megerősítette, hogy a Menekülés New York-ból félszemű hőse is benne lesz A galaxis őrzői 2-ben, és a...

Összes hozzászólás