Családi filmek vasárnapra

Jövő héttől hosszabbak lesznek a nappalok, mint az éjszakák, egy újabb pont a tavasznak, de hogy még jobb hangulatban teljen ez a vasárnap, ajánlunk mára filmeket is.

Macskafogó 2. – A sátán macskája

RTL HÁROM - március 19., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek...


Addams Family 2.

HBO - március 19., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Morticia és Gomez kétségbeesetten figyelik, ahogy gyermekeik felnőnek, kihagyják a családi vacsorákat, és már nem vágynak a közös időtöltésekre. Hogy helyreállítsák a családi köteléket, a szülők úgy döntenek, hogy mindenkit bezsúfolnak kísértetjárta lakókocsijukba, és útnak indulnak egy utolsó közös családi nyaralásra.


Ainbo - A dzsungel hercegnője

Minimax - március 19., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.


Jetikölyök

Moziverzum - március 19., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.


Így neveld a sárkányodat 2.

TV2 - március 19., 13.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakóinak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebbre merészkednek, s olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.


Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film

TV2 Kids - március 19., 18.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt...


Csillagkutyák

Minimax - március 19., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.