Hiányolja a közönséget a debreceni Vojtina Bábszínház társulata

Ezért a március 21-én esedékes bábszínházi világnap alkalmából egy különleges felhívást intéztek a gyerekekhez.

„Kedves közönségünk! Kedves gyerekek! Nagyon-nagyon hiányoztok nekünk!

A nevetésetek, az előadás előtti zsibongásotok a nézőtérről, a szereplőkkel való együtt lélegzésetek, a taps és hujjogás az előadás végén. Reméljük, mi is hiányzunk nektek! Ha tényleg hiányzunk, arra kérünk titeket: készítsetek nekünk fotókat!

Forrás: Vojtina Bábszínház

 

A fotón szerepeljen valamilyen módon az, hogy: HIÁNYOZTOK, VOJTINA! – táblán vagy papíron, vagy bárhogyan, amit kitaláltatok (és amit mi ki sem tudnánk találni). Az elkészült fotókat küldjétek el nekünk a vojtinaszervezes@gmail.com címre 2021. március 17-ig. Az e-mailben írjátok meg neveteket, iskolátok, óvodátok nevét és csoportotokat vagy osztályotokat. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a fotók elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy ezeket megoszthassuk a Vojtina Bábszínház honlapján és Facebook-oldalán!” – olvashatjuk az intézmény felhívásában.

Az ötlet egyébként úgy jutott eszébe a debreceni bábszínház társulati tagjainak, hogy

közeledik egy igen fontos esemény, a bábszínházi világnap,

az összes magyarországi, határon túli, kő- és független bábszínház közös ünnepe, amit március 21-én tartanak. Ezen a jeles napon pedig a Vojtina szeretne együtt ünnepelni legalább az online térben a közönségével.

Forrás: Vojtina Bábszínház

 

A beküldött fotók és videók március 21-én, a bábszínházi világnapon tehát

a Vojtina Bábszínház honlapján, Facebook- és Instagram-oldalán lesznek láthatók, illetve bekerülnek a havonta megjelenő Vojtina TV adásába is.

A Vojtina emellett tovább folytatja vasárnapi matinéit, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend.


(via Vojtina Bábszínház)