Családi filmek szombatra

Nagyvonalúan hunyjunk szemet a tény fölött, hogy ma sem fogunk újdonságokban tobzódni, mert voltaképp egészen kellemes a felhozatal. Mi válogattunk, ti csemegézhettek!

A Lego Ninjago film

Film+ - február 12., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek.


Előre

HBO 2 - február 12., 16.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ian és Barley, két tizenéves elf testvér apa nélkül nőtt fel. A lúzer, önbizalomhiányban szenvedő kisebbik 16. születésnapján előkerül a varázsbot, amit az apjuk hagyott rájuk, és aminek segítségével visszahozhatnák őt 24 órára. Ám a varázslat nem egészen úgy sikerül, ahogy kellene, és a két tini egy rozoga furgonon elindul, hogy bejárják a mágikus világot, amiről azt hitték, már rég eltűnt.


SpongyaBob – A mozifilm

Paramount Network - február 12., 16.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget...


Conni és társai

m2 / Petőfi TV - február 12., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Conninak rengeteg gondja akad tizenkét évesen: iskolát vált, a legjobb barátja, Paul elfordul tőle, ráadásul a lányok is bántják. Egyetlen jópajtása egy russel terrier, akit nagymamája adott át neki az állatvédő farmjáról.


Angry Birds – A film

Sony Movie Channel - február 12., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Red, Chuck, Bomb és szárnyas barátaik komolyan meglepődnek, amikor egy zöld sertés azt javasolja, hogy tegyék félre a nézeteltéréseiket, és fogjanak össze egy közös fenyegetés ellen. Egy jégborította szigetről érkező agresszív madarak ugyanis azt tervezik, hogy egy igen hatékony fegyver segítségével megsemmisítik a madarak és disznók világát.


Kung Fu Panda

TV2 Kids - február 12., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung-fu rajongó, ami nem éppen előny, ha az ember vagyis panda a családi leves-büfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung-fu világába, és együtt gyakorolhat a bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel.


Vigyázz, kész, szörf!

Sony Movie Channel - február 12., 21.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen.