Vitorlát bonts!

Néha úgy érzed, élsz, mint hal a vízben, máskor meg inkább csak a zavarosban halászol? Minden változik körülötted, és te csak próbálod meglovagolni a hullámokat?

Életünkben rengetegszer szembesülünk a változás különböző formáival – új iskola, költözés, változó barátságok... De tudjuk, merre visz életünk hajója, és hogyan tarthatnánk biztosan a kormányrudat? Idén nyáron a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborában egy fergeteges nyomozásban változásokkal és változtatásokkal találkozhatnak a gyerekek, és nem csak nyakon kell csípniük  történetünkben a tettest, de fel kell kavarnunk az állóvizet is a szereplők körül. Miközben pedig vitorlát bontanak, talán a bennük zajló folyamatokat is jobban megérthetik. 

A KÖSZI Nyomkereső detektív táboraiban - egy kölyök és egy  kamasz turnus - élvezetes szerepjáték és izgalmas csapatmunka várja a gyerekeket, miközben észrevétlenül fejlődnek a fiatalok kulcskompetenciái: a logikus gondolkodás, az érveléstechnika, a kreativitás és a szociális készségek. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsék. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

Helyszín: Piliscsaba, Béthel Otthon (2081, Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.)
Típus: ottalvós vagy napközis (választható)
Kölyök (1.) turnus: 3-8. osztályosok
Időpont: július 24–30.
Kamasz (2.) turnus: 7-12. osztályosok
Időpont: augusztus 7–13.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírását a KÖSZI honlapján találjátok!

www.koszi.net