Film

A szépség és a szörnyeteg /Beauty and the Beast/

magyarul beszélő, amerikai musical, 129 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

103 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Bemutató dátuma: 2017. március 23. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 15. 18:03
Hű, én szeretem alapvetően a musicalt, de ez így ebben formában rémes volt. És minek kellett új részletekkel és dalokkal kiegészíteni,nem sokat dobtak a produkción. Emma nekem tetszett benne, de 7 pont maximum, egyszer nézős.

augusztus 13. 17:37
A 91-es film lekoppintása nagyon rossz ötlet volt. Amíg a rajzfilmben még elment az éneklő teáskanna, az élőszereplős előadásban egyszerűen nevetséges. Az operatőri munka nem kiemelkedő, a színészi alakítások közepesek. Legalább szép film lenne, de még az sem. Összehasonlítva legalábbis a 2014-es francia változattal, ahol tényleg egy megelevenedett mesekönyvet láthatunk, gyönyörű képekkel, színekkel, és egy kiváló Vincent Cassellel.
Emma Watson nagyon nem volt odavaló. Nem a külseje miatt, mert szerintem dekoratív lány, ahhoz képest, hogy angol, mindenképp.:-) De nagyon gyenge színésznő és alkalmatlan nagy érzelmek közvetítésére. Időpocsékolás volt.

augusztus 12. 19:48
Hasonlítsd össze mondjuk Julie Andrews-zal. Emma sajnos csak fapofát és bárgyú félmosolyt tud produkálni. Nagyon limitált a repertoár. Végig az volt az érzésem, hogy Hermione billeg előttünk jelmezben.

Összes hozzászólás