Spencer

Bakancslistához adom
All American / Labels
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, IV / 16. rész, 43 perc

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Spencer nehéz helyzetbe kerül és ki kell találnia, miben rejlik a saját NIL tetszési indexe, de rájön, hogy ennek felfedezése nem csak neki okoz problémát. Olivia története bonyolítja a dolgokat Jordan és lehet, hogy saját maga számára is. Patience az új albuma megjelenése kapcsán partit rendez, ahol az események kínos fordulatot vesznek. Billy igyekszik egyensúlyt teremteni az életében. Eközben Layla és Jordan kénytelenek szembenézni múltbeli démonaikkal, amikor bezárják őket Layla stúdiójába, és ez próbára teszi barátságukat.

A műsor ismertetése: A sportkörnyezetben játszódó afroamerikai tinidráma Spencer Paysinger amerikai futballjátékos igaz történetét meséli el. Spencer Los Angeles egyik gettónegyedében él, és a középiskola focicsapatában játszik. Felfigyelnek rá, és át akarják igazolni a Beverly Hills középiskola csapatához. Az anyja és a legjobb barátja szerint meg kell ragadnia a lehetőséget, hogy kitörjön a gettóból. Spencernek két nagyon különböző világ szorításában kell boldogulnia. A főszerepben Daniel Ezra látható.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Djames 2020 febr. 19. - 12:29:17 10/10
Messze az egyik legjobb sorozat ami most megy az HBO-on. Remek színészekkel, megtörtént események alapján.