Családi filmek szombatra

A mai nap pont megfelelő arra, hogy kipihenjük a heti hajtást. Ha passzív formájában szeretnétek abszolválni mindezt, arra is van tippünk, nem is egy!

Kalózok! – A kétballábas banda

Sony Movie Channel - január 29., 11.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Kapitánynak az a nagy álma, hogy egyszer végre legyőzze riválisait, Büszke Bellamyt és Penge Lizt, és megszerezze a Kalózok Oscar-díját, a hőn áhított Év kalóza-díjat. Célja olyan küldetésbe hajszolja, melynek során a csőcselék legénységével együtt az egzotikus Vérszigettől a ködös Londonig sok helyen megfordulnak, és sok-sok kalandba bonyolódnak.


Zootropolis – Állati nagy balhé

HBO 2 - január 29., 12.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, ahol békében élnek egymás mellett a világ minden tájáról származó állatok. Az elefánttól a mókuscickányig mindenki megfér egymással. A városban kezdi meg szolgálatát Judy Hopps, a zöldfülű rendőr. Rájön, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal teli rendőrségen. Judy azonban bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy kacifántos ügynek.


Rock csont

Paramount Network - január 29., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya hamarosan apja nyomdokaiba lép, és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz...


Dínó kaland

Minimax - január 29., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.


Távol

Cinemax 2 - január 29., 16.05
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal fiú az ejtőernyőjével egy fa tetején landol az egzotikus szigeten. Fogalma sincs arról, mi történt vele, hogyan került oda. Egy sötét szellem kísérti, habár nem tudni, hogy valójában segíteni vagy ártani akar-e neki.


Medvevilág Szicíliában

m2 / Petőfi TV - január 29., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két vándorszínész a hóvihar elől egy barlangba menekül, és ezzel felébreszt egy öreg medvét. Hogy ne egye meg őket a barlang morcos ura, egy történetet mesélnek el neki, arról, hogyan vették át az uralmat a medvék Szicíliában...


Justin, a hős lovag

Minimax - január 29., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hős lovagnak készülő Justin úgy tűnik, hogy a világ legelbaltázottabb lovagjelöltje. De nagy feladat hárul rá, amikor kiderül, hogy otthonát Sir Hercules és csapata elfoglalta, és annak leigázására készül. Akármilyen kétbalkezes is Justin, ő az egyedüli lehetőségük a gonosz elleni győzelemre.