Családi filmek vasárnapra

Bár a kínálat meglehetősen szerény és szellős, azért ma csak lesznek filmes finomságok is. Ki is gyűjtöttük mind, nehogy lemaradjatok.

Osztályharc

HBO 2 - július 10., 7.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mint mindenki tudja, a gyermekek nem tesznek különbséget a társadalmi osztályok, a bőrszín és a vallási hovatartozás alapján. De akkor miért vannak Corentinnek, Paul és Sofia kilencéves fiának csak olyan barátai a bagnolet-i városi iskolában, mint ő?


Szörnyek az űrlények ellen

Paramount Network - július 10., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt, Susant: űrbéli trutyi esik a nyakába, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és egy titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának keresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félig majom, félig hal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen.


Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó

HBO - július 10., 11.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja szállodát üzemeltet az erdélyi havasokban, ahol immár az emberek is nyugodtan pihenhetnek. Drakula legnagyobb gondja Dennis, az imádnivaló, félig ember, félig vámpír unokája, aki semmi jelét nem mutatja, hogy vámpír vér is buzogna benne. Megkéri a barátait, Franket, Murrayt, Wayne-t és Griffint, hogy részesítsék Dennist egy kis szörnykiképzésben.


Wilbur nagy kalandja

Minimax - július 10., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Wilbur összebarátkozik a farmon Kardigánnal, egy újszülött báránnyal, akit a többiek lenéznek, mert neki fekete a gyapja. Wilbur a szárnyai alá veszi a kis bárányt, és megmutatja neki a tanyát és a környéket. Néhány hét múlva, a gazda eladja Kardigánt, így Wilbur, Charlotte lányai és Templeton, a patkány felkerekednek, hogy meglátogassák kis barátjukat...


Ferdinánd

Moziverzum - július 10., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet.


Bajkeverő majom

Minimax - július 10., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

George, a rendkívül kíváncsi kismajom minden tréfában benne van, de ő áll minden kalamajka mögött is, és határtalan kíváncsiságának köszönhetően a kalandokban is élen jár. Tökéletes párost alkot a múzeumban dolgozó, kissé különc Sárga Kalapos fickóval, akiből George lelkesedése mindig a legjobbat hozza ki...