Spencer

Bakancslistához adom
All American / Hard Knock Life
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, II / 6. rész, 45 perc

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Beverly Eaglesnek és a South Crenshaw-nak újra kell játszania a mérkőzést, ami nem csak a játékosok körében okoz feszültséget, hanem Darnellnek is, aki olyan fogadást ajánl Spencernek, amit az nem tud visszautasítani. Jordan rájön, hogy szüksége van segítségre, ezért Billyhez és Laurához fordul. Olivia és Asher megpróbálja kitalálni, mit jelent számukra a jövő. Coop Laylához fordul segítségért a dalával kapcsolatban, és jóba lesz Layla apjával, de nem készült fel arra, amit hall.

A műsor ismertetése: A sportkörnyezetben játszódó afroamerikai tinidráma Spencer Paysinger amerikai futballjátékos igaz történetét meséli el. Spencer Los Angeles egyik gettónegyedében él, és a középiskola focicsapatában játszik. Felfigyelnek rá, és át akarják igazolni a Beverly Hills középiskola csapatához. Az anyja és a legjobb barátja szerint meg kell ragadnia a lehetőséget, hogy kitörjön a gettóból. Spencernek két nagyon különböző világ szorításában kell boldogulnia. A főszerepben Daniel Ezra látható.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Djames 2020 febr. 19. - 12:29:17 10/10
Messze az egyik legjobb sorozat ami most megy az HBO-on. Remek színészekkel, megtörtént események alapján.