Film

Outlander - Az idegen /Outlander/

amerikai filmsorozat, 64 perc, 2014


Értékelés:

82 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, az ősi, misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből, és kiváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Claire Randall
Jamie Fraser
Dougal MacKenzie
Murtagh Fraser
Frank Randall

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Golden Globe-díj (2016) - Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória jelölés
  • Golden Globe-díj (2016) - Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória - legjobb színésznő jelölés: Caitriona Balfe

Vélemény:


2016. október 5. 17:13
Október 17-én kezdik a 2. évadot?!

2016. június 12. 08:27
Én a weboldalon néztem meg az eddig leadott részeket és teljesen lenyűgöz annyira érdekes.Maga a történet és nem utolsó sorban a táj szépsége illetve sok mindent elárul a Skótokról!
Nagyon szeretném látni a sima AXN adón.Gondolom nem mindenkinek van black and white csatorna.

2016. február 21. 22:01
Kedves Anikó!

Ha erre az oldalra írtál, akkor valószínűleg van interneted. Miért vársz arra, hogy a TV-ben leadják, amikor interneten ingyen tök egyszerűen meg tudod online nézni, amikor akarod, annyiszor ahányszor akarod. Ismered a sorozatbarát weboldalt? Vagy pl. indavideo-n is fent van. Egyiken se kell regisztrálni és minimális számítástechnikai tudással használható.

Remélem tudtam segíteni és még több sorozatot meg tudsz nézni! :))

Összes hozzászólás