Családi filmek szombatra

Végre megint jó idő van, hopp, ki a szabadba, hiszen az nagyon vadon, állati nagy szökés a tévé elől! De aztán menjetek vissza, és pihenjetek rajzfilmekkel!

RTL HÁROM - május 11., 10.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát. Ám ekkor a könyvet ellopják, és Paddingtonra kenik, aki börtönbe kerül. A börtön nagy kihívás, különösen a jól nevelt Paddingtonnal!

 

Film+ - május 11., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kate és Humphrey, a nyugati falka két farkasa kölyökkoruktól fogva imádják egymást, de a falka ranglétrájának az ellentétes végén állnak. Kate a falkavezér lánya, egy energikus alfa, Humphrey pedig a jó kedélyű, minden parancsra ugró omega. A család biztonsága érdekében Kate hajlandó házasságot kötni a keleti falka alfájával. Ám mielőtt ez az egyesülés létrejöhetne, Kate és Humphrey a vadőrök fogságába esik, és egy másik államban találják magukat egy farkas-újratelepítési programban. Kate a falkaháború elkerülése érdekében mindenáron vissza akar jutni a több ezer kilométerre lévő Jasperbe. Csak Humphrey segítségére számíthat, akinek a szellemes szóviccek a legerősebb fegyvere.

 

Állati nagy szökés

Minimax - május 11., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, Őt pedig berakják egy kutya hotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni barátaival.

 

m2 / Petőfi TV - május 11., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Galambbegyet egy boszorkány fondorlattal megszerzi szüleitől, és folyton az országutakat róva, mindenki elől elrejtve tartja a leányt. A kislány semmit sem tud igazi szüleiről, és anyjaként szereti a boszorkányt, mindenben szót fogad neki. Mostohája egy magas toronyba zárja be, ahol bár mindene megvan, mégis magányos. Amikor felnő és találkozik a királyfival, minden megváltozik…

 

Paramount Network - május 11., 14.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.

 

Hopp

RTL HÁROM - május 11., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kis nyuszi is álmodhat nagyot. Husi sorsa azonban az, hogy átvegye apja, a Húsvéti Nyuszi feladatát. A lázadó Husi a felelősség elől inkább Hollywoodba szökik, hogy menő dobos legyen, és épp kapóra jön, hogy Fred (James Marsden), a sikertelen komikus véletlenül elgázolja. Azonnal elfogadja a meghívást és beköltözik Fredhez, aki nem is sejti, milyen csapást jelent a nyuszi. Mire rájön, már késő, addigra mindent elborít a drazsé. De minden sérelem feledésbe merül, amikor kiderül, hogy veszélyben van a húsvét.

 

Film+ - május 11., 16.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagy dumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni, ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

 

Turbó

RTL HÁROM - május 11., 16.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Theo, alias Turbó, a kis kerti csiga arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője lesz. Álma megvalósulni látszik, amikor egy furcsa baleset következtében szuper sebességre tesz szert. Turbó felpörgeti magát, és barátai támogatásával indul a legendás Indianapolis 500-on. Csakhogy a verseny sztárja, Guy Gagne nem nézi jó szemmel, hogy egy csigával kell versenyeznie, és mindent elkövet, hogy Turbo álmát összetörje.

 

Mozi+ - május 11., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk, ha valaki ugyanis meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda hát, hogy nem érzi jól magát a bőrében, s meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken hát a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse a barátait, visszaállítsa a világ rendjét és visszaszerezze a Szerelmét...

 

m2 / Petőfi TV - május 11., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismert. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben töltötte, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás tette ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullott, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán. A falucska lerombolását a vendéglővel kezdi, azon belül is a csocsó asztallal. Amadeo összeomlott világát siratja, amikor hirtelen valami varázslatos történik: csocsóasztalának egyetlen általa megmentett játékosa, CséKá életre kel. A csapat gólvágója bátorságot önt Amadeóba és együtt indulnak útra, hogy megtalálják a csapat többi játékosát Betót, Öcsit, Lisandrót és a többieket. A veszélyes, varázslatos és persze szórakoztató kalandok során, újra összeáll a legendás csapat, hogy megmentsék falujukat, visszahódítsák Larát, és igazi, ütőképes focicsapattá válva egy "igazi" labdarúgó mérkőzésen is legyőzzék Ászt és csapatát.

 

TV2 Kids - május 11., 18.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Krisztus előtt 50-ben járunk. Asterix és faluja továbbra is ellenáll a római nyomásnak. Mikor egy baleset következtében a druida megsérül, és nem tud többé főzetet főzni, a falu népe kétségbeesik. A kétségbeesést fokozza egy titokzatos idegen érkezése, aki jövendőmondónak mondja magát. Asterix gyanakvással fogadja a férfi jóslatait, a falu népe azonban elhiszi, amit az idegen jövendöl számukra. Amikor pedig a jövevény és a Rómaiak szövetséget kötnek egymással és kicselezik gallokat, Asterix és Obelix egyedül maradnak, hogy legyőzzék a rettegett ellenséget. Ez azonban roppant nehéz feladatnak bizonyul a jól bevált főzet nélkül.