A legjobb családi filmek vasárnapra

Levetítik a Vigyázz, kész, szörf! című rajzfilmet, a Gazdátlanul Mexikóbant, a Kettőn áll a vásárt, a Szörnyen boldog családot, A magányos lovast, Lili, a kis boszorkány újabb kalandját, és a Csizmás, a kandúrt.

Vigyázz, kész, szörf!

FILM+ - szeptember 23., 10.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafontéval, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel. Segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba. 

Gazdátlanul Mexikóban

VIASAT3 - szeptember 23., 14.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Chloe megfogta az Isten lábát. Fotómodell gazdája elkényezteti a csivava kutyusát. Tejben-vajban füröszti, ékszerekkel halmozza el. Csoda, hogy Chloénak fejébe száll mindez, és átnéz Papin, a mexikói kertészfiú csivaváján, aki pedig fülig szerelmes belé? Amikor a gazdinak sürgős dolga akad, a fiatal Rachelre bízza a kutyáját, aki amúgy ki nem állhatja. Be is következik a baj, a mexikói kiruccanás alatt Rachel elveszíti az ölebet. Chloe magányosan járja az ismeretlen utcákat, mígnem a kutyaviadalokat rendező bűnszövetkezet kezébe kerül. Szerencsére a bátor német juhászkutya, Delgado a segítségére siet. Közben Rachel, sőt Papi is bekapcsolódik a keresésbe.

Kettőn áll a vásár

SuperTV2 - szeptember 23., 16.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Azt mondják, hogy minden embernek van egy párja valahol a világban. Ez persze lehetetlen, de Amanda szereti a lehetetlen dolgokat. Van is egy lány, Alyssa, aki pontosan egy időben született vele, csak egy másik kontinensen. Egyikük nagyszájú, másikuk csendeske. Egyikük mérhetetlen fényűzés közepette nevelkedik, másikuk nevelőszülőtől nevelőszülőig vetődik. A felnőttek viszont mindenütt egyformák. Buták, élhetetlenek, és nem képesek felismerni saját érdekeiket. Amanda apja éppen feleségül készül venni valakit, aki nem illik hozzá, csak nagyon szeretne feleséggé válni. Alyssa pedig szerencsére ismer egy nagyszerű nőt, aki remélhetőleg elég bátor ahhoz, hogy megküzdjön a neki való férfiért. Csak egy kis segítség kell neki a lányoktól. És az, hogy a lányok találkozzanak.

Szörnyen boldog család

HBO - szeptember 23., 17.25
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot.

A magányos lovas

Cool - szeptember 23., 17.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egy csapat ranger a minden hájjal megkent bandita, Butch Cavendish bandája után ered, azonban csapdába  esnek, és mindegyiküket kivégzik. John Reid a fehér szellemlónak hála feltámad halottaiból, és bosszút esküszik Butch ellen. Az amerikai bennszülött harcossal, Tontóval az oldalán elindul, hogy felszámolja a korrupciót, és elégtételt vegyen a vadnyugat rettegett bűnözőjén.

Lilli, a kis boszorkány - Utazás Mandolánba

m2 - szeptember 23., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Lilli levelet kap Mandolánból, hogy gyorsan jöjjön, mert Nandy királyának azonnal szüksége van Lilli varázserejére. Lilli, a talpraesett varázslólány az egzotikus birodalomba, Mandolánba utazik, hogy varázsigéivel segítsen megtörni a királyság trónját sújtó átkot.Természetesen Hektor, a zöldfülű sárkány sem maradhat el, a színes kalandokban bővelkedő, ezeregyéjszaka meséiből.

Csizmás, a kandúr

Prime - szeptember 23., 19.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodnak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki a varázsbabot akarja megszerezni. Csizmás Kandúr és a csinos macskalány, Cicus segítségét kéri. Dolgukat megnehezíti a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása.