Becky bosszúja

Bakancslistához adom
Becky 2: The Wrath of Becky
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, horror, 2023

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
InteriorLulu máj. 04. 00:41:35 7/10
A két évvel ezelőtti Becky (https://port.hu/adatlap/film/tv/becky-becky/movie-227902) folytatása, de annyira azért nem függ össze a két sztori, hogy kéne ehhez annak ismerete.
A kulcsba vésett rejtett koordináta egyébként egy észak-kelet-lengyelországi pontot jelöl, egy elhagyatott, romos erődítményt a mazuriai erdőkben, amely Hitler első főhadiszállása volt a keleti fronton. Az FBI helyett feltehetőleg ezért pont a CIA kerül a film végén a képbe, hisz utóbbinak külföldi érintettség esetén van felhatalmazása az USA-n belüli aktivitásra.
Ez pedig mutatja, merrefelé kanyarodik a már borítékolható 3. rész.

(Sean W. Scottnak egyébként jót tesz az érés, az idősödés, meglepően jól hozza a karakterét. Nem oszkárgyanús persze, de szerencsére semmi nincs benne abból az iszonyúan irritáló ripacskodásból, ahogyan anno Stiflert és későbbi filmjei pöcsfejeit alakította. A Mr. Woodcock például kultfilm is lehetne akár, ha nem pont ő játssza a főszerepet).
6/10
Ildikó Nóra máj. 02. 13:28:33 6/10
A Becky c. film sokkal jobb volt, ez elmaradt attól, egyszer nézhető. A főszereplőknek jól állt a szerep, a helyszín, filmzene ezen film esetében is tetszett.
5/10
rajdi ápr. 29. 19:49:44 5/10
Nagyon sok szódával és egy minimális elvárások nélkül esetleg elmegy, de ha megerőltetem magam sem tudok olyat mondani ami miatt érdemes lenne emlékeznem rá később. Vastagon megtoltam a pontozást.