Durván rátámadt egy nőre a felelősségre vont Alec Baldwin

Az illető egy kávézóban kérdezgette a sztárt Halyna Hutchins haláláról, amikor az elveszítette a türelmét.

Az incidens New Yorkban történt, ahol egy nő azzal zavarta meg Baldwin kávévásárlását, hogy folyamatosan arról kérdezgette, hogy

„miért ölte meg azt a hölgyet”

(a színész által egy forgatáson véletlenül lelőtt operatőrre, Halyna Hutchinsra célozva).

Az X-re felrakott videón azt láthatjuk, hogy az illető valóban elég agresszívan nyomul, de az egyik barista már elkezdte intézni az ügyet, és megpróbált közbelépni, hogy eltávolítsa a nőt az üzletből. Ekkor Baldwin elkezdte forszírozni, hogy rendőrt kéne hívni a zaklatóra, aki viszont felhívta rá a figyelmet, hogy – a forgatási baleset miatt – inkább neki kéne börtönben ülnie.


Baldwin ezután egy darabig próbált nem tudomást venni a nőről (aki saját maga folyamatosan vette a telefonjával a történéseket), de egy ponton elveszítette a türelmét, és a nézők számára is

egészen sokkoló dolog történt.

A sztár ugyanis váratlanul durván odacsapott a nő telefonjára, majd a videó itt megszakad, mivel az eszköz vagy kiesett a támadás miatt a kezéből, vagy az is elképzelhető, hogy nekiütődött az illető valamely testrészének.

A közösségi média felhasználóit annyira megosztotta az eset, hogy többen, akik szerint a színészt felelősségre vonó nő nem viselkedett megfelelően, Baldwin védelmére keltek, mások viszont ellene fordultak. Az viszont tény, hogy a végén ő volt az, aki fizikailag is agresszívan lépett fel.

A még mindig folyamatban lévő Baldwin-ügy korábbi történéseiről szóló cikkeink ide kattintva érhetők el.


(via Unilad)

 

Egy ítélet már született az ügyben

Emberölés vádjában bűnösnek találták az Alec Baldwin-film fegyvermesterét

Ő adta a színész kezébe a töltött fegyvert, ami az operatőr halálához vezetett.

Tovább