Kolozsvári Magyar Napok

Bakancslistához adom
40 perc, 2011

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kolozsvári Magyar Napok szervezői minden korosztály számára szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Képzőművészeti és fotókiállítások, ifjúsági- és gyermekprogramok, szabadidős és sportrendezvények, gazdasági és politikai kerekasztal-beszélgetések, könyvbemutatók, filmvetítések szerepelnek a programban. Az ínyenceknek pedig gasztronómiai és borászati bemutatókkal kedveskednek.
A rendezvénysorozatra számos előadót várnak az idén is. A meghívottak között lesz a 100 Tagú Cigányzenekar, Charlie, a Kistehén Tánczenekar, Rúzsa Magdi, Benkó Dixieland Band, Deák Bill Gyula Blues Band, Kolompos, a Kolozsvári Filharmónia és a Kolozsvári Magyar Opera. A koncerteket a Főtéren tartják. Ugyanakkor a Magyar Napok keretén belül - a Szarkaláb Néptáncegyüttes és a Heltai Gáspár Alapítvány közös szervezésében - rendezik meg a XIII. Szent István-napi Nemzetközi Néptánctalálkozót.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 aug. 28. - 18:28:58 Előzmény zsozso59
Még szép! Nem is kell hagyni!
zsozso59 2011 aug. 28. - 18:19:25
Egyelõre még élünk,nem könnyen pusztitható az erdélyi magyar-
Ford Mustang 2011 aug. 28. - 16:47:42
Az a csoda, hogy Erdélyben még tartanak ilyen rendezvényeket... hogy nem túrta ki a magyarokat a román cigány propaganda?...