KultúrKedd beharangozó

Legyen minden hónap első keddje a kedvenc napod nálunk! Akciónk kedden, november 7-én visszatér a Port.hu-ra! Itt találhatóak a november 7. éjfélig érvényes kedvezményes ajánlatok!

Minden hónap első keddjén kiemelt kedvezménnyel kínáljuk a PORT.hu oldalon kedvenc helyeink kulturális programjait. Itt találhatóak a november 7. éjfélig érvényes kedvezményes ajánlatok!

November 7-én lesz a második alkalom, hogy kedvezményesen juthattok a kiválasztott színvonalas színházi, zenei, könyves, illetve egyéb kulturális események jegyeihez. Csak annyi a dolgotok, hogy jövő kedden a PORT.hu oldal megnyitásával kezditek a napot. A KultúrKedd képre kattintva megtalálhatóak lesznek az aktuális előadások, illetve rendezvények, amelyekre jelentős kedvezményekkel kínálunk jegyeket - csak ezen a keddi napon -  a PORT.hu oldalon. Annyit előre elárulhatunk, hogy a Budapesti Operettszínház előadása is szerepel majd az akcióban.

Ha biztosan nem szeretnétek lemaradni az akcióról, itt feliratkozhattok hírlevelünkre, amelyből első kézből értesülhettek a legfrissebb KultúrKedd ajánlatokról!

A kedvezmény csak a PORT.hu oldalon érhető el, és 2%+500 Ft kezelési költséget számítunk fel.