Bohócdoktorok kommandóztak a gyermektáborokban

Mosolyt, sok-sok édességet, játékos foglalkozásokat, örömteli pillanatokat vitt a szünidőben a nyári táborokba a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorcsapata.

Az élményteli pillanatokon ezernél több kisgyermek vett részt. Elfogyott 800 tábla csoki, több száz piros orr, illetve buborékfújóból is sok tucat. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta: a bohócdoktorok nem csak a kórházi osztályokon segítik a gyerekek felvidítása révén a gyógyítást, hiszen évente nyolcvannál több gyermekkórházat, gyógyító intézményt is támogatnak tárgyi eszközökkel, könyvekkel, játékokkal, ruhával, édességekkel.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány


A nyári táborozókat sok esetben meglepetésként érték az instant élmények; legtöbbjük pozitívan fogadta a találkozást. A Mátrix Közhasznú Alapítvány a www.bohocdoktor.com üzenetküldő felületén várja a kórházak, rendelőintézetek, gyermekotthonok, iskolák, óvodák jelentkezését, akiknek szükség esetén bohócdoktorcsomagot kézbesít a szervezet.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány
A csomagot a bohócdoktorok könyvekkel, játékokkal, édességekkel, a gyógyuló gyermekek pozitív gondolatait segítő dolgokkal töltik meg.

Az alapítvány önkéntes csapata szeretettel fogadja segítők, önkéntesek, támogatók csatlakozását, támogatásait is.


(via Mátrix Közhasznú Alapítvány)