Film

Páncélba zárt szellem /Ghost in the Shell/

magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 120 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

98 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

Bemutató dátuma: 2017. március 30. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 20. 15:55
Sztem pont hogy érdekes volt a film és nem unalmas.Az igaz hogy a jap`an stílust belekeverték a filmbe és ettől kissé szokatlanra sikeredett de sztem ettől lett érdekes és nem mint pl egy már sokszor készült star wars .

augusztus 18. 23:24
Ezek a hülyék tényleg 10 rugót akarnak a DVD-ért?
Nem a Blue rayért, hanem a DVD-ért?
Hülyék ezek?
Bocsi srácok, https://www.youtube.com/watch?v=iWW-VUelUBg

augusztus 10. 22:49
MÁS TOLLAIVAL ÉKESKEDNI
Az a helyzet, az eredeti anime nagyon bejött nekem. Nagyon vártam, hogy megszülessen egy "ütős" műremek, ami korszakalkotó lehetett volna. Minden rendelkezésre állt: a szuper érdekes történet, a megvalósításhoz szükséges CGI technika és az eredeti anime kidolgozot, emblematikus képei és beállításai. Nem utolsó sorban a legszuperebb zene. A megvalósítás technikailag sikeres volt, de a történet teljes mértékben elveszett. Gyakorlatilag egészen másról szól, felhasználva mindazt, ami az animében értékes volt, kiollózva a látványos képeket. A japán zenét, ami az anime kezdetén hallható és dramaturgiailag is nagyon passzol a kezdő képsorokhoz, itt rémülten a stáblista alá száműzték. Nehogy az ilyesmire érzékeny fülek már az első 5 percben kiforduljanak a moziteremből. Egyszóval ez nem az a történet, amire egy Ghost in the Shell rajongó várt. Amit kapunk helyette, az egy egyszerű bosszú történet, tök érdektelen mondanivalóval.
FÉLELMEM,
hogy aki megnézi ezt a filmet, nem biztos, hogy látni akarja az eredeti animét, azt gondolván, hogy egy látványos, de közepes történetet kap ott is. Mert e...

Összes hozzászólás