Családi filmek vasárnapra

A vasárnap arra való, hogy pihenéssel felkészüljünk a jövő hétre. Tedd ezt te is rajzfilmes barátaiddal!

TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök

Paramount Network - május 12., 7.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Furcsa dolgok történnek New Yorkban, és hamar kiderül, hogy a városnak még soha nem volt ennyire szüksége a Tini Nindzsa teknőcökre. Leonardo, Raffaello, Michelangelo és Donatello újra előmásznak a csatornarendszerből, hogy megvédjék a várost.

 

Barbie - Hüvelyk Panna

Minimax - május 12., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vadvirágok rejtekében, a Tulipántündérek mesés világában él Hüvelyk Panna, a pöttömnyi lányka teljes harmóniában a természettel. Élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor a barátnőivel együtt kénytelenek elhagyni addigi otthonukat. A virágok, amelyekben élnek, felkerülnek a nagyvárosba. Itt tudják meg, hogy az emberek épp a Tulipántündérek virágos rétének helyén akarnak felépíteni egy új gyárat. A természet varázslatos erejét kihasználva Hüvelyk Panna bebizonyítja, hogy még a legkisebbek is képesek nagy csodákra!

 

Moziverzum - május 12., 8.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger, a Robin Hoodra hajazó kóbor kutya és Belle, az elegáns, ám elkényeztetett cicus Robo Cityben, egy hipermodern metropoliszban élnek. Bár nem ismerik egymást, együtt keverednek bele a városukat sújtó kaotikus események sodrába, amikor a metropoliszt üzemeltető robotok megvadulnak, és átveszik az irányítást. A zűrzavaros történések közepette hőseink rákényszerülnek, hogy a túlélés érdekében félretegyék előítéleteiket, összefogjanak és fejest ugorjanak egy akciódús kalandba, amelyben nem kevesebb forog kockán, mint szeretett városuk sorsa.

 

Kópé

Moziverzum - május 12., 10.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, _ kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére _ a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza. Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új ebbarátai oldalán. És még egy szerető, új gazdilány is feltűnik a színen, aki bármit megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa kis bajkeverő kedvencét, Kópét.

 

Minimax - május 12., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pil egy vagány fiatal lány, aki egy középkori csendes kisvárosban tengeti mindennapjait. Egy nap, miközben besurran a kastélyba, szemtanúja lesz, amint egy gonosz bűbájjal megbabonázzák Rolandot, a trónörököst. Pil rájön, hogy most neki kell megmenteni a herceg életét és a királyságot. Ez a merész kaland a feje tetejére állítja az egész uradalmat.

 

m2 / Petőfi TV - május 12., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A királyi párnak hosszú évek várakozása után gyönyörű kislánya születik, akit Rózsának keresztelnek. A keresztelőre az ország 13 tündéréből csak tizenkettőt tudnak meghívni, ezért a Maruna, akit nem hívnak meg, azt jósolja Rózsának, hogy mikor felnő, egy fonóorsó megsebzi és a királylány meghal. A jó tündérek az átkot megszüntetni ugyan nem tudják, de 100 éves mély álomra változtatják. A király, hogy lányát védje, kitiltja országából az orsót… A Grimm testvérek klasszikus meséjének filmváltozata.

 

Film+ - május 12., 17.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.

 

TV2 Kids - május 12., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel. Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgálója volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán. Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, hogy egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával azonban olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét...

 

m2 / Petőfi TV - május 12., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyári szünidő alatt Alice Miranda és családja meghívást kap a királynő új luxushajójának felavatására. Nem csoda, hiszen Alice Mirandáék a királynő rokonai. A kislány magával viszi az izgalmas utazásra két legjobb barátnőjét, Jacintát és Millie-t is. Útközben az előkelő utasok döbbentend tapasztalják, hogy ékszereik, értéktárgyaik eltűntek, majd a tolvaj kereket old. A királynőt eközben zsaroló levelekkel árasztja el valaki. A királyi karácsonyi bálon minden titokra fény derül....

 

TV2 Kids - május 12., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki a nyílméregbéka és Szandi a repülőmókus csodálatos utazását követhetjük nyomon az Amazonas folyó mentén, ahol saját helyüket próbálják megkeresni a világban. Breki nem érti, hogy ő miért különb, mint a többi béka: utál ugrálni, és nem szereti a vizet. Szandi meg egyszerűen egyedül érzi magát, aki ugyan ügyesen repül, de landolni nem tud. Útközben találkoznak egy denevérrel, aki Brekit meghipnotizálja, ami által azt hiszi, hogy ő egy boszorkány által elvarázsolt királyfi, és csak egy királynő csókjára tud visszaváltozni… Vajon sikerül?

 

Moziverzum - május 12., 19150h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve a valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropsz-ról és Eddie-ről...