A legjobb gyerekműsorok szombatra

Levetítik a Kung Fu Pandát, a Mackótestvér második részét, Az igazi kalandot, a Gólyákat, az Egértanyát és a Toy Storyt.

Kung Fu Panda

Mozi+ - június 23., 14.50
6 éven felülieknek ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Vajon valóra tudja váltani álmát és kung fu hős lesz belőle?

Mackótestvér 2.

Paramount Channel - június 23., 17.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Kenai, a mackóvá változott indián megszokta ugyan már a vastag bundát, de előző élete emlékei még mindig felkavarják. Sokszor eszébe jut, hogy ember - gyerekként mennyit játszott együtt Nitával, a törzs egyik vezetőjének lányával. A sors nem sokkal később újra összehozza a régi barátokat. Nita a Hokani vízeséshez tart, hogy ott elégessen egy amulettet - csak ezt követően mehet ugyanis férjhez. Kenai, és szeleburdi mackótestvére, Koda csatlakozik a lányhoz, és együtt minden akadályt legyőzve haladnak tovább immár közös céljuk felé.

Az igazi kaland

Prime - június 23., 18.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A lapszerkesztő Benjaminnak meghal a felesége. A hirtelen rászakadt magányban és fájdalomban nagy kihívást jelent élete folytatása, a két gyermeke nevelése. Az újrakezdés reményében kilép munkahelyéről, és vásárol egy régi vidéki birtokot, amelyhez állatkert is tartozik, a gondozókkal együtt. Tapasztalat, idő és pénz híján családi segítséggel és a helyi közösség támogatásával újra megnyitja az állatkertet a látogatók előtt. Mindez olyan feladatokkal jár, mely óriási kihívást, igazi nagy kalandot jelent számára.

Gólyák

HBO - június 23., 18.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely - hisz ez a dolga - gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. 
Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz - viszont az egész világ megváltozik. 

Egértanya

Paramount Channel - június 23., 19.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A történet egy kisegérről szól, aki egy kedves, régi házban éldegél. Egy napon aztán meghal a ház tulajdonosa és rövidesen új lakók költöznek a helyére. Ezeknek az újonnan érkezetteknek viszont nincs ínyére, hogy egy fedél alatt éljenek egy egérrel, így mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak tőle. Egerünknek azonban feltett szándéka, hogy régi otthonában marad és nem hagyja magát. 

Toy Story - Játékháború

RTL Klub - június 23., 20.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr.Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek. Jól összeszokott csapat ez, ezért is lepődnek meg mikor új társuk érkezik. Buzz, egy csillagközi, ultramodern lézerharcos. Woody hamar vitába keveredik vele, és kipottyannak az ablakon, az utcán találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy megküzdjenek a való világgal, és épségben visszajussanak Andy szobájába.