Az Ex

Bakancslistához adom
La Ex
kolumbiai tévéfilmsorozat, 2006

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Amanda Maria Otero Rosas elválik férjétől, a sok nő által körülrajongott, nőcsábász, Leonardo-tól aki a kapcsolatuk alatt többször is megcsalta őt Linda Arbelaez-zel. A válás kiégetté és depresszióssá teszi az asszonyt, akinek sem gyereke, se vagyona sem pedig önbecsülése. Amanda elkeseredésében úgy dönt, hogy nem hagyja magát legyőzni és nem engedi, hogy férje és szeretője megalázzák. Visszatér a szülői házba és két jóbarátja segítségével tervet kovácsol.

A sorozat alatt mindvégig halljuk azt a belső hangot is, amely Amanda személyiségének tökéletesen az ellentéte, mondhatni, hogy a nő sötét oldala, s amely mindig olyasmiket "mond", amit a legtöbb nő alapvetően gondol, de általában nem mond ki. Amanda barátai tanácsára megalapít egy házassági tanácsadó céget, amely hamarosan igen felkapottá válik és amely kapcsán Amandát egy saját televíziós műsor elkészítésére is felkérik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
faja17 2007 ápr. 19. - 19:29:23
szerintem is nagyon joo ez a sorozat!!!!!!!!!! Remélem Melany összejön Hansellel!!!!!!
mafoca 2007 ápr. 19. - 12:55:46
Azt hittem egyedüli ember vagyok aki nézi ezt a csatornát! Tök jó hogy tévedtem!Szerintem is jó ez a sorozat.Nem sokára indul a LUNA az örökösnõ azt is érdemesnézni,márláttam!
faja17 2007 ápr. 18. - 08:00:05 Előzmény Azul
Szerintem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azul 2007 febr. 10. - 11:54:08
Nagyon jó sorozat!!!!!!!!!!!!!!!!