Egy család péntek estéje - Mozizz ingyen!

Végre itt a péntek este, lazulhatunk kicsit. Moziba semmi értelme sincs menni, mert minden szerencsétlen most akar az új Star Warsra jegyet venni, a gyerekek leléptek bulizni, szóval nekünk marad a tévé. Amíg az asszony forralt bort készít, én előveszem a mézes sütit, és kikeresem a port.hu-n, hogy mit érdemes ma nézni a tévében.

Első gondolatom az volt, hogy rendben van, ma kedvezek az asszonynak, akit egyébiránt Katikának hívnak, és megnézzük a Cool-on 21.10-től, a Barátság extrákkal romantikus vígjátékot. Miért is ne? Közeledik a karácsony, kell egy kis romantika, meg hát lássuk be Mila Kunis elég jó nő, szóval én se fogok unatkozni, meg a kis feleségem is oda van ezért a Justin Timberlake fiúért. De nincs ezzel baj, én úgy vagyok vele, ha már Justin, akkor legalább ne Bieber legyen.
A film egyébként két sikeres és elfoglalt fiatalról szól, akik kifejezetten csak szexpartnert keresnek egymásban, de persze ismerjük már az ilyen történeteket… A végén tuti, hogy egymásba gabalyodnak, én meg hallgathatom Katikámtól, hogy „Bezzeg te sose vagy ilyen romantikus!”. Sose hát… most mit vitatkozzak vele?  Azt már úgyis elfelejtette, hogy a múltkor is elvittem éjjel a Tescoba, és vettem neki egy szilikon muffin formát…

De mi van, ha az én kis tündérem, ma nem kíván romantikázni, inkább valami izgalmasabbra vágyik? Ki is ordibálok a konyhába: 
- Nézd már, adják a Godzillát a Super TV2-őn este 10-től!
- Godzilla? Úgy hívják, mint a turkáló programomat?
- Az Mozilla és nem turkáló, hanem böngésző szívem…
- Akkor ez micsoda?
- Ismered a Berki Krisztiánt… na, egy hasonló izé jön ki a tengerből, és mindent széttapos. Amit meg nem tud, azt megeszi.
Végül úgy tűnik, Katikámat érdekli a dolog, mert szereti az Édes Életet szóval, szabad a pálya, ma megtekintjük, hogy a nagy melák, hogyan amortizálja le fél New York-ot.
De ezzel még nincs vége, mert, ahogy ismerem, az én kis feleségem izgalmában úgy be fog aludni a forralt bortól (amibe szerintem csempészett egy kis rumot is), hogy már azt sem látja, amikor a Godzilla befordul a sarkon. Szóval ettől fogva enyém a távirányító, és azt nézek, amit akarok.

Én meg a Végső menedék című horrort szeretném megnézni, 21 órától a Story4-en, mert ez nekem eddig valahogy kimaradt. Ráadásul nem is gagyi horror, mert az a Julianne Moore játszik benne, aki egyszer nagyon szép, máskor meg igen rút, szóval sose tudom eldönteni, hogy mi van ezzel a csajjal. Itt egy dokit játszik, aki veszélyes elmebetegekkel foglalkozik, de most egy olyannal akad össze, akitől többször is kirázza a hideg, mert az illető borzasztóan gonosz, meg paraszt is.
Remélem tudtam segíteni a választásban, de ha nem, akkor mindenkinek ajánlom, hogy böngéssze kicsit a port.hu műsorújságját, ahol garantáltan talál kedvére valót.