Spencer

Bakancslistához adom
All American / The Art of Peer Pressure
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, II / 13. rész, 45 perc

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Spencer készen áll arra, hogy visszatérjen az amerikai focihoz, és lenyűgözze a toborzókat, de be kell bizonyítania Billynek és Grace-nek, hogy nem nyomja magát előre, amíg nem áll készen erre. Layla izgatott a saját és Coop zenéje miatt, de Coopot felzaklatja mindaz, ami az utcákon történik. Oliva megpróbál hinni Ashernek, és Billyhez fordul segítségért. Jordan helyesen cselekszik, és kiáll, hogy segítsen az egyik barátján. Laura megpróbálja elkerülni ellenfele lejárató kampányát.

A műsor ismertetése: A sportkörnyezetben játszódó afroamerikai tinidráma Spencer Paysinger amerikai futballjátékos igaz történetét meséli el. Spencer Los Angeles egyik gettónegyedében él, és a középiskola focicsapatában játszik. Felfigyelnek rá, és át akarják igazolni a Beverly Hills középiskola csapatához. Az anyja és a legjobb barátja szerint meg kell ragadnia a lehetőséget, hogy kitörjön a gettóból. Spencernek két nagyon különböző világ szorításában kell boldogulnia. A főszerepben Daniel Ezra látható.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Djames 2020 febr. 19. - 12:29:17 10/10
Messze az egyik legjobb sorozat ami most megy az HBO-on. Remek színészekkel, megtörtént események alapján.