Ovis reggelek

Ma már nem számít újdonságnak, hogy milyen fontos minőségi időt tölteni gyermekeinkkel úgy, hogy teljes mértékben rájuk figyelünk. Legyen szó közös játékról, sütés-főzésről vagy mesélésről, mindez nemcsak a szülő-gyerek kapcsolatra, de a kicsi személyiségfejlődésére is nagy hatással van.

Azonban a mindennapi teendők mellett könnyen előfordul, hogy nem mindig sikerül kellő módon figyelmet szentelni erre. Ha kedvelitek a lustálkodós reggeleket és szeretnétek egy kis időt együtt tölteni a rohanós hétköznapokon is, akkor a Disney Csatorna „Ovis reggelek” műsorait ajánljuk nektek, melyeket nemcsak a gyerkőc, de még te is élvezni fogsz, közben pedig meg is tudjátok beszélni a látottakat.

Mickey egér játszótere

Mickey óvodás korú gyermekek új generációját tanítja szórakoztató módon a játszóházában, ahol barátaival (Goofy, Donald, Minnie, Daisy és Pluto) együtt várják a nézőket. Egyszerű matematikai és problémamegoldó készségeket fejlesztve interaktív, szórakoztató kalandra invitálja a gyermekeket és szüleiket.

 

Forrás: Disney Channel

 

Marvel: Póki és csodálatos barátai

Póki összeáll Szellempókkal (Gwen Stacey) és Miles Morales-szel, ők alkotják a pókcsapatot, hűséges segítőjük pedig TRACE-E, a pókrobot. Ha Póki mégis olyan helyzetben találja magát, hogy kevés a pókcsapat ereje, akkor egy Bosszúálló haver siet a segítségére. A szuperhősök együtt vagy külön, de megmentenek mindenkit.

 

Bluey

Vicces és őszinte jelenetek a Pásztor kutyacsalád modern életéből, amelyek segítenek megérteni, hogy a fantáziadús játék hogyan segíti a gyermekek egészséges fejlődését. Bluey, az ausztrál pásztor kölyökkutya határtalan fantáziával rendelkezik, kishúgával, Bingóval együtt fedezik fel a világot és bújnak felnőtt szerepekbe is.

 

 

A Disney Csatornán az „Ovis reggelek” műsorblokkban június 5-től minden hétköznap reggel 06:55-től látható a Bluey, Marvel: Póki és csodálatos barátai majd pedig Mickey egér játszótere.

További infókért klikk ide!