Spencer

Bakancslistához adom
All American / Only Time Will Tell
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, II / 12. rész, 45 perc

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Billy és Grace aggódik, hogy Spencer túl kemény magával, ami hosszabb távon még rosszabbá teheti a dolgokat számára. Spencer, Darnell és Jordan úgy döntenek, hogy bebiztosítják a jövőjüket, ezért egy egyetemi focicsapatnál részt vesznek egy látogatáson. Darnell esélyét azonban valaki közelálló elveszi. Asher csapattársai és Olivia különbséget lát Asher megjelenésében és a hozzáállásában a pályán, és azon kívül. Eközben Layla azt gondolja, tudja mit akar tenni, és szüksége van Coopra.

A műsor ismertetése: A sportkörnyezetben játszódó afroamerikai tinidráma Spencer Paysinger amerikai futballjátékos igaz történetét meséli el. Spencer Los Angeles egyik gettónegyedében él, és a középiskola focicsapatában játszik. Felfigyelnek rá, és át akarják igazolni a Beverly Hills középiskola csapatához. Az anyja és a legjobb barátja szerint meg kell ragadnia a lehetőséget, hogy kitörjön a gettóból. Spencernek két nagyon különböző világ szorításában kell boldogulnia. A főszerepben Daniel Ezra látható.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Djames 2020 febr. 19. - 12:29:17 10/10
Messze az egyik legjobb sorozat ami most megy az HBO-on. Remek színészekkel, megtörtént események alapján.