Családi filmek szilveszterre

Az év utolsó napján a vidámságé a főszerep, durrantsátok be a hangulatot pár remek mozival, aztán jöhet az óévbúcsúztató zsúr meg a kölyökpezsgő pukkangatás. Boldog új évet!

Mesék a dzsungelből

HBO 3 - december 31., 6.00
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket.


Tini Titánok: A film

RTL Klub - december 31., 6.25
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minden szuperhős saját játékfilmet kapott, sőt már a barátaik, a távoli rokonaik, és azok rokonai és barátai is kaptak szuperhős filmet. Csak a Tini Titánok nem! Márpedig az Igazság Ligája szerint amíg nincs filmed, nem vagy szuperhős. Ja, és amíg nincs gonosz ellenfeled, senki sem vesz komolyan. A csalódott Robin elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, és keresnek maguknak egy saját gonoszt...


Ralph lezúzza a netet

HBO - december 31., 9.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Visszatér régi ismerősünk, Rontó Ralph. A folytatásban elhagyjuk a videójátékok világát, hogy felfedezzük az ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli internetet, amit talán még Ralph sem képes elrontani. A videójátékok örök bajkeverője és kislány társa, Vanellope von Cukk tehát kockázatos és veszélyekkel teli utazásra indulnak a világhálóra, hogy pótalkatrészt szerezzenek Vannellope videójátékához, a Cukorlázhoz. Az internet világa azonban nagyon különbözik attól, amire számítanak.


Az erdő kapitánya

TV2 - december 31., 10.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - azonban kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek.


Timber, a kincskereső csodakutya

DUNA Televízió - december 31., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Timber egy energikus, imádnivaló Husky kutyus, aki egy szép napon a Jones család farmjára kerül, ahol új gazdákra lel a tizenkét éves Mikey és nővére, Claire személyében. Épp időben érkezik, ugyanis a gyerekeknek szükségük van minden segítségre, hogy megakadályozzák az álnok Casper Stonewallt abban, hogy beépítse a gyönyörű farmot. Mikor Mikey rábukkan egy titokzatos kincses térképre, már csak követniük kell a nyomokat, hogy megleljék az elveszettnek hitt aranyat, megakadályozva így Stonewellt a vidék megvásárlásában.


Szörny Egyetem

HBO 2 - december 31., 13.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Utazzunk vissza az időben, egészen odáig, amikor Mike Wazowski és James P. Sullivan először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká.


Szörny Rt.

HBO 2 - december 31., 15.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szörnyek a gyerekek megfélemlítésével generálják hatalmukat, az összegyűjtött sikolyuk a világuk legfőbb energiaforrása. Az óriás szőrmók Sully és asszisztense, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowski a legnagyobb sikolyfeldolgozó gyárnak, a Szörny Rt-nek dolgozik, ők a legsikeresebb rémisztők. A szörnyek azonban úgy vélik, hogy a gyerekek veszélyesek és mérgezőek, így amikor egy kislány betéved a világukba, a szörnyek élete fenekestül felfordul.

 

Coco

Cool - december 31., 16.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

 

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!