25 éves lett Leonardo DiCaprio barátnője, szakított is vele a sztár izibe

Camila Morrone és a színész hét évig voltak együtt. A modell pár hónappal ezelőtt töltötte be huszonötödik életévét, szóval a jelek szerint lejárt a szavatossága Leo számára, aki nem először lép hasonlót.

Morrone szülinapja június 16-án volt, bennfentesek szerint pedig a szakításra valamikor a nyáron került sor. Egy informátor a The Sun nevű pletykalapnak úgy nyilatkozott, hogy nem haragban váltak el, a kapcsolat magától, természetes módon futott ki erre a befejezésre.


A 47 éves sztárnak azonban gyanúsan sokszor futnak ki maguktól, természetes módon a romantikus viszonyai erre a befejezésre, amikor a barátnő betölti a huszonötöt. DiCaprio eddig még sosem járt 25 évesnél idősebb nővel, és mindegyik szerelmével szakított, miután lejárt a szavatosságuk a számára.


Egy kis történelem

Gisele Bündchen és a sztár öt évig volt együtt, mielőtt 2005-ben, a modell 25 éves korában megszakadt a kapcsolatuk. A szintén modell Bar Refaeli szintén öt évet töltött Leóval, és szintén 25 volt, amikor 2009-ben szétmentek. A sztár ezt követően öt hónapig járt Blake Lively színésznővel, amikor az 23 éves volt, majd rövid ideig egy 22 éves modellel, Erin Heathertonnal, később egy éven keresztül egy 21 éves színésznővel (korábbi modellel), Toni Garrnnal randizott, hogy végül Kelly Rohrbach modell-színésznővel való románca 2016-ban megint csak az illető 25 éves korában érjen véget.

DiCaprio és Morrone. Forrás: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

Camila Morrone-t korábban sokszor bírálta a közvélemény a 22 éves korkülönbség miatt, és sokan megjósolták azt is, hogy ha a minta működik, az ő szerelme is záros határidőn belül (azaz amint betölti a huszonötöt) véget ér a színésszel. Morrone azonban nem törődött a pletykákkal, és a következőt nyilatkozta:

„Nagyon sokféle kapcsolat létezik Hollywoodban, és a világtörténelemben is sok létezett, amikor nagy volt a korkülönbség az érintettek között.

Szerintem mindenkinek azzal kéne randiznia, akivel akar,

és neki magának kell kiválasztani a számára megfelelőt.” Hát, az internetes népművészet jelesei szerint Leo legközelebbi randija így fog kinézni:


(via The Sun)