Film

#Jézus - Apám nevében

magyar filmdráma, 117 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kirakatper, melyben elveszejtik a világ egyik legfontosabb emberét. Emberét? Politika, összeesküvés, ármány és féltékenység. A film Jézus története a megkeresztelkedéstől pünkösd napjáig. Az Evangélium hű szövegkönyvnek egy minimalista, futurisztikus díszlet ad hátteret. A film egy időtlen térben játszódik. Terepszínű ruhás gépfegyveres római katonák járják a várost. A három királyt Heródes öltönyben fogadja és mobilon ad utasítást a 2 éven aluli gyermekek elpusztítására. A meggyötört elnyomott tömeg a pólót és farmernadrágot viselő Jézust nem csak felkentként és gyógyítóként, de vezetőként kezdi követni egészen addig, míg a vezetők hatalmukat féltve kiharcolják a világ első kirakatperét...

Bemutató dátuma: 2017. január 12. (Forgalmazó: PARLUX Entertainment)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 22. 21:17
Nagyszerű film, zseniális zenével! Sajnálom, hogy a nagy mozik nem játsszák! Megérdemelné! Köszönöm az élményt!

január 21. 12:19
A koncepció érdekes, de a megvalósítás amatőr. Az operatőr szörnyen rossz, dramaturgiailag elhibázott megvalósítások, a színészek pedig Kálloy Molnár Péter kivételével nagyon gyengék. Kár érte, mert sokkal több volt az ötletben.

január 20. 16:41
Nagyobb nyilvánosságot érdemelne. Szerintem rendkívül jó megközelítés. Modern Passió. Mai korunkban is megállja a helyét. Érzelmes és elgondolkodtató.

Összes hozzászólás