Családi filmek szombatra

Indul a maratoni hétvége! Az első nap tévés kínálata reményeink szerint csak a kedvfokozó felvezetés, mindenesetre akad azért néznivaló, ha éppen arra visz a lendület.

Lassie hazatér

Filmbox Premium - március 12., 10.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz.


Monica és barátai

HBO 2 - március 12., 12.50
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Eltűnik Jimmy Five kis plüsskutyája, Fluffy, ezért a kisfiú tervet eszel ki a kutyus megmentésére, de ehhez hű barátai segítségére is szüksége lesz. A gyermekien bájos és szívmelengető filmadaptáció Mauricio de Sousa brazil karikaturista kultikus képregényei alapján készült, amelyeket az 1950-es évek óta forgalmaznak, és immár 40 országban jelentek meg 14 nyelven. Igazi családi mozi a barátság, az összetartás és a szeretet erejéről.


Undipofik

TV2 - március 12., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán...


Grimm meséiből: Holle anyó

m2 / Petőfi TV - március 12., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy özvegyasszonynak volt két leánya: Mari és Lujzi, akik épp egymás ellentétei voltak. Az egyikük szorgos és kedves, a másik pedig lusta és gőgös. Egy napon Mari, amint a kútnál font, beleejtette az orsóját a vízbe, s utána ugorva Holle anyó birodalmában találta magát...


Farkasbőrben

Minimax - március 12., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi. Szerencsére új barátai a segítségére lesznek a halloweeni kalandban.


Mulan

Cool - március 12., 20.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.


Harry Potter és a Főnix Rendje

VIASAT3 - március 12., 21.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalandosra sikeredett nyári vakáció után Harry Potter visszatér Roxfortba. A Sötét Varázslatok Kivédése tárgyat új tanár tanítja, akinek legfőbb feladata Dumbledore professzor és a diákok szemmel tartása. Miközben a diákok a Rendes Bűbájos Fokozat vizsgára készülnek, az új oktatási rendeletek felbolygatják az iskola életét.