KultúrKedd - ezekre az eseményekre veheted meg ma olcsóbban a jegyed

Legyen minden hónap első keddje a kedvenc napod a PORT.hu-n! Ez alkalommal az Átrium, a Gózon Gyula Kamaraszínház, a Jurányi, a Spinoza Színház, a Spirit Színház, a Várkert Bazár, a Budapesti Fesztiválzenekar és Concerto Budapest kínál 20-50% közötti kedvezményeket, összesen 15 előadásra. Karácsony közeledtével könyvvásárlási lehetőséget és a nyári fesztiválok Early Bird jegyajánlatait is bemutatjuk.

Előadás

A Dívány.hu rendezvénye: Visszatérhet-e az eltűnt vágy a kapcsolatba?
2017. november 10., 19:00 óra, MOM Kulturális Központ

Dr. Hevesi Krisztina előadása arról szól, miképpen őrizhető meg a vágy egy tartós, diádikus viszonyban, mi a szerepe az intimitásnak, valamint mi rombolja le a szenvedélyt. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: Early Bird

 

Talkshow

KrizShow
2017. november 14., 19:00 óra,  Átrium

A filmes és színpadi jeleneteket, humoros játékokat, izgalmas kérdéseket csillogtató különleges talkshow vendégei ez alkalommal Udvaros Dorottya és Szabó Győző. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

 

Koncert és színház

Boldogság
2017. november 15., 19:30 óra,  Átrium

Dokumentarista koncertszínház, amellyel Magyarország egyik valaha élt legnagyobb énekesnőjének Cserháti Zsuzsának állít emléket, a pályáját legmeghatározóbb dalok előadásával Horányi Juli (YOULI). Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

Irodalom és színház

Sárkány lehelet
2017. november 11., 19:30 óra, Magvető Café

Szávai Viktória Weöres Sándor-estje. Az előadás két érzékeny művész – a költő és a színész – találkozása a színpadon, tele gyengédséggel, vadsággal, szexussal, erővel, ritmussal és zenével. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Szép versek színház A-J.
2017. november 20., 20:00 óra, Magvető Café

A Szép versek 2017 c. kötetből készült előadás első részében Aczél Gézától Jász Attiláig ismerhetőek meg a legfontosabb kortárs költők Székely Kriszta rendezésben, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem IV. éves zenés-színművész hallgatóinak előadásában. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Kérem, én még nem játszottam
2017. november 23., 19:30 óra, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

Szép Ernő ragyogó költő és író, a magyar irodalom egyik legcsodálatosabb zsenije. Az ő szerelmes történetein keresztül megismerjük hatalmas szívét és az emberiségbe vetett elképesztő hitét. Tovább az esemény leíráshoz.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Agyigó
2017. november 15., 19:00 óra, Gózon Gyula Kamaraszínház


Egy nő sorsa a XX. században – azaz Szabó Magda: az Ember. Nagyváradi Erzsébet érzelmekben gazdag előadásában és Kutik Rezső gitárművész zenéjén keresztül beszél hozzánk Agyigó. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

Így szerettek ők - Szabó Lőrinc
2017. november 21., 19:30 óra, Átrium

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők művek és könyvek mögötti szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

 Színház

Ivan Viripajev: Illúziók
2017. november 10., 19:30 óra, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

Két házaspár groteszk humorral megírt történetét négy színész meséli el. Az előadás fanyar, egyszerre kacagtató és melankolikus hangvételével, nemes szórakoztatás keretében szól férfi és nő drámai felismeréseiről. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Ugron Zsolna: Hollóasszony
2017. november 11., 20:00 óra, Várkert Bazár

Az erdélyi származású írónő Szilágyi Erzsébet életét feldolgozó, nagy sikerű kisregényének rendhagyó színpadi változata idén utoljára látható a Várkert Bazárban. Tovább az esemény leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

 

Kálmán Imre: Riviera Girl
2017. november 22., 19:00 óra, Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrum

Bécs helyett Monte Carlo, orfeum helyett kaszinó: új történettel, de jól ismert dallamokkal novemberben ismét látható a Csárdáskirálynő Broadway változata, a Riviera girl! Jazzes hangzás, formabontó koreográfiák és Závada Péter dalszövegei a Kálmán Imre Teátrumban! Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 30% a jegyárból

 

Peter Schaffer: Equus
2017. november 14., 19:00 óra, Spirit Színház

Dráma vallási révületből, szexuális frusztrációkból és szülői elnyomásból adódó komplexusokról, amelyben a 17 éves páciensét kezelő pszichiáter is szembesül saját árnyaival. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 30% a jegyárból

 

Vinnai András: Garázsbanda
2017. november 16., 19:00 óra, Jurányi Ház

A Dekk by Dumaszínház legújabb produkciója olyan kamaszokról szól, akik rockbandát alapítanak, és arról ábrándoznak, hogy egyszer eljutnak a világ nagy rock színpadaira. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 30% a jegyárból

 

TÁP Színház: Korrup Schőn
2017. november 8., 19:00 óra, Jurányi Ház


Egy szerencsétlen baleset apropóján összegyűlik Dögönd színe-java, épp-polgármester és már-nem- polgármester, csókos és nemcsókos, rokon, barát és üzletfél, és mesélni kezdenek… Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

 

Szerb Antal: EX
2017. november 11., 19:00 óra, Újszínház

Szerb Antal 1942–43 fordulóján VII. Olivér címen jelentette meg ezt az izgalmas regényt, s nem sokkal ezután vígjáték formájában dolgozta fel a történetet. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 25% a jegyárból

 

Fazekas István: A Béres
2017. november 17., 19:00 óra, Újszínház

Béres József a világhíres kutató–feltaláló halálának tizedik és a gyógyszer–szabadalom benyújtásának 40 éves jubileumán az Újszínház ezen előadással tiszteleg a Béres–életmű előtt. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 25% a jegyárból

 

Jókai Mór: A bolondok grófja
2017. november 18., 19:00 óra, Újszínház

A finom humorral átszőtt, helyzetkomikumokban bővelkedő, és komoly etikai iránymutatással is bíró komédia ritka vendég a magyar színpadokon. Igazi jókais mű, irodalmi és színházi csemege, békebeli hangulat, sziporkázó alakítások. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 25% a jegyárból

 

Vaszary János: A vörös bestia
2017. november 25., 19:00 óra, Újszínház

Bohózat egy fiatal magyar bankárról, annak menyasszonyáról és egy mindent és mindenkit felkavaró fiatal nő felbukkanásáról. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 25% a jegyárból

 

Igenis, miniszterelnök úr!
2017. november 9., 19:30 óra, Átrium

A darab egy, a '80-as évek nagysikerű BBC komédia sorozatának feldolgozása, kiegészítve a 2016-os angliai népszavazás eredményét követő politikai fordulatokkal. Alföldi Róbert és Hevér Gábor főszereplésével. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

 

Hubertus
2017. november 23-27., Gózon Gyula Kamaraszínház

Zelei Miklós az előadásnak azt a műfaji jelzőt adta, hogy konszolidációs móka egy részben. Az 1956-os forradalom éppen véget ért, a romok között temetnek egy forradalmárt - ebből az alaphelyzetből bontakozik ki a történet. Tovább a darab leírásához.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

 

 

Jegyvásárlási tudnivalók:

A kedvezményes ajánlatok csak az előadás itt említett napjára és időpontjára szólnak. Kedvezményét a jegyvásárlás elindítása után a "kosár"-ban tudja érvényesíteni, ahol a vásárlás véglegesítése előtt ki kell választani a megadott kedvezményt, amennyiben nem jelenik meg automatikusan. Az akciós ajánlatok 2017. november 7., kedd 0:00 órától 23:59-ig élnek.

A kedvezményes jegyár csak a PORT.hu oldalon érhető el, és 2% + 500 Ft kezelési költséget számítunk fel.

 

December 5-én újra találkozzunk KultúrKedden!