Kegyetlenül jó egybefűzve az összes Zsivány Egyes-trailer

Már mindent tudunk a Halálcsillag terveinek elrablásáról, de így is a Rogue One az év legjobban várt filmje.

Több előzetes is kijött már az idei év legjobban várt filmjéhez, a december 15-én nálunk is mozikba kerülő a Zsivány Egyes- Egy Star Wars történethez, ezeket fűzte egybe a napokban a Science vs. Cinema. Íme:

Ezzel lényegében az egész sztori el lett spoilerezve - na nem mintha akkora meglepetéseket tartogatna egy olyan film, ami közvetlenül az 1977-es Csillagok háborúja előtt játszódik, és azt mutatja be, hogyan szerzi meg egy vakmerő lázadó kommandó a Halálcsillag terveit, hogy azt eljuttassák Leia hercegnőhöz, ő pedig betáplálja R2D2-be.

A terveket tehát az új, Disney-féle kánon szerint nem Kyle Katarn szerezte meg (vagyis mi, játékosként a Dark Forcesban), hanem egy bátor lázadó lány, Jyn Ersónak (Felicity Jones), akinek az apja (Mads Mikkelsen) tervezte a Halálcsillag szuperlézerét, egyfajta birodalmi Manhattan-terv keretében.

 

Fontos szerepet kap még a rázós küldetésben Cassian Andor kapitány (Diego Luna), egy valószínűleg Erő-érzékeny, de fénykard nélküli, vak harcos szerzetes (Donnie Yen), egy Baze Malbus nevű, nagydarab harcművész (Jiang Wen), egy átprogramozott birodalmi harci droid (Alan Tudyk) és egy Bodhi Rook nevű lázadó pilóta, akit az Aznap éjjel című HBO sorozatból ismert Riz Ahmed alakít.

A gonoszokból eddig Darth Vader sisakja villant meg, illetve az éles bevetés előtt ezek szerint nem Tarkin kormányzó a Halálcsillag ura, hanem egy bizonyos "Krennic igazgató" (Ben Mendelsohn), aki valószínűleg meg fog halni a filmben a bátor lázadókkal együtt, hiszen a '77-es Star Warsban semmiféle utalás nem volt rájuk. (via Movieweb)